Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הסריח מדלק , רעידות בסרק (כשהמנוע חם) ומתי שאני בניוטרל ונותן גז ענן עשן , יש לציין שקניתי לרכב 306 , מנוע מיבוא אחרי התקנה במוסך הכל היה בסדר , התופעות התחילו אחרי חודשיים .

אמרתי לעצמי הכי טוב שאני ישים את הרכב במורשה פיגו הם מקצוענים , כמו לזרוק את הכסף לבאר , במקום לתקן עשו לי אוברול במנוע החליפו בוודאות חלקים לא קשורים לעולם הזה.

לא המשכתי עם תביעה רק בגלל שלא דרשתי את החלקים שהחליפו , פשוט למדתי לקח אני למוסך הזה לא מתקרב בחיים.

מזל שיש לי דוד מכונאי בפנסיה , פניתי אליו והוא מצא את הבעיה החיישן חום הזה בגלל זה אמרתי תתחיל מהקל לקשה אל תלך ישר על מזרקים.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אם הלמבדה תקינה וה CO לא תקין וברמה חריגה של מעל 1 אחוז CO, אזי יש בעיה בבדיקה ולא בנתונים.

פשוט אין כזה שילוב. בדיוק כפי שדניאל רשם. גש למישהו אחר לבדיקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם הלמבדה תקינה וה CO לא תקין וברמה חריגה של מעל 1 אחוז CO, אזי יש בעיה בבדיקה ולא בנתונים.

פשוט אין כזה שילוב. בדיוק כפי שדניאל רשם. גש למישהו אחר לבדיקה.

בברכה

דני

קודם כל תודה רבה לך דני..

התוצאה של הלמבדה לא הייתה תקינה בגלל שה co גבוהה , אבל בבדיקה של הלמבדה בעזרת מכשיר במכסה מנוע היא יצאה תקינה וגם בעזרת קודים לא הופיעו תקלות . (בלי שום קשר ששמתי דנסו לפני כמה חודשים) מפה הסקתי מסקנה שהלמבדה תקינה. מה יכול לגרום ל co להגיע למצב כזה

פורסם
קשה לתת דאגנוזה ללא בחינה של תוצאות יתרהגזי הפליטה, CO2, O2 ו HC. האם תוכל לפרט מה היו הערכים בבדיקה האחרונה?

אני לא זוכר מה היו התוצאות אבל בוודאות ש2 מוסכים שונים שמו דגש על co גבוה 4.9 ושניהם אמרו שזה לא יכול להיות סעפת או למבדה או חישן טמפרטורה או ממיר קטליטי בגלל שגם אם אחד החלקלים התקלקל או חישנן מזייף או שבכלל אין ממיר תוצאה של 4.9 לא מתקבלת על הדעט.

יש לך מושג אולי מזה? ההשארה שלהם זה ששיחקו במסננים כדי לתת יותר כוח למנוע וזה התוצאה. אבל שוב זו רק השארה.

תודה ולילה טוב

פורסם

כדאי לנסות כאשר הרכב מחובר ל 4 גזים ואם לא יודעים לפענח את הסיבה לתערובת העשירה, לנסות לנתק את החיישן חמצן (ואחכ לאפס את מחשב ניהול המנוע בסיום הניסוי") ולראות אם הנתונים משתפרים.

זוהי בדיקה שאינה מקצועית, אולם תעזור בבחינת אפשרות לחיישן שגורם להעשרה מיותרת של התערובת בתנאים פשוטים.

למותר לציין כי הנתון של הלמבדה בגזי הפליטה באגזוז אינם בהכרח קשורים ישירות לחיישן עצמו, ואין מצב אפשרי שה CO היה ככ גבוה באגזוז ושהלמבדה (באגזוז) מתחת ל1 , ובו בזמן חיישן שמראה גרף תקין. הגרף אמור להיות מאוד לא תקין, אפילו קו ישר באיזור ה 0.8 וולט. יתכן וזה מה שראו, וזה לא תקין וחשבו שזה תקין כי זה היה לכאורה אותה תוצאה או קרוב לתוצאה שבאגזוז.

כבר רשמתי לך שנראה לי שיש בעיה באופן אבחון התקלה ברכב. שים דגש לכך.

זוהי התרשמותי מדברך ומנסיוני, אין בכך כדי לקבוע חד משמעית שכך הדבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...