Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי ל Hot Hatch

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיה?!

למה שתהיה בעיה?

זה רק יהיה מנוע מטכנולוגיה שונה לחלוטין במכונית שאולי יש ממנה שלושה אקזמפלרים בארץ...

לכתוב שתהיה בעיה "מסויימת" זה האנדרסטייטמנט של השנה.

אני כבר מדמיין את הסצינה במוסך מאזדה/פורד הקרוב למקום מגוריך - מגיע בנאדם עם RX8, רוצה לעשות טיפול או שנדלקה לו נורה או כל דבר אחר.

מסתכל עליו המכונאי (שהדבר הכי אקזוטי של מזדה שהוא ראה עד היום זה מזדה3 חמש דלתות) ושואל אם זה 4 או 6 צילינדר :shock:

נסיון של מוסך סטנדרטי לטפל ב-RX8 זה בערך כמו לנסות לתקן חללית חייזרית בסדנה של מצנחים ממונעים.

אגב - שאלה הזויה נוספת לגבי ה-RX8: כמה תעלה בדיקה במכון? המחיר לפי מס' צילינדרים לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ל-RX8 לדעתי יש עצוב פנים מזעזע (לרעה)..........

+1. למרות שהאוטו מדהים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת אני מתקשה להזדהות עם המדהימות של האוטו.

מה יש לו שם? 200 כ"ס ב-9,000 סל"ד ו-40 כ"ס ב-2,000 סל"ד?

ועוד נראה כמו מזדה 3? :oops:

מי שיש לו ביה עם מה שאני אומר - שיסדר לי סיבוב ב-RX8 כדי להוכיח לי שאני טועה :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
סוף סוף מישהו שמדבר בהגיון!

כן, רק שהוא יתקל בבעיה קטנה, האופל לא מיוצרת כבר שנתיים ולכן לא יוכל לייבא אותה. אבל את הלוטוס ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמח שתרמתי קצת לדיון. :-D

לווקסהול (אופל) יש קורסה VXR, מחירה בערך 15,600פאונד. (בכוונה ווקסהול כי אני נותן מחיר בפאונד. כבוד לאנגליה)

יש גם את הטיגרה החדשה והיפה לדעתי (לא אמורה להיות בעית תקינה, יש כבר כאלה בארץ בודדות), הרכב במחירים של משהו כמו 16,17 אלף פאונד, אם כי אני לא חושב שגם בגרסה החזקה ביותר שלו (1.8 לדעתי) הוא רכב ספורטיבי מי יודע מה..

האסטרה VXR מחירה סדר גודל 19ומשהו אלף פאונד.

דרך אגב, חלק מהמכוניות הקטנות כמו הקורסה VXR והפיאסטה ST מזכירות לי את המיני קופר S בגודל ובכוחות סוס, שכבר כמובן יש בארץ, להזכירך.

--

עריכה תוספת:

אלפא רומיאו, יש להם את ה147 בגרסת 2.0 באבזור הגבוה מגיעה לאזור ה17אלף פאונד, ה1.9(דיזל לא?) מאובזר בערך 19אלף פאונד.

חיפשתי גם את הגרסאת GTA המטורפת שיש לה איזה 250כ"ס שכמדומני יש כמה כאלה בארץ אבל לא מצאתי. (שווה בדיקה לדעתי, מכונית יפה וחזקה, מישהו לא מסכים ?)

---

עריכה תוספת:

טויוטה, למיטב ידעתי לטויוטה יש גרסא לראןX עם הרבה מאוד כ"ס.. שווה בדיקה אם זה נכנס מבחינת הגודל בקטגורית ההאטץ'.

מעבר לזה, בגראן טוריסמו אני זוכר שלטויוטה יאריס יש 2 גרסאות ספורטיביות עיקריות, מה שיש בארץ עם איזה 120כ"ס ואחת עם טורבו ומשהו כמו 150כ"ס שכמדומני אין בארץ! באתר של טויוטה אנגליה אני לא מצאתי מידע אודות הרכבים הללו, אולי בארצות אחרות כן יש מידע, מה שכן הייתי מציע לך לבדוק את הרכבים הללו גם כן.

פורסם
אם אכן אני מחליט לקנות פורד מאיזה מדינה אני קונה את הרכב?

אני חושב שהכי הגיוני זה ממדינת ייצור הרכב, ככה שהרכב לא צובר עלויות עקב מעברים בין מדינות.

דרך אגב, על איזה רכב חשבת בדיוק?

עמרי.

פורסם
אבל אני יכול להביא רק גולף R32 MK5 בגלל השנתון וזה יוצא כבר ממש יקר.

כאמור יש לפחות R32 אחת כסופה MK4 בארץ,

הוצעה למכירה לא מזמן הייתי מנסה לגלות מה עלה בגורלה.

porsche 914,2.0,1970

פורסם
אני חושב שהכי הגיוני זה ממדינת ייצור הרכב, ככה שהרכב לא צובר עלויות עקב מעברים בין מדינות.

דרך אגב, על איזה רכב חשבת בדיוק?

עמרי.

באיזה בדימה מייצרים את פורד? (פורד אירופה ולא פורד ארה"ב)

• תוכן חדש...