Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תהסס - תתבע אותם.

יש לך על מה, תבע את השוטר ששלף לך את הנשק לפרצוף, ותדווח שמאז אתה לא אותו בנאדם כיוון שזה הפחיד אותך וגרם לך לחרדות.

פורסם
רוני אתה צריך לנתק את הכבלים בבית כמה שיותר מהר, תראה מה זה גורם לך!

בחקירה הם הסבירו את עניין הנשק לאמא שלי (לקחה אותי לשם כי הרישיון שלי היה אצלם, אידיוטים), שהם לא יודעים מי עומד מולם ובלה בלה בלה במקרה של ניסיון לדריסת שוטר.

יופי של הסבר, רק שהוא לא קביל ולא הגיוני. לא שולפים ויורים על בנאדם סתם ככה. אם היית מראה איזהשהוא סימן של התנגדות, היה מותר להשתמש בכוח או אפילו לשלוף עליך, אבל מכיוון שלא היית אשם בסה"כ התווכחת איתם על האופן שבו עצרו אותך. במצב כזה אפשר להתווכח עד אינסוף, אבל לשלוף עליך נשק? טוב שלא תירגלו עליך הוראות פתיחה באש (מדהים מה אפשר למצוא בויקיפדיה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם ממש חיים בסרט. כל מה ש ToMeR סיפר הוא שהשוטרים אמרו לו שהיו שולפים עליו נשק. בפועל לא נשלף נשק, הוא לא נעצר אלא רק הוזמן לחקירה.כמובן שלא הוגש נגדו כתב אישום בגין נסיון רצח (או כל עבירה אחרת).כל המתלהמים והממהרים להגיש תביעות יכולים לצאת מן המקלטים.

פורסם

יש לך על מה, תבע את השוטר ששלף לך את הנשק לפרצוף, ותדווח שמאז אתה לא אותו בנאדם כיוון שזה הפחיד אותך וגרם לך לחרדות.

כן, וגם תרטיב במיטה, תביא נמלים בקופסה, תביא אקדם צעצוע ותגיד שאתה רוצה להתאבד... חשיבה קב"ניסטית טיפוסית.:roll:

השוטרים גרמו לו נזק לגוף או לרכוש? אם לא, די בהתנצלות, קפה וטרמפ למיקום של האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הי,

לא הייתי מודאג אם הייתי במקומך- הכל אפשר לטעון, השאלה מה ניתן להוכיח?

ואם זה היה השוטר בעצמו שניסו לדרוס והוא היה משוכנע שזה אתה- לא היו משחררים אותך.

בקשר לתביעה- חכה לראות איך העניין מתגלגל, אם ימשיכו להציק לך, תציק בחזרה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מזכיר לי מקרה שלפני כמה שנים כשאני ועוד חבר נסענו לבקר חבר אחר בשכונת גני אביב בלוד. כשיצאנו ממנו היה מאוד קר ואני חבשתי כובע פליז שחור וחבר שלי חבש כובע בוקרים מגוחך וגם נסענו באודי 80 שנת 84 חבוטה, איך שאנחנו יוצאים מהשכונה, מזנקת לעברנו ניידת סמויה של מדורניקים שחושבים משום מה שבגלל הכובעים אנחנו בני מיעוטים שבאנו לבצע את זממנו. לאחר שהסתכלו עלינו וראו כי לא כך הדבר המשיכו בנסיעתם.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

תומר לידיעתך יש (או לפי השרשור "הייתה") ראלי דור ראשון שחורה באיזור הנשיא הראשון או הרחובות הקטנים מאחוריו (אלקלאי וכו'). תעשה שם סיבוב אולי תראה אותה (בעיקר בערב).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תומר לידיעתך יש (או לפי השרשור "הייתה") ראלי דור ראשון שחורה באיזור הנשיא הראשון או הרחובות הקטנים מאחוריו (אלקלאי וכו'). תעשה שם סיבוב אולי תראה אותה (בעיקר בערב).

קצת איחרת.. מצאו את הנהג

פורסם

זה לא אומר שתומר לא מעוניין "להיפגש איתו" :D

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מיכאל אתה שואל שאלות קשות - תומר חיפש בעל פיג'ו ספורט שחורה ברחובות, אני עזרתי לו. נקודה!

איך הוא ידע למי להרביץ - זה הוא יחליט.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...