Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש ברשת העלה את המאמר הזה:

http://www.jeepolog.com/296.html

מאמר שמראה קשר הדוק ויחס של כימעט 1:1 בין האחוזי עליה ביחס הדחיסה ליחס העליה בהספק המנוע.

מהתיבה הקטנה שלמטה אפשר להבין שלא איזה ילד כתב את המאמר זה אלה מהנדס רכב שיודע מה הוא אומר...

אבל עדיין, זה פשוט ניראה לי הרבה מידי..

מבדיקה קצרה עולה שיש בוכנות לרכב שלי שמעולת את היחס דחיסה ב20% ליחס של אופנוע ספורט נחמד :shock: 13:1 במקום 10.8.

פשוט לא ניראה לי ששיפור כזה יכול להביא כ15-20% אחוזי שיפור שהם כ20-30 כ"ס במיקרה שלי (150 כ"ס בסיסיים)

מה אתם אומרים :?::shock:

פורסם

אני מנוי למגזין" sports compact car" והייתה שם שאלה דומה.

מישהו שאל משהו בסגנון "כאשר יחס הדחיסה עולה גם מספר כוחות הסוס עולים, אז למה אני רואה רכבים משופרים שמעלים את יחס הדחיסה מ1:9 ל1:11 ולא יותר?"

התשובה הייתה: "כן, העובדה שהעלאת יחס הדחיסה מעלה את מספר הסוסים נכונה אבל ככול שמעלים את יחס הדחיסה כך קשה יותר לכוון את המנוע ולמצוא את התערובת הנכונה, ויש יחס דחיסה מסוים שאיתו אפשר להסתדר."

זה היה משהו בנוסח הזה (באנגלית כמובן), מקווה שזה עזר לך.

בן

- 306 XSI -

• תוכן חדש...