Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה שהונדה וVW נפגשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקיתו נא בעודי מספר לכם סיפור על "תרבות" הספורט מוטורי בישראל.:lol:

היום שוטטתי על טוסטוסי בחזרה מהעבודה, עברתי דרך רחוב שחוצה את ז'בוטינסקי בפ"ת. הגעתי לרמזור אדום, והנה עומדת בשיא תפארה עונדה טייפ Rס משוברת למשעי.

צבע אדום, עם סבויילרים, חצאיות, באמפרים, אפילו הלביש את הפנסים האחוריים בגרביונים כדי שהיא תרגיש כמו אישה.

ההונדה בצד ימין ואני עוצר בצד שמאל צמוד למדרכה. ההונדה מושכת את העין והאוזן, באמצעות האגזוז "לחץ" (פתוח) שקוטרו כקוטר רקטום של זונה אחרי ש8 כושים עשו עליה גנג באנג אנאלי, הרעש שעשה הרעיד לי את הטוסטוס המסכן שחש מאויים.

לא רק זה, המוזיקה שהתנגנה (מעין סוג של בלבלי אותו עם הרבה בס), עם הסאב וופר בבאגז' גרמה לכל חלקי הפלסטיק בהונדה לנוע הלוך ושוב ויצרו רעש מעניין עד שיכלו לראות את האוויר מסביב להונדה מתרחק וחוזר.

אבל המראה, בתוך הרכב ריפודים כחולים, דשבורד עם פרווה כחולה, סביר להניח אם היה ערב גם מנורה כחולה באוטו.

בזמן שאני לא מסיים להתפעל מההונדה, מגיעה VW גולף, גם היא ללא בושה, עם מינימום חצי טון פיבר עליה, ניפוחים, חצאיות, טמבונים, ספויילר שיכול להחליף כנף של בואינג, פנסים שסינוורו אותי (למרות שהיה עדיין שמש) וג'אנטים. אבל לא סתם ג'אנטים, כל כך בוהקים, שאפשר לאותת איתם לאסטרונאוטים שעל הירח. והגודל שלהם, בוא נאמר, כאלה שכל כושי בברוקלין חולם לשים על הקאדילק שלו.

טוב נו, מגיעה לקו, עומדת ליד ההונדה, מסתכלים אחד על השני, בוא נתן להם שמות, לנהג ההונדה נקרא יהושוע גרין, ולנהג הגולף אלכס יושימורה. גרין מתבונן באלכס והרגל שלו כנראה גרדה כי הוא לחץ על דוושת הגז כל כך חזק שאם הייתי שם כמה ילדים קטנים מאחורי האגזוז של ההונדה, סביר להניח שהיום לומדים לעוף.

אלכס כנראה נדבק מהגירודים של גרין וגם הוא הדביק את הדוושה לרצפה (מה נקרא pedal to the metal). עכשיו פה גיליתי משהו חזק על הגולף של אלכס (גולף לא מהישנות המרובעות, אבל לא חדשה, שנת 95-97 ככה, אני לא בטוח), יש לה פורק לחץ. כנראה שמנוע ה1600, מרובע הצילינדרים של הגולף יוצר כל כך הרבה לחץ שצריך לפרוק אותו. ההתעטשויות ההולכות וחוזרות כבר גרמו לי להרגיש חולה.

לדעתי הם הפכו בערך 3-4 ליטר של בנזין לחור באוזון רק בגלל גירודי הרגל שלהם. לא נורא, נמשיך.

הטוסטוס שלי (מסוג CH250) כבר מפוחד, רוצה להגיע בשלום הביתה, נצמד היטב למדרכה שמאלה, ואלכס בגולף מתקדם טיפה. כמו במתח של מירוץ GP, הרמזור מתחלף לצהוב, וצמיגי ההונדה הכל כך טובים צווחו במשך שעה וחצי עד שההונדה הועילה בטובה להתחיל נסיעה. אלכס כנראה בטעות שם בשלישי, כי למרות שהטורים היו הרבה מעבר לקו האדום, התחיל נסיעה ששווה לקטנוע FOX 50 סמ"ק. בכל זאת, אלכס עם הגולף עבר בערך 10 ס"מ לידי, ברגע זה חשבתי לעצמי מדוע לא לקחתי שיריון מהבית. בסופו של דבר, אני חושב שגרין ניצח כאשר הגיע ראשון לצד השני של הצומת, שם חיכה להם פקק נחמד שנתן להם עוד זמן להכיר אחד את השני. למרות שממש רציתי להשאר ולראות את ההתנגות שני האנשים הנחמדים האלה, העדפתי להמשיך הלאה לביתי לספר לכם ממקור ראשון את הסיפור.

עכשיו למה רשמתי את כל זה? הרי כולנו יודעים שיכלתי לסכם את זה במשפט - "שני ערסים עושים רייסים בצהריי היום".

