Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות הרכב השמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תירוצים תירוצים

:-P

בקשר לVAGינות

יש את הרכב של אלי :wink: (S4)

אמרתי VW, לא VAG.

איביזות לא חסרות שם :)

ובקשר לתירוצים, התחרות לא בודקת איזה רכב באמת הכי שמור, אלא פשוט תחרות הרכב היפה בעיני הגולשים.

שים לב לכמות הדירוגים של הסיביקים שבתחילת העמוד.... נראה לי שהבחור אירגן את כל החמולה שיצביעו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין לי סיכוי בין כל ההונדות ושא הרכבים המצועצעים :)

שמור= במצב מיכני, קוסמטי- חיצוני ופנימי חדש. למה כל התמונות שם הן של משופרות ו(סילחו לי) רכבי ערסים?

אין מצב למצוא סוזוקי סוויפט שנת 94 במצב מדונדש?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שמור זה גם לא חדש.

אין מה להיות "שמור" ברכבים שרק השנה יצאו מהמפעל.

בכל אופן, לפי מה שהבנתי, עודד עם ה CC שלו הוביל את ההצבעות, ואיכשהו כל ההצבעות שלו נמחקו והוא ירד לתחתית הטבלה.

אשמח להסברים בנידון, כי לי זה מריח מאוד לא טוב...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמור= במצב מיכני, קוסמטי- חיצוני ופנימי חדש. למה כל התמונות שם הן של משופרות ו(סילחו לי) רכבי ערסים?

אין מצב למצוא סוזוקי סוויפט שנת 94 במצב מדונדש?

אם זה הקריטריון לשמור, כלומר רכב במצב כמה שיותר מושלם וקרוב ל"ניילונים", אז יש לי סיכוי מצויין.

הבעיה שע"י תמונות באתר אינטרנט בלבד , אי אפשר לראות דברים כאלה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רבותי, התחרות הזאת לצערי הרב כבר ממזמן נהיתה תחרות של הרכב הספורטיבי המגניב ביותר ולגמרי איבדה את הקשר לרכב השמור ביותר.

כמו שגם ניתן להבחין ולהסיק שזאת בערך נהיתה תחרות של מועדון סקאלה.

מה שאני לא יתפלא אם יגרום ללא ספק למר א.א. לנצח בקלות.

בהצלחה לכל המשתתפים.

עמרי.

פורסם

גם אני הצטרפתי "בשביל הספורט" :wink: וכדי להגדיל את הנתח של רנו.

לדעתי היו צריכים לחלק את התחרות לרכבים משנת 2000 ומעלה, שנות ה-90 עד 2000 ושנות ה-90 ומטה.

אז יכולנו לראות יצירות פאר :-D.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...