Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפשת רכב נוח קומפקטי חסכוני וכמובן אמין בסביבות 20,000, לנסיעות עירוניות ובין עירוניות אני גרה בתל אביב וההורים שלי גרים בחיפה אז אני נוסעת כל שבועיים אליהם.. משהו שישרת אותי לנסיעות כאלה..אני מאוד אשמח לשמוע המלצות.

תודה מראש

פורסם

מה ההעדפות שלך ?

ידני\אוטומט ? האצ'בק או סדאן ? כמה אנשים יהיו ברוב הנסיעות ? יש לך הגבלה כל שהיא של ידיים, קילומטראז', גיל ? דרישות טכניות מסוימות (חלונות חשמל בכל החלונות או שזה לא משנה וכו') .. מה יותר חשוב, נוחות או אמינות ?

הרבה שאלות שיש לענות עליהן כדי לקבל המלצה טובה.

מעבר לכך, אם את רוצה מענה מהיר - בחיפוש. רכבים כמ ושאת מחפשת, עד 20K אמינים חסכוניים נוחים ומכינים קפה - זו הקטגוריה הכי מבוקשת כאן בפורום ולכן כל האפשרויות נטחנו עד דק. בשימוש בחיפוש המתקדם תמצאי לוודאי תשובה מצויינת לשאלתך.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
שלום לכולם

אני מחפשת רכב נוח קומפקטי חסכוני וכמובן אמין בסביבות 20,000, לנסיעות עירוניות ובין עירוניות אני גרה בתל אביב וההורים שלי גרים בחיפה אז אני נוסעת כל שבועיים אליהם.. משהו שישרת אותי לנסיעות כאלה..אני מאוד אשמח לשמוע המלצות.

תודה מראש

מה שבטוח, פורשה לא תמצאי בתקציב הנ"ל ! :lol:

פורסם

חחח כן אה פורשה בטוח לא... אולי בהמשך.. אמממ אני רוצה רק רכב ידני אני שונאת אוטומט, רוב הזמן אני לבד באוטו, לפעמים עם חברות ידידים, אבל זה לעיתים רחוקות.

את האמת מאוד חשוב לי חלונות חשמל, כריות אוויר, את האמת חשוב לי גם אמינות וגם נוחות אבל יותר אמינות כמובן (כמו לכל אחד מאיתנו).

רצוי משהו משנת 99 עד 2000

וכמובן שעדיפות לקילומטראג' כמה שיותר נמוך.

פורסם

טוב, השנים שהצבת כמעט ולא הגיוניות ב20 אלף. הרכב היחיד שעולה לי בראש זה הניו-פליסיה של סקודה אבל אין הרבה כאלה במצב סביר (והרוב שיש הן הסטיישן 1.9 דיזל) והן בכללי - לא משהו.

כמה שזה לא נראה ברור מאילו... כשחיפשתי רכב עם דרישות דומות סיימתי עם השרייד.

בתקציב הזה תשיגי את דגם 97, שזו שנת הדגם האחרונה של ההאצ'באק בארץ. קילומטראז' בד"כ לא גבוה מידי וגם, אם הרכב טופל בצורה סבירה הוא מחזיק המון. תיבה ידנית חביבה ואמינה, 5 הילוכים. מנוע 1.3 מודרני יחסית, דומה למנועים האחרים של היפניות בשנים האלו - מעט צורמני אבל זריז ובעל כושר התנייעות טובה בעיר.

האוטו כן בא עם מראות חשמליות ו4 חלונות חששמל, הגה מתוגבר הידראולית, מזגן סביר וחימום מעולה, אבל רק כרית אוויר אחת ובלי ABS. מעבר לזה השלדה שלו לא ספורטיבית וזה בלשון המעטה, אז בקיצור לנהיגה זהירה.

חולשות עיקריות - זקוק לטיפול טוב, מיגון רעשים די גרוע, לא הכי נוח בעולם (לא כמו איזה צרפתיה), מבחינת היגוי די גרוע (היגוי קל.. אבל המון תת-היגוי).

יתרונות - בתחזוקה טובה הוא מאוד מאוד אמין, קל לתפעול ואחזקה, זריז, יחסית מרווח, קל למצוא במצב טוב מאיזה סבתאל'ה.

עוד אפשרות ששוה לחפש - פיאסטה. הפורד פיאסטה די אמינות, ויותר מהנות לנהיגה מהשרייד.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אני הייתי בודק את הכיוון של סיטרואן סקסו אם היה לי סכום כמו שלך אפשר למצוא בשנתון גבוה, חפשי אחת שמורה שלא נהגו בה צעירים.

אהבתי את הנעליים שלך בסמלון, אפשר לקבל מידע עליהן?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני בטוח שהנעליים זה מה שהתרכזת בו... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתי מחמיא לה על פריט לבוש אחר, אבל פשוט אין:-D

ומחמאות על מה שרואים שם לא צריך לתת, מכובד בהחלט.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מומלץ בחום-סיטרואן סקסו 2000 1.1 ידני.

לנסיעות מישוריות שכאילו היא בתוך העיר ופה ושם בינערוניות ת"א-חיפה ,הסקסו תיתן תפוקה .

כמובן שהיא לא מטוס תאוצה [בלשון המעטה] אבל סה"כ היא מאיצה יפה ל100 ונוחה,די חסכונית ,מודרנית בעלת מראה יפה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה על התגובות, היום אני הולכת לראות פג'ו 205 forever יד 1 שנת 99 118 ק"מ ידני מזוג נחמד מאוד, אומרים שהכול בסדר גמור, רק קצת מציק לי שאין בדגם הזה הגה כוח. מה אתם אומרים אני אוכל להסתדר עם זה? מה אתם אומרים האם האוטו הזה בטיחותי, חסכוני ואמין ? הבנתי שצריך רק לעשות לו טיימינג.

פורסם

טיימינג צריך לעשות בכל מקרה כל 60,000 ק"מ או 3 שנים, המוקדם מביניהם. אם הם לא עשו או לא זוכרים עדיף לעשות במיידי.

לגבי הגה כוח את תסתדרי מצויין, אולי בתמרון בחנייה יהיה לך קצת קשה.

הפיג'ו 205, כמו כל רכב ישן אחר, אמין רק אם טיפלו בו כראוי לאורך השנים. רכב שהזניחו אותו (כן, גם מאזדה וטויוטה) ולא עשו לו טיפולים בזמן או בכלל, ורכב שביצעו בו קומבינות במע' חשמל לדוגמא, לא יהיה אמין ויעשה בעיות לעיתים תכופות.

הבעיה היחידה ב- 205 היא דשבורד מתפרק. איכות הפלסטיק לא מתאים לאקלים בארץ בגלל השמש, ולכם חשוב לשים מגן שמש בחניה אחרת יתחילו להופיע סדקים ויהיו רעשים בנסיעה עקב זה.

פורסם

טיימינג לא עבר 3 שנים מאז שעשו, הרכב היה מטופל במוסך מורשה עם ספר טיפולים לאורך כל חייו. אני הבנתי ממנם שהרכב כמו חדש, שהוחלף אלטרנטור לחדש ב1800 שח, ושבעצם אין מה לתקן כלום כמעט בכלל. בכל מקרה היום ב8 אני הולכת לראות את הרכב ואם הכול יהיה בסדר, מחר ניגש לבדיקה. מחירון הרכב 17,500 היא יד 1, ק"מ 118 היא דורשת על הרכב 18,200 בגלל תוספת של 5 אחוז על יד וק"מ.

פורסם

בסוף החלטתי ללכת על רנו קליאו שנת 98 ידני, מה אתם אומרים? היום הלכתי לראות אותו והוא פצצה, מחר אני רוצה לקחת אותו לבדיקה, אם מישהו יכול לספר לי קצת על האוטו הזה אני אשמח, מבחינת אמינות, חסכונות זריזות וכו.

תודה מראש.

• תוכן חדש...