שלוש סיבות:

1. הרבה זמן לא רשמתי הודעה, ורציתי לעלות את מונה ההודעות שלי כי נמאס לי להיות נהג צעיר.

2. משעמם לי ביותר.

3. אתם חייבים לשים לב לקטנועים שעומדים/נוסעים לידכם. רק היום 2 אנשים כמעט הרגו אותי כאשר חשבו שאם היה פנוי הנתיב לפני 10 שניות, הוא גם עכשיו. אז לא. אנחנו לא מופרעים, אנחנו פשוט זריזים יותר תודות לגודל הקטן של הקטנועים. יש יתרונות ויש חסרונות. אז ראבק, תשתדלו לא להרוג אותי להבא, זה ממש מתחיל לעצבן שכל נסיעה צריכה להיות אתגר של להגיע לעבודה/בית בשלום. אז פעם אחת זה אחד שעושה רייסים ופותח בפול גז כאשר אני מולו, ופעם אחרת זה סבתא זקנה שמפחדת להוריד את העיניים מהכביש, אז אפילו במראות היא לא מסתכלת, וקורא, שגם אנשים רגילים, שוכחים או ממהרים ולא רואים שיש טוסטוסים מסביבם.

ערב טוב אנשים... אם הגעתם עד לפה כנראה שמשעמם לכם כמוני בערך.

פורסם
1. הרבה זמן לא רשמתי הודעה, ורציתי לעלות את מונה ההודעות שלי כי נמאס לי להיות נהג צעיר.

אכלת אותה. הודעות באוף טופיק אינן נספרות במניין ההודעות שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה באמת את כותב את הסעיף האחרון של ההודעה שלך, ולמרות זאת ממשיך לנסוע בקטנוע?

1. אתה באמת מאמין שבעקבות ההודעה שלך ישתנו סדרי עולם.

2. לא אכפת לך לסכן את החיים שלך בשביל להגיע חצי שעה מוקדם יותר הביתה. הרי תמיד יארבו סכנות לקטנועים והמטומטמים רק מתרבים.

לכל רוכבי הקטנועים: זה לא שווה את זה. לגבי אופנועים אפשר להתווכח אם זה שווה או לא בגלל הכיף, ניחא. אבל להסתכן כדי לנסוע על טוסטוס?!

פורסם

אלכס כנראה נדבק מהגירודים של גרין וגם הוא הדביק את הדוושה לרצפה (מה נקרא pedal to the metal). .

רק תיקון קטן...

pedal to the PLASTIC :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יחסי הרוכבים נהגים הם בעיה ידועה וסבוכה.

שני הצדדים בטוחים שהם צודקים.

מצד אחד בתור נהג רכב אני יכול להזדהות עם הכעס על הרוכבים, שחלקם עושים שטויות שלא ייאמנו ע"מ לחסוך 5 דקות.

זכורים לי כמה מקרים:

1. אני נוסע בשכונה בכביש דו-סיטרי ורוצה לפנות שמאלה.

באה תנועה ממולי ומאחורי.

אני עוצר ממתין ומאותת.

התנועה מקדימה נגמרת אני מתחיל לפנות.

רוכב פיצה רואה את הפקק ומתחיל לעקוף אותו במהירות משמאל.

כמעט נכנסתי בו.

אחרי זה הוא עוד נותן בי מבט זועם (זו באמת הייתה אחת הפעמים שכמעט ירדתי והלכתי מכות עם מישהו).

לא מספיק שהדביל רואה שאני בא לפנות והוא עוקף בצומת, הוא עוד עצבני!

2. אני בחנייה בקניון, נוסע לאט מאוד (מחפש חנייה) רואה אחת משמאלי, מאותת שמאלה מתחיל להכנס ואז טוסטוס עם אבא וילדה עוקף אותי מימין במהירות. שוב כמעט נכנסתי בו.

הפעם לפחות הוא התנצל.

אני לא מבין את זה, אתה עם הילדה שלך ראבק, כולם זוחלים ומחפשים חנייה, מה אתה טס במגרש חנייה.

מצד שני אני מבין את הרוכבים שהרכבים מסכנים אותם ורבים מהנהגים לא רואים אותם.

אני חושב שאין טעם לנסות לחנך את הנהגים בכל מיני תשדירים טיפשיים של "נהג - חפש את הרוכב".

אני לא מסכים לזה.

לדעתי, צריך ליסלול בכל כביש, עוד חצי נתיב לדו-גלגליים.

זו הדרך היחידה.

פורסם

טוסטוסים זה כמו שמנות

על שניהם כיף לרכב, עד שרואים אותך החב'רה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אלעד , משעמם לך יותר מידי ...:roll::roll:

אתה חייב לעבוד :-D

בכל מקרה הבעיה היא שכל ערס עם עונדה או גולףףף חש את עצמו שהוא שומאכר ויש לו לפחות F40 ..

נ.ב

גם הרוכבים חשים את עצמם שהם רוח ויכולים לעבור איפה שבא להם בלי שיקרה כלום..

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...