Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב הולך לשמש כמחשב ללימודים, וכל המשתמע מזאת, ובנוסף, יהיה נחמד אם תהיה לו "יכולת משחקים" .

בינתיים חשבתי על 3 מחשבים:

Dell Inspiron 1520:

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm

עם שידרוג ל2 גיגה זיכרון, ושדרוג למסך, המחיר יצא כ-7150 ש"ח, לפני התמקחות. שלוש שנים אחריות

HP DV6515EJ:

http://www.ctm.co.il/product.asp?id=944

לאחר שדרוג ל2 גיגה, מאמין שהמחיר יעמוד על כ6500 בערך. שנה אחריות בלבד.

LG E500-S.AP3DE:

http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/GroupSalesProduct.aspx?AuctionId=5389886&came=0

המחיר, לאחר שדרוג ל2 גיגה יהיה גם כ-6500. שנתיים אחריות.

איזה מהמחשבים מומלץ?

בנוסף, אני יכול לקנות את ה Dell עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT 256 MB בתוספת של כ-700 ש"ח. כדאי?

PUG-306 XSI MK2

פורסם
המחשב הולך לשמש כמחשב ללימודים, וכל המשתמע מזאת, ובנוסף, יהיה נחמד אם תהיה לו "יכולת משחקים".

אתה הולך ללמוד או לשחק? ואל תגיד לי שתמצא זמן לשני הדברים. אם מצאת לנכון לקנות מחשב נייד לצרכי לימודים תקנה מחשב קל משקל שתוכל לסחוב מהבית ללימודים בקלות (14.1 " רחב,1.2-1.4 ק"ג) ולא מחשב נייד גדול (15" או 17" 2.8-3.5 ק"ג)

אם אתה לא מתכוון לסחוב את המחשב איתך אל תקנה נייד, שולחני עדיף על נייד מבחינת הביצועים. מאחר ולא ציינת מה אתה הולך ללמוד, אני מניח שלא גרפיקה ממוחשבת שדורשת מחשב חזק ביותר. כל שאר הלימודים דורשים מחשב בסיסי שיריץ תוכנות משרד ואינטרנט ואולי תוכנה יעודית נוספת שכל מחשב פנטיום יכול להריץ בלי בעיות. עדיף לקנות מחשב יד שניה שמתאים לצרכים שלך בחצי מחיר מהתקציב שלך, לשדרג את הזכרון לחצי גיגה או גיגה אולי להחליף סוללה ולהתחיל ללמוד. מחשב כזה יהיה גם קל למכור לסטודנט אחר ברגע שתסיים את הלימודים.

ארז רונן

פורסם

הפתרון שלך הוא אכן ההגיוני מביניהם, אבל המחשב הזה גם יתפקד כמחשב הביתי לתקופה הקרובה.

אני מניח שאני לא אשחק בו יותר מדי (בהתחשב בתואר הכפול+עבודה), אבל אם כבר אני משקיע...

מבחינת "סחיבה" המחשב ינוע ברכב, בין הלימודים לעבודה.

מה שאתה אומר כבר עבר לי בראש כמה פעמים, ובכל זאת, אשמח לקבל המלצות רלוונטיות.

נ.ב

הלימודים הם משפטים ומנהל עסