Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי הונדה סיויק שנת 95 מנוע zc 1600 ששמתי לפני כחצי שנה מיבוא.

לפני 3 חודש בערך החלפתי חיישן חמצן כדי שהלמדה והתיצרוכת דלק הסתדרו

הלמדה הסתדרה אבל ה co קפץ לשמים הוא מגיע ל פי 10 מהממוצע ועומד על 4.9 ולפעמים גם מגיע ל5 אחוז.

ניסו להוציא תקלות מהמחשב ואין שום תקלה . ובלי שום קשר הנורה של הצ'יק אינג'ין לא נדלקת (ויש מנורה).

הוציאו ווקום ולא עזר.

הייתי בחברת הונדה ואמרו לי שדבר היחיד שיכול בגללו לקפוץ ה co לרמה כזאת זה שהתעסקו עם המרססים כדי להעלות את הלחץ והכוח של האוטו

ואין לאף אחד פתרון בשבילי.

הדלק בנסיע משולבת במקרה הטוב מגיע לתצרוכת של 1 ל 9 ובתמבון הצטבר מלא פיח מהאגזוז, האוטו יורק דלק.

בכל מקרה אתם ההזדמנות האחרונה, אולי למשהו יש רעיון או עצה שיכתוב לי. תודה רבה ויום טוב

פורסם

יש לך מושג כמה זה עולה ואיפה אני משיג אחי? ואיך בודקים אם הם גדולים או קטנים? ולמה במוסך לא בדקו את זה?

פורסם

הכוונה שלי הייתה שתשיג ממישהו לצורך בדיקה. מרססים חדשים, במידה ותמצא, עולים כמה מאות לאחד (במקרה הטוב).

אני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק לחץ דלק מלבד לחבר ווסת חיצוני... :|

פורסם

ע"י החלפת מזרקים סתם, לא פותרים בעיות אלא אולי זורקים כסף רב לשווא.

גש אל מכון הזרקות דלק טוב או מוסך טוב העוסק גם בדיאגנוזת רכב ודבר ראשון זה לבדוק ע"י מכשיר 4 גזים ומחשב/סורק אבחון עם יש העשרת דלק גבוהה מדי.

בדיקה חשובה הנה של נתון חיישן טמפ' מנוע שאם הוא משדר טמפ' מנוע קרה, למרות שהוא חם, תהיה העשרת דלק לא נחוצה.

בדיקה חשובה נוספת הנה של לחץ דלק שאולי הנו גבוה מדי ואז גם תהיה כמות דלק גדולה מדי שמוזרקת למנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שלום לכולם יש לי הונדה סיויק שנת 95 מנוע zc 1600 ששמתי לפני כחצי שנה מיבוא.

לפני 3 חודש בערך החלפתי חיישן חמצן כדי שהלמדה והתיצרוכת דלק הסתדרו

הלמדה הסתדרה

ערב טוב

איזה חיישן למבדה הורכב חליפי או מקורי?

אם חליפי אז ציין איזה סוג.

פורסם

יש לבדוק תחילה את חיישן טמפ' מנוע כמו שרפי כתב, ראה בקובץ המצורף.

לאחר מכן בדוק אם צינור דלק חזרה לטנק לא סתום, ע"י ניתוק הצינור והפנייתו לבקבוק. סתימה בצינור זה או תקיעה של ווסט הלחץ במצב סגור, יכולה לגרום ללחץ דלק שאולי הנו גבוה מדי .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

לגבי החישן חמצן ששמתי אז שמתי מקורי דנסו.

לגבי החישן טמפרטורה אין לי מושג איך לבדוק אם משהו יכול לתת לי איזשהו מדריכון או שיכתוב מה צריך לעשות אם בכלל אפשר לעשות לבד ואם לא אז אם יש למשהו המלצה לאן לפנות.

לגבי המכשיר בדיקת 4 גזים עשיתי רשמתי בהתחלה שהוא מראה co גבוה. ואין שום כיוון לאן זה הולך.

לגבי הצינור דלק נראה לי שההוא מהמוסך של הונדה עשה את זה אבל בלי בקבוק, מה זאת אומרת הוא לקח פלייר פטנט, ושם אותו על הצינור כדי שזרימה תפסיק וחיבר את המכשיר 4 גזים, התוצאה הייתה co 9 ואז הוא אמר לי שהצינור לא סתום.

השאלה אם זה אותו דבר שרשמת.

פורסם

כיצד נמחק הקובץ המצורף ששלחתי בתגובה הקודמת ?.

קח אותו מחדש.

לשאלתך, בדיקה עם פלייר פטנט לחוץ על צינור העודף, אומנם נותנת אינדיקצה אם הצינור סתום, אבל כלום לגבי לחץ הדלק, שאותו יש לבדוק עם שעון.

דוד.

הונדה.doc

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
רפי - תקרא שוב את מה שכתבתי. לא רשמתי לבחור שיירכוש מזרקים אלה שיינסה להשיג ממישהו לשם בדיקה.

מה זה ישיג מזרקים,למה זה חמוצים????

פורסם
ואני לא מבין איך יתכן כי הלמדה תקינה וה CO גבוה? תערובת עשירה אמורה לתת ערך למדה נמוך (פחות מ 1).

את החיישן חמצן בדקו במכשיר אחר במכסה מנוע ודרך קודים

פורסם
ע"י החלפת מזרקים סתם, לא פותרים בעיות אלא אולי זורקים כסף רב לשווא.

גש אל מכון הזרקות דלק טוב או מוסך טוב העוסק גם בדיאגנוזת רכב ודבר ראשון זה לבדוק ע"י מכשיר 4 גזים ומחשב/סורק אבחון עם יש העשרת דלק גבוהה מדי.

בדיקה חשובה הנה של נתון חיישן טמפ' מנוע שאם הוא משדר טמפ' מנוע קרה, למרות שהוא חם, תהיה העשרת דלק לא נחוצה.

בדיקה חשובה נוספת הנה של לחץ דלק שאולי הנו גבוה מדי ואז גם תהיה כמות דלק גדולה מדי שמוזרקת למנוע.

בברכה - רפי לין :-)

דבר חשוב אמר רפי שאם הייתי רואה את תגובתו הייתי חוסך 2500 שח לחינם , והרבה זמן.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
דבר חשוב אמר רפי שאם הייתי רואה את תגובתו הייתי חוסך 2500 שח לחינם , והרבה זמן.

למה הייתה לך בעיה דומה אחי? ולמה 2500 החלפת מזרקים? איזה רכב יש לך?

• תוכן חדש...