Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה,

גיליתי משהו מוזר הדגם InspironTM 6400 מופיע באתר http://www.getit.co.il/Group/41338/288251

עם מעבד שונה לגמרי מה InspironTM 6400 שנמצא באתר של DELL כאן: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_essentials?c=il&l=he&s=dhs

האם החנות מחליפה את המעבדים? וגם הזכרונות באתר של DELL יותר מהירים- 667 לעומת 553 .

איך יכול להיות שדגם מסויים מופיע עם מפרט שונה בשני מקומות?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני כל הזמן רואה ברחוב פרסומות של סקאל של DELL ב-1K$, לפי דעתי צריכה להיות עסקה משתלמת מאוד, בדוק את המפרט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין בכלל טעם ללכת על 15.4" לשימושים כאלה

המחשב פשוט יהיה כבד מדי, מילא כשמדובר על כרטיס מסך נפרד (כמו במקרה שלי), אבל במקרים אחרים זה סתם לשבור את הגב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי מערכת ההפעלה - באתר Notebookclub (משווקים רשמיים של דל), המחשבים כן מגיעים עם ויסטה, כאשר XP היא אופציית השידרוג היקרה ביותר למערכת ההפעלה!.

שאלה קצת אחרת - בזמן האחרון אני מחפש ברשת ביקורות על מחשבים ניידים של LG (למעשה, על הR405,ועל הE500 החדש), ובהרבה מהאתרים אין אפילו קטגוריית LG. מישהו מכיר את הסיבה?

האם זה בגלל שהם משווקים תחת שם אחר, או שזה מרמז משהו על האיכות שלהם במחשבים ניידים?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין:

לרוב, יש פער לא קטן בין מה שמתואר באתר הרשמי של משווק מורשה לבין המציאות -

אל תשכח שאת אופציית השדרוג/שנמוך ל-XP יכולה לבצע גם החנות, באופן חוקי וכשר להמדרין.

איפה חיפשת ביקורת על LG? בארץ? אם אתה מחפש בארץ, זה לא מדד לכלום.

בגדול, הם שייכים לאותה קבוצה שהוזכרה (DELL, HP, TOSHIBA ושאר ירקות).

m3x7r3m3:

קצת הגזמת, לדעתי. היום, אפילו המחשבים הניידים הגדולים הם קלים יותר

מהמחשבים הניידים של פעם, שבאו בכלל עם מסך 12 אינץ'.

לסדרת ה-15 אינץ' של טושיבה, למשל, אין שום בעיה עם המשקל.

מי שזה באמת, אבל באמת מפריע לו, מכפיל או משלש את הסכום וקונה את סדרת X של IBM/LENOVO.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אל תקנה מ BIZ DELL שמשווקים ב GET IT

פעמיים הצעתי שם במכרז על DELL D620 - מחיר של 7000 שקל

בפעם הראשונה לא זכיתי במכרז, ופתאום אחרי שבוע לאחר שירדתי לגמרי מהעניין מתקשרים ומודיעים לי שזכיתי.

היה סיפור שלם לבטל את זה.

בפעם השניה החלטתי בכל זאת לקנות מהם, אחרי שהמחירים בחנות שבניתי עליה - עלו עקב עליית הדולר.

גם שם משכו אותי עם הזכיה ובסופו של דבר אחרי שכבר הורידו לי את התשלום הראשון התקשרו והודיעו לי חגיגית שאין להם בכלל את המחשב הזה במלאי ואני מוזמן להוסיף עוד איזה 500 שקל לקבלת דגם אחר שבכלל לא מעניין אותי.

בסופו של דבר, ניגשתי ל NOTEBOOK CLUB באזור התעשיה בפתח תקווה ורכשתי שם מחשב לשביעות רצוני, במחיר טוב, שסופק לי עוד באותו היום. (פתוח עד 10 בלילה ! )

D520 עם מעבד core2duo במהירות 2 גיגה"צ, דיסק 120 גיגה כולל ויסטה ביזנס שלדעתי מערכת הפעלה סבבה לגמרי. אני עובד איתה 4 חודשים במחשב בעבודה ועוד שבועיים עם הלפטופ החדש - ללא שום קריסות ובעיות (בלי עין).

(המחשב הזה היה מיועד לאבא שלי)

בשורה התחתונה : אני ממליץ לקנות את ה inspirion 6400 של DELL. הוא הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב של אחותך (שתצטרך להוסיף עוד קצת בשביל הרבה שקט נפשי)

אם אתה קרוב לאזור פתח תקווה, קפוץ ל NOTEBOOK CLUB. התרשמתי מהם לטובה בזמן רכישת המחשב ואף יש להם שם תצוגה של כל דגמי DELL השונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תודה,

גיליתי משהו מוזר הדגם InspironTM 6400 מופיע באתר http://www.getit.co.il/Group/41338/288251

עם מעבד שונה לגמרי מה InspironTM 6400 שנמצא באתר של DELL כאן: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_essentials?c=il&l=he&s=dhs

האם החנות מחליפה את המעבדים? וגם הזכרונות באתר של DELL יותר מהירים- 667 לעומת 553 .

איך יכול להיות שדגם מסויים מופיע עם מפרט שונה בשני מקומות?

DELL מאפשרת לספק או ללקוח להחליף כל חלק וחלק כשהוא מזמין את המחשב.

וזה כולל מעבד, כ' מסך, זיכרון, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת, מסכים, צורבים ולמעשה כמעט הכל.

בניגוד לחברות כמו HP שכל שינוי במעבד או כרטיס המסך מוליד דגם חדש, (ב IBM זה היה ממש מעיק. שינו דיסק קשיח מ 40 גיגה ל 60 והופה - יש דגם חדש) DELL נותנים לך לשחק במפרט ודגם המחשב נשאר.

זו הסיבה שאתה תראה לכאורה דגם אחד של מחשב אך אם קונפיגורציות חומרה שונות. החוכמה היא לשים לב שאתה מקבל את מה שאתה רוצה ומעבד מהיר יותר לא יבוא על חשבון דיסק קשיח קטן יותר לדוגמא.

לגבי מהירות הזיכרון, כמו שכתבתי קודם, מהירות ה BUS היא פונקציה של המעבד. אם מהירות הליבה שלו היא 533 ולא 800 כמו המעבדים החדשים יותר, הזכרונות יעבדו ב 533, גם אם תשים שם 667.

פורסם

m3x7r3m3:

קצת הגזמת, לדעתי. היום, אפילו המחשבים הניידים הגדולים הם קלים יותר

מהמחשבים הניידים של פעם, שבאו בכלל עם מסך 12 אינץ'.

לסדרת ה-15 אינץ' של טושיבה, למשל, אין שום בעיה עם המשקל.

מי שזה באמת, אבל באמת מפריע לו, מכפיל או משלש את הסכום וקונה את סדרת X של IBM/LENOVO.

לאורך זמן ההבדל אפילו בין 2.8Kg שזה בערך המינימום ל-15.4" ל-2.4-2.5Kg שזה הסטנדרט של ה-14.1" הוא מאוד משמעותי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המחשבים של MSI מורכבים על ידי MSI במפעל שלהם בסין. MSI היא חברה שמרכיבה גם לחברות אחרות באותו המפעל כמו LG למשל. כך שאיכות ההרכבה היא ממש לא פקטור במחשבים ניידים.

התכנון שלהם לעומת זאת הוא קריטי ו MSI בסך הכל עושים עבודה טובה וסבירה. נכון שהם לא האיכותיים ביותר, אבל יחסית למחירם הם מספקים תמורה הולמת ורוב הסיכויים שלא תיתקל במעבדות השירות של אייבורי, מסיבה הפשוטה שרוב הלפטופים היום מספיק אמינים כך שלא תיתקל במעבדת השירות. יוצאי דופן הם לפטופים שבאמת עוברים חוויות קשות או חיים לא קלים. אם יש מגבלות תקציב, לא הייתי מודאג דווקא מ MSI.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא לקנות מאייבורי נקודה

אין לי כח להסביר מה עברתי איתם שקניתי 2 מחשבים שלהם עם MSI והוביל להתערבות של עורך דין,

מספיק שתלך לראות מה קורה אצלהם במעבדות שמביאים מחשבים לתיקון לפני שאתה קונה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...