Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן ב 45k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב קטן אוטומט ב 45 אלף שח ורציתי שתכוונו אותי על איזה רכב ללכת

חשוב לי כאמור שהרכב לא יהיה גדול במיוחד חסכוני ואמין מאוד (יפני ?) , לא בא לי להתקע בכביש כל שני וחמישי .

את הסיריון אני שולל כי אני פשוט לא אוהב את הצורה שלה

פורסם

ממליץ לחשוב לכיון של ה206.

רכב לא גדול, נוח מאוד ואמין. שלי למשל לא עשתה בעיות בכל התקופה שהיא אצלי.

כמו-כן מצטרף להמלצה על היאריס. כדאי לך לנסות למצוא אחת כזאת.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ממי שמעת שהרכב לא אמין? מבן-דוד של אח של חבר שאבא שלו מוסכניק?

אמין מאוד אם מטופל לפחות לפי המלצות יצרן, חלפים וטיפולים זולים, צריכת דלק נמוכה מאוד ותמורה טובה מאוד לכסף.

את זה אני אומר מנסיון של 3+ שנים עם שני רכבים כאלה.

!AWDSOME

פורסם

תשכח מהפיאט בזבוז כסף !

הפיאט זה רכב זול ולא מבחינה של כסף , הוא לא אמין וחלקיו מאוד פשוטים פיאט זה חברה לא טובה נקודה !

45 אלף זה בערך שווי מכוניות טובות בין השנים 2001 ל2002 כגון סיאט שמורה , פולו .

פג'ו 206 באות לך 1400 סמ"ק והם חלשות ביותר בעיר אולי הם אחלה אבל שתעלה על הכביש המהיר הדלק שלך גם יהיה בכביש מהיר (יגמר מהר )

אם תשאל אותי

אני מאוד מאוד נהנה מהסיאט איביזה שלי שנת 2002 53 אלף קילומטר יד שניה ועלתה לי 47 אלף ובאמת שאחלה אוטו גם מהיר גם חסכוני באופן ממוצע. באמת התרשמתי מהסיאט לטובה

יש גם את אחותה הפולו שהיא אחלה בכל מקרה בהצלחה !

פורסם

איזה מזל, ש smallars מהפורום, חשף בפנינו שפיאט, אחת מיצרניות הרכב הגדולות בעולם - היא חרא של חברה.

ככה כולנו נדע לא להתקרב לפיאט, לשמור על עצמינו - כי smallars אמר כך.

יש לך הוכחות שיגבו את הטענה שלך?

למה בדיוק פיאט חברה גרועה?

ולמה הפונטו אוטו גרוע?

הפונטו היא אחלה מכונית, ופיאט היא אחלה חברה - ועד שלא יהיו לך הוחכות שיגבו את מה שאתה אומר אני מבקש ממך לא לצאת בהצהרות שטותיות כאלו.

הפונטו חסכונית מאוד, נוחה מאוד, וזולה לאחזקה - בדיוק מה שחיפש.

הפולו והאיביזה יהיו יקרות לאחזקה משמעותית מהפונטו, ופחות חסכוניות.

גם ה 206 עם מנוע 1400 לא "עגלה" למי שלא מחפש לקנות רכב קומפקטי ולנהוג כאילו קנה רכב ספורט - גם מחוץ לעיר היא תעשה את העבודה נפלא בשיוט במהירויות של 110 קמ"ש, ולא - היא לא "תשתה דלק כמו כביש מהיר" :shock:

בבקשה, אל תכתוב לאנשים שטויות על גבי הפורום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא אוהב לכתוב תגובות סתמיות אשר אינן מחדשות דבר לשרשור אבל blavie פשוט הוציא לי את המילים מהפה!

מחזק כל מילה!

פיאט נתפסת בתור חברה רעה בגלל הסיבה הפשוטה שפעם היו לה מספר דגמים אשר נהגו להתחמם. דבר אשר נעלם בדגמים האחרונים.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בסדר לא צריך להתעצבן כתבתי את דעתי מתוך ידע וניסיון אישי עם פיאט פונטו שנת 96 וגם מאנשים אחרים ובעלי מקצוע שאני בעצמי חיפשתי רכב אמרו לי לא להתקרב לפיאט .

אני לא מומחה וממש לא קרוב להיות מבין גדול סך הכל נהג רגיל שכותב את דעתו על חברה מסויימת מותר לי ? כן !

ההחלטה היא של הקורא אם לחשוב כמוני או לא.

אבל משהו אחד שהוא עובדה ! אתה לא יכול להשוות בכלל את הטיב של רכבי פיאט לסיאט וגולף ופולו וכו .

פורסם
בסדר לא צריך להתעצבן כתבתי את דעתי מתוך ידע וניסיון אישי עם פיאט פונטו שנת 96 וגם מאנשים אחרים ובעלי מקצוע שאני בעצמי חיפשתי רכב אמרו לי לא להתקרב לפיאט .

אני לא מומחה וממש לא קרוב להיות מבין גדול סך הכל נהג רגיל שכותב את דעתו על חברה מסויימת מותר לי ? כן !

ההחלטה היא של הקורא אם לחשוב כמוני או לא.

אבל משהו אחד שהוא עובדה ! אתה לא יכול להשוות בכלל את הטיב של רכבי פיאט לסיאט וגולף ופולו וכו .

אף אחד לא מתעצבן, זה בסה"כ פורום.

אתה מוזמן לכתוב את דעתך מתי וכמה שאתה רוצה, אבל אל תציג אותה כעובדה במשפטים כמו - "פיאט היא חברה גרועה נקודה.".

כנהג רגיל, שבסך הכל מביע את דעתו מבלי הבנה מעמיקה בנושא היה ראוי יותר אם היית כותב משהו בסגנון - "הפונטו הרבה פחות נוחה לנהיגה מהפולו \ האיביזה" למשל, שזה משהו שכן יש לך נסיון איתו, וזוהי דעתך.

בלי להטעות אנשים לחינם.

פונטו משנת 96 (שגם היא מכונית טובה) אינה קשורה לפונטו שעליה המליצו לפותח ההודעה, פונטו משנים מתקדמות בהרבה - שהיא גם מכונית טובה בהרבה מפונטו 96'.

דבר שני - אתה לא יכול להשוות את הפונטו (לא את פיאט עצמה) לפולו ולגולף, מהסיבה הפשוטה שהן לא מתחרות בכלל - אלו שלושה רכבים שפונים כל אחד לשוק דיי שונה והשוואה ביניהן לא תהיה הוגנת.

את טיב רכבי פיאט בכלליות, אתה מוזמן לבחון - ואני מבטיח לך שתגלה שהוא מעולה, לשוק שמשחפש אותם - זה שמשהו לא מתאים לך לא אומר שהוא לא יתאים כמו כפפה למישהו אחר.

בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...