Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעט חוויות ותמונות מאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מאיטליה לפנות בוקר ורציתי לשתף אתכם במספר חוויות ותמונות. נעזוב לרגע את העובדה ש-90% מהרכבים באיטליה הם בעלי מנוע דיזל ותיבה ידנית, מבחר הרכבים פשוט עצום. הרכבים מהממים ולא רציתי למלא את המצלמה רק במכוניות. פרארי ולמבורגיני ראיתי אבל לא הספקתי לצלם אז צילמתי פה ושם רק למען ההתרשמות. הכבישים העירוניים נראים כמו בלגן אחד גדול, כל אחד נוסע איך שבא לו אפילו אם זה אומר לעבור באדום מדי פעם. כשניסיתי לעבור את הכביש הייתי צריך לרוץ כי האיטלקי הממוצע ממש לא אוהב לעצור להולכי רגל ולחיצות עצבניות על הגז מעידות על כך. בעיר הנופש סירמיונה ובמילנו המכוניות מהממות אחת אחת. פורשה-אודי-מרצדס-ב.מ.וו שם זה כמו מאזדה בארץ ואני לא מגזים. רוב הגדול של הרכבים באיטליה הם איטלקיים (המון אלפא, המון פיאט, המון לנצ'יה) ואירופאים (המון מרצדס, המון אודי, המון ב.מ.וו). חשוב לציין גם שהרוב הגדול נוסע בסטיישנים.

ועכשיו קצת תמונות :)

DSCF2505.jpg

DSCF2541.jpg

DSCF2688.jpg

פורסם
ביואיק אני חושב.

דומה למרצדס, אבל אני חושב ביואיק עפ"י הסמל בגלגלים.

מה אתם נורמאלים ?

זה בנטלי קונטיננטל GT

איזה ביואיק ? ממתי אמריקאים יודעים לייצר משהוא שנראה טוב ?

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

דווקא את הבנטלי הפתוחה בתמונה ליד אהבתי יותר. ראיתי הרבה מזראטי קווטרופורטה בעיקר ברומא אבל לא הספקתי לצלם.

מחירי המכוניות לרוב נמוכים מהמחירים בארץ, לפעמים בהרבה לפעמים במעט. ניקח לדוגמא מאזדה 3 הנפוצה והאהובה בארץ בגרסת ה-2 ליטר. בארץ היא עולה 135 אלף ש"ח ובאיטליה מעט פחות מ-20 אלף יורו שזה 110 אלף ש"ח בערך. ב.מ.וו 325 עולה בארץ 345 אלף ש"ח ובאיטליה מעט יותר מ-40 אלף יורו שהם 227 אלף ש"ח (לגרסה הכי מאובזרת - MSport) - כאן ההפרש בכסף גדול הרבה יותר.

• תוכן חדש...