Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות שעונים בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 4 שנים עם ג'י שוק, השעון הלך לעולמו, החלפת סוללה לא עזרה.

אז הלכתי היום לחפש שעונים(רק ג'י שוק), אבל כל מה שמצאתי היה הרבה יותר יקר ממה שציפתי, ועברתי כמה חנויות.:-(

כשחזרתי נכנסתי לאתר של חנות שעונים בגדרה והמחירים שם זולים בהרבה(הרבה מואד). גם בקנייה שלא דרך האינטרנט.

נכנסתי לאתר של חנות שעונים בדינזגוף סנטר וגם שם המחירים זולים הרבה יותר מהמחירים בירושלים.

מישהו מכיר חנות שמוכרת ג'י שוק במחירים שפויים בירושלים?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בחנות ששמה "אלקטרוניקה" בקינג ג'ורג', במרחק של חנות או שתיים מסטיימצקי,

יש מגוון סביר של שעונים. המחירים נראים גבוהים, אבל עוד לפני שאתה

אומר ג'ק רובינסון מורידים לך אוטומטית 10 אחוזים לפחות מהמחיר.

במקרה שלי זה היה אפילו 15.

מעולם לא הבנתי את השיטה הזאת.

ובגדול, ירושלים זה לא המקום המומלץ לקניית דברים מסוימים,

כגון רכיבי אלקטרוניקה, שעונים וכו'. אי-ביי? למה לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בחנות הזאת הייתי. אחרי הקיצוץ למתגייס עדיין יקר.

לגבי האינטרנט מפני שאני עדיין קטין, אני לא יכול לקנות מהוויזה שלי. ההורים שלי מפחדים להסתכן בלהעביר את מספר הכרטיס שלהם.

מלבד זאת יש בעיה של אחריות(למרות שלא נראה לי שאצטרך אחריות לג'י שוק).

אם ויצא ואני אזמין דרך ebay, אני אשלם גם כל מיני מיסים בנוסף למחיר השעון שיקפיצו את המחיר?

פורסם

"קיצוץ למתגייס"... אהבתי. :-)

זאת הנחה שניתנת לכולם, אבל כל אחד מקבל שם אחר.

"הנחה לסטודנטים" "כי אני אוהב אותך" "כי אתה חמוד"

"וואלה כי אני לארג' היום" וכו'.

אם לא התעסקת עדיין באי-ביי, חפש בארכיון של הפורום הזה

כמה שרשורים שעסקו בעניין. יש לא מעט מדריכים, אבל זה לא טרוויאלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבל אי-ביי זה יד שניה, לא?

אם מישהו רוצה/יכול להזמין בשבילי את השעון מהאינטרנט ואני אשלם לו במזומן. בכיף

פורסם

נס יום כיפור, השעון חזר לתפקוד חלקי-חלק מהדברים בשעון לא עובדים אבל הוא מראה שעה והסטופר עובד.

אם מישהו מתעניין איך סידרתי אותו, לקחתי אותו והתחלתי לדפוק אותו בשולחן:-)... עבד!

פורסם

בכל מקרה החנות בגדרה מומלצת מאוד,המבחר גדול מאוד במחירים הרבה יותר זולים ממקומות אחרים ובעל המקום נותן שרות מעל ומעבר למה שמקובל .אני קניתי שם שעון קסיו בפחות כ200 שקל ממה שדרשו בחנויות בראשון.

פורסם

נגמר נס יום כיפור, השעון הלך טוטאלית.:cry::cry:

על איזה חנות אתה מדבר?(יש כמה (נראה לי))

אתה גר בגדרה?

אי-ביי זה יד שנייה או חדש?

פורסם

איביי התחיל כיד שנייה והיום אפר למצוא שם חנויות שלמות שפועלות רק בתחומו, כמובן של מוצרים מקוריים יד ראשונה.

יש חנות בחולון, יש להם אתר הדומיין קלוקס.קויל, כנס, המחירים של הג'ישוקים שלהם מדהימים. חבר טוב קנה שם שעון והוא מרוצה עד הגג, הם מציעים את המחרים ההכי זולים לרוב השעונים שמוצעםי אצלהם. הם גם עושים משלוחים חינם לכל הארץ.

http://www.clocks.co.il

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
אבל אי-ביי זה יד שניה, לא?

אם מישהו רוצה/יכול להזמין בשבילי את השעון מהאינטרנט ואני אשלם לו במזומן. בכיף

לא יש שם גם מוצרים חדשים.

• תוכן חדש...