Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו שנת 94 בעית טורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,יש לי את הרכב לא הרבה זמן וניתקלתי בתופעה מעניינת בהנעה ראשונית הרכב מניע עם טורים רגילים נמוכים כרגיל ,ברגע שאני לוחץ קצת על דוושת הדלק הטורים עולים די הרבה (אין שעון טורים)ושאני מוריד את הרגל מהדוושה הטורים נשארים גבוהים וזה נמשך הרבה זמן (בדקות)עד חזרתם לטורים נורמלים.האם מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לכך? אני מודה לעונים ושנה טובה לכולם!

פורסם

שוב שלום .אני לא רוצה להאמין שלו קיבלתי שום תגובות לשאלה שלי.איפה נעלמו כול המומחים של הפורום .

פורסם
שלום לחברי הפורום,יש לי את הרכב לא הרבה זמן וניתקלתי בתופעה מעניינת בהנעה ראשונית הרכב מניע עם טורים רגילים נמוכים כרגיל ,ברגע שאני לוחץ קצת על דוושת הדלק הטורים עולים די הרבה (אין שעון טורים)ושאני מוריד את הרגל מהדוושה הטורים נשארים גבוהים וזה נמשך הרבה זמן (בדקות)עד חזרתם לטורים נורמלים.האם מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לכך? אני מודה לעונים ושנה טובה לכולם!

זה קורה רק בהנעת בוקר או תמיד לאחר עזיבת הרגל מהגז?

אני חושד בכבל גז שנתפס איפה שהוא.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יכול להיות ומדובר במצב שבו המצערת ניתקעת בלחיצה על דוושת הגז? יכול להיות שהיא מפויחת וניתקעת או בעיה במנוע צעדים במידה וקיים במערכת יניקת האויר במנוע זה. האם התופעה נמשכת בכל פעם שאתה לוחץ על הגז בסרק או לעיתים? למה אין שעון טורים? למיטב ידיעתי הקליאו צוידו בשעון טורים במודלים אלה.

חכה לתגובות נוספות או סע למוסך שידע לאבחן לך את הבעייה.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ערב טוב.

התקלה נובעת "מראש ההזרקה" - מונו.

קשה להצביע במדוייק מה לא תקין - מנוע צעדים ,חיישן מצערת לא תקין או לא מכוון, ויש עוד.

כנס למאבחן לבדיקה מקצועית .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
משהו מקיר מוסך טוב וזול בקריות מיפרץ חיפה .

מוסך הבוחן רחוב השיש 21 מפרץ חיפה. גש לבחור בשם אריה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
מוסך הבוחן רחוב השיש 21 מפרץ חיפה. גש לבחור בשם אריה.

לפי מיטב ידיעתי ובגלל שאני במקרה מהאיזור מוסך הבוין מתמחה בקרבורטורים ולא בהזרקות.

ככל הנראה מדובר ברכב הזרקה לפי תיאורו של חיים יוד.

ייתכן,שמישהו מכיר מוסך שעובד עם הזרקות בקריות /חיפה כי אם לא תיפול לציפורני חברת קרסו ואז.... כץ וקרסו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם יש אפשרות לתקן לבד את ההמלצות שקיבלתי מכם (מנוע צד,ראש הזרקה,מצערת תפוסה) ואיפה יושבים כל החלקים הנ"ל?

• תוכן חדש...