Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לשאול איזה אוטו מומלץ פולו שנת 2000 GTI או פיגו 206 1600 שנת 2002

מבחינת דלק? נסיעה? ומהירות ?ויופי

תודה מראש לכולם ושבוע טוב

פורסם

יופי- עניין סוביקטיבי.

נסיעה- למה אתה מתכון, נסיעה ספורטיבית? נוחות נסיעה? אחיזת כביש?

אני מנחש שאתה מתכון לXS 1.6 ידני, נכון?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הפולו מהירה יותר, ה-206 מתנהגת יותר.

הפולו נמכרת במחיר גבוה משמעותית מהמחירון, מעל 50K כאשר המחירון 40 וקצת, לפעמים ללא הצדקה (יד 6 ו-140K ק"מ).

הרבה יותר קל למצוא 206.

פורסם

הפולו יותר יוקרתית, יותר מהירה, לטעמי גם יותר יפה - זה אתה מחליט.

בניגוד לקודמי אני חושב שה-206 לא מי יודע מה יותר "מתנהגת".

הפולו נמכרות הרבה מעל המחירון וזה בהנחה שתמצא בכלל אחת שמורה.

206 יהיה לך הרבה יותר קל להשיג.

אם אתה רוצה לחסוך בדלק לך תקנה פיאט פונטו.

הצריכת דלק של המכוניות הנ"ל היא בערך 1 ל-10 ק"מ בנסיעה משולבת, בנהיגה אגרסיבית יכול להיות גם יותר.

פורסם
שלום לכולם רציתי לשאול איזה אוטו מומלץ פולו שנת 2000 GTI או פיגו 206 1600 שנת 2002

מבחינת דלק? נסיעה? ומהירות ?ויופי

תודה מראש לכולם ושבוע טוב

שלום גם לך,

דלק - אמור להיות די דומה, רק שלמיטב ידיעתי לפולו GTI היו בעיות עם איכות הדלק בארץ, משום מה, וזו אחת הסיבות שייבואה הופסק. אם זה אכן כך אולי היא דורשת בנזין 98, מה שייקר את הוצאות הדלק.

נסיעה - שתיהן אמורות לנסוע.

מהירות - הפולו מהירה יותר לפי נתוני היצרן.

יופי - לטעמם של חלק מהאנשים הפולו יותר יפה, ולטעמם של אחרים ה-206 מנצחת. מחשבה עצמית היא דבר נפלא.

כן אחי ואני צריך התייעצות לגבי הכל כי אני לא מכיר תמכוניות האלה מבחינת האצה אחיזה וכו...

אבא שלכם מבין במכוניות? אולי תבקשו ממנו עזרה בבית? לא הבנת? בצע חיפוש בפורום. תגיד, תחיפוש של הפורום אתה כן מכיר?

הצריכת דלק של המכוניות הנ"ל היא בערך 1 ל-10 ק"מ בנסיעה משולבת, בנהיגה אגרסיבית יכול להיות גם יותר.

די עצוב אם הצריכה הממוצעת של מכוניות קטנות עם מנוע 1.6 וגיר ידני תהיה 10 ק"מ לליטר במשולב, לא? הייתי הולך יותר לכיוון של ה-12.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...