Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי ל Hot Hatch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הst גם יוצא קצת יותר מעל 200 אלף ש|ח על הכביש וזה אם בכלל יהיה לי אישור להביא אותו.

הרנו מגאן F1 או קליאו אמורים להיות יותר זולים.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסתכל עלייה ופשוט לא חושב על רכב אחר בייבוא אישי בסכום של 200K ש"ח בערך :shock:

מבחינת התנהגות להנעה קידמית היא זכתה בציונים מטורפים!

ועם מנוע 2.5 ליטר מוגדש, 225 כ"ס והרבה (הרבה) מומנט זה צריך להיות רכב מטורף!

שלא לדבר על פוטנציאל שיפורים ענק :wink:

15.jpg

29.jpg

31.jpg

36.jpg

37.jpg

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
בחיית אמיר - לא כל אחד הוא תושב חוזר ולהביא על שם של מישהו אחר ולהשתמש בעצמך זה לא חוקי.

אכן עושים את זה ומשטרה לא שמה לב - אבל אני חושב שזה לא כזה פשוט.......

Croc,

אם לא שמת לב, עניתי ל-"כוח סוס" על תגובתו שאינה מדוייקת והבהרתי לו שיש עוד אפשרויות לפני שהוא קובע בפסקנות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חישוב מהיר מראה ש mazda 3 mps יעלה כ 230 אלף ש"ח על הכביש פה בישראל.

עדיף כבק פוקוס st.

כמה אופציות מאוד זולות:

פיאט פנדה 100 hp כ 120 אלף ש"ח על הכביש בישראל! נראה מאוד משתלם.

הכבישסוזוקי סוויפט ספורט כ 140 אלף ש"ח על בישראל.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם הרכב הוא בשנתונים המתאימים ויש לך אישור יבואן מקומי לקבלת שירות בארץ, סביר להניח שתוכל ליבא.

מצד שני, לאור ריבוי היבוא האישי, היבואנים הרשמיים החלו להימנע מלנפק אישורים כאלה, ולמעשה בלי אישור שכזה לא תוכל ליבא.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שוב - מה השיקול שלך לכל הסיפור?

כי את מגאן כנראה אותותו תוכל להזמין כאן אצל יבואן (תכין תורים אצל כירופראקט).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לממה שלא תתקשר לסניף המרכזי של קרסו ותשאל את הנציג?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא ידעו להגיד לי כלום.

התקשרתי פעמיים. בפעם הראשונה אמרו לי כי לא ידעו להם כלום. בפעם השנייה הציעו לי נסיעת מבחן על מגאן 1.6 אוטומטית.

פורסם

חבל שדלק מוטורס לא מביאים אותה, אבל מצד שני לאחר שהם מתחרטים על היבוא של המיאטה אין מה לצפות מהם לגדולות :roll:

כיום אני ממש לא חושב שדלק מוטורס מצטערים, מכירות המיאטה הם מאוד יפות ודלק מוטורס לוקחים כל מה שהיפנים יכולים להקצות להם.

בקשר לתושב חוזר - גם הוא צריך לשלם מיסים מלאים על הרכב, רק שהוא יכול להביא רכב ותיק יותר מתושב רגיל. עולה חדש משלם את רוב הסכום, יש לו פטור מחלק קטן מאוד ...

פורסם

אם תתאמץ נורא, אולי תצליח להביא את אחת המכוניות, אבל זה יהיה לך יקר.

נורא מרגיז המבחר המצומצם של מכוניות מעניינות בארץ.

לדעתי, תקנה גולף GTI שמיובאת סדיר לארץ ותשלם פחות מלהביא את אחת המתחרות ביבוא אישי, למרות שבאירופה הן אולי יותר זולות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...