Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר יצאתי מהבית ועמדתי עם האוטו ברמזור כשפתאום חותך אותי רכב אזרחי וקופצים משם שני שוטרים כשאחד מהם אומר לי לכבות מנוע ולתת לו את המפתחות.

זה מה שעשיתי ואז הוא התחיל להאשים אותי שחצי שעה לפני כן (בזמן שבעצם היתי בבית), ניסיתי לדרוס שוטר!

אמרתי לו רק יצאתי מהבית ושיסתכל שהמנוע עוד קר, בתגובה הוא אמר לי לשתוק ושאל למי נתתי את הרכב (חברים או אחים) וניסה להוציא ממני הודאה שנתתי את הרכב למישהו שניסה לדרוס שוטר או שאפילו זה היתי אני בעצמי.

בסוף לקחו לי את הרישיון נהיגה שלי כדי שאני אבוא לתחנה מאוחר יותר, מסתבר שמישהו עם פיג'ו ספורט שחורה ניסה לדרוס שוטר ולצערי גם היתה לו חולצה ירוקה כמו שלי והם גם אמרו שאם היתי מתוכח איתם עוד קצת הם גם היו שולפים נשק ויורים עלי.

בגלל שאני מואשם בסוג של ניסיון לרצח, אני מבקש עזרה מכל מי שמכיר בעלי פיג'ו ספורט שחורות בעיר רחובות, את הפרטים שלהם או אם אפילו אתם מכירים את אותו נהג בעל פיג'ו שחורה שנהג הבוקר בסביבות 10 בבוקר עם חולצה ירוקה.

אני חייב פרטים כדי שהאשם האמיתי יעמוד לדין ולא אני.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואיך תוכיח להם שזה הוא ולא אתה?

בכל מקרה, הם צריכים להוכיח שזה היית אתה, אתה לא זה שצריך להוכיח שזה לא היית אתה

אתה חף מפשע עד שמוכח אחרת

פורסם

א. ברגע שיצאת מטווח ראייה שלהם, הם צריכים ראייה שהיא מעבר לנסיבתית כדי להוכיח משהו.

ב. תגיד להם שהפיז'ו שלך היא "ספורטיבית", ולא "ספורט", ככה הם יעזבו אותך.

ג. נראה לך שמי שבאמת עושה כזה דבר יבוא לחטוף את העונש במקומך? הרי למה הוא ברח מלכתחילה...?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בגל לזה אני מבקש פה עזרה מאנשים כי ברור לי שזה שברח לא יבוא בעצמו.

אופיר הם הרי מאשימים אותי ברצח, אני לא צריך לספר לך מה קרה בפרשיות אחרות שאנשים הואשמו בניגוד לאמת וישבו שנים בכלא. אין לי כוונה שאצלי זה יהיה ככה, אם אני מואש בניסיון לרצח, אני באמת אמצא את אותו הבחור ואבצע בו מעשה כזה או אחר, לפחות אני לא אשלם לבד על העניין.

אגב, לא ממש עניין אותם שאני ילד יחיד, הם עדיין טענו שאולי אחד האחים (שאין לי) נסע ברכב לפני. כל פעם שעניתי תשובה שלא נראתה להם הם פשוט אמרו לי "שתוק למי נתת את האוטו"

in the face

with a chair

פורסם

אין לך מה לדאוג. הם באמת לא יכולים להאשים אותך כי אין להם ראיות ממשיות מקסימום שבמקסימום תגיע למשפט ועם העורך דין שלך תגיעו למכונת אמת ואז התיק סגור

פורסם

מזל אם כך, שהשופטים במדינת ישראל טיפה יותר חכמים מהשוטרים.

זה לא יעבור שום בית דין, אין להם שום הוכחה שזה אתה (ולא, להגיד "פיז'ו ספורט שחורה" זו לא הוכחה).

אם אתה ממש מודאג, תמצא חבר עו"ד שיבוא איתך, רק בשביל להפחיד אותם.

אגב, זו אחלה עילה לתביעה אח"כ כנגדם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו כשתמכור את האוטו תוכל לכתוב במודעה "אוטו רוצח" !

icon_views0009b.jpg

פורסם

פלאות משטרת ישראל

במהלך שאני יושב עם החוקר הם מצאו פרטים של בעלה רכב שבאמת ניסה לדרוס את השוטר

הללויה!

לפי מספר הרכב הסיומת היא 04 משמע שנת 96 ומטה.

in the face

with a chair

פורסם

אמנם אני רק סטודנט למשפטים אבל אני יכול להבטיח לך שניסיון לרצח זו עבירה "קצת" יותר מורכבת ממה שאתה חושב וזה לא רלוונטי למקרה. אם זה היה המקרה היית עכשיו בתא מעצר. תקיפת שוטר אגב, כן רלוונטית. אבל אם זה לא היית אתה אין לך מה לדאוג, הם בסה"כ חבורה של שוטרים שקיבלו דיווח משוטר אחר וע"פ מיטב המסורת ההוליוודית האמריקאית הם מחפשים את ה "cop killer" בכדי לעשות קצת שרירים...

פורסם
. אבל אם זה לא היית אתה אין לך מה לדאוג, הם בסה"כ חבורה של שוטרים שקיבלו דיווח משוטר אחר וע"פ מיטב המסורת ההוליוודית האמריקאית הם מחפשים את ה "cop killer" בכדי לעשות קצת שרירים...

זה לא חבורה שקיבלה דיווח, השוטר שניסו לדרוס אותו הוא זה שעצר אותי.

in the face

with a chair

פורסם
והם גם אמרו שאם היתי מתוכח איתם עוד קצת הם גם היו שולפים נשק ויורים עלי.

למיטב ידיעתי במקרה כזה השוטרים עצמם לא אמורים לשלוף עליך ולירות, אלא לקרוא בקשר באופן מיידי לג'ון מקליין מ"מת לחיות" שיעשה את העבודה השחורה בעצמו. יש גם הנחייה שאם אתה נראה מפחיד במיוחד, קוראים אוטומטית ל-T1000 שיהפוך לנוזל וידקור אותך עם דוקרן מוכסף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אתה צריך לנתק את הכבלים בבית כמה שיותר מהר, תראה מה זה גורם לך!

בחקירה הם הסבירו את עניין הנשק לאמא שלי (לקחה אותי לשם כי הרישיון שלי היה אצלם, אידיוטים), שהם לא יודעים מי עומד מולם ובלה בלה בלה במקרה של ניסיון לדריסת שוטר.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...