Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודשיים שלושה התחדשתי ברביעיית צמיגים יוקוהמה לאימפרזה 97' שלי.

לא מזמן הצלחתי לגמור אחד מהם, ומסתבר שאני לא מצליח בינתיים למצוא בחיפה יוקוהמה במקומו - אפילו במקום בו קניתי את הרביעיה (אני כרגע עם צמיג משומש שהותקן לי באופן זמני על ידי הצמיגאי).

הצמיגאי אמר לי שבסרן האחורי פחות חשוב ששני הצמיגים יהיו זהים. האם זה נכון? חבל לזרוק צמיג חדש וטוב כדי להחליף זוג (מה עוד שאני מתכוון למכור את הרכב בחודשים הקרובים).

הפתרון של להעביר את החדש השני לרזרבי לא רלוונטי כי באימפרזה הרזרבי הוא צמיג קטן.

תודה

פורסם

צור קשר עם חברת " קמור " יבואני BMW בישראל.

הם יבואן צמיגי יוקהומה בישראל .שאל אם יש במלאי. ואולי באחת הפנצ'ריות .

כנס לאתר TIRES4U ונסה להזמין שם .

בהצלחה וחג שמח - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הצמיגאי אמר לי שבסרן האחורי פחות חשוב ששני הצמיגים יהיו זהים. האם זה נכון? חבל לזרוק צמיג חדש וטוב כדי להחליף זוג (מה עוד שאני מתכוון למכור את הרכב בחודשים הקרובים).

מה זה הקשקוש הזה?! אם כבר, יותר חשוב שבסרן האחורי יורכבו צמיגים זהים וטובים שכן אין לך שליטה על הנעשה באחורי הרכב. בכל מקרה, צמיגים מומלץ להחליף בזוגות.

פורסם

תודה לכולם, ובעיקר לאייל. שיחה עם חברת קמור ותיאום בינם לבין הפנצ'ריה סידרו לי צמיג מתאים.

לאלכס הסקרן - פגיעה לא טובה במדרכה קרעה את הצמיג.

• תוכן חדש...