Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב קטן - עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקוס האצ'בק ארוכה מהגולף בסנטימטרים בודדים, לא משהו שאמור להשפיע על החלטה של בחירת רכב.

חוץ מזה שפוקוס ג'יהה (מנוע 2 ליטר, רמת אבזור גבוהה) עולה 140K לעומת הגולף 1.6FSI שעולה 145K.

הבעיה שהפרונט שלה מכוער, אבל זה אמור להשתנות בתקופה הקרובה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448861,00.html

פורסם

כן, בדקתי נתונים וראיתי (והופתעתי).

השאלה היא האם הפוקוס באותה רמה של הגולף?

מבחינת נוחות איכות גימור וחומרים ורמת איבזור?

ההכרות היחידה שלי היא עם המונדאו ג'יהה 04 (נדמה לי), ולעומת גולף 2002 היא משרה תחושה פחות מפנקת, אבל אולי סתם תחושה שלי.

כשמשווים בין שתי המכוניות, בהסתכלות על הפרמטרים המוזכרים בשרשור (ואולי גם קצת הנאה מנהיגה בשבילי?), איזו עדיפה?

תגובות ייקראו סופ"ש הבא במקרה הטוב..

שבוע נפלא וקצר!

:)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

התחושה שלך ביחס להבדלים שבין פורד ופולקסוואגן, מבוססת למדי לדעתי. הדרך הטובה ביותר להגיע למסקנה נכונה, היא כמובן נסיעת מבחן בכל אחת משתי המועמדות.

פורסם

כאמור, תחושתך נכונה. אנו כמעט וקנינו פוקוס 2.0, ורק בגלל מרווח ראש חסר מאחור נכנסנו לסוכנות VW ורכשנו גולף, שפשוט משיגה הרבה יותר איכות, סטייל, עידון, נוחות תפעול ויוקרה, בהרבה פחות מאמץ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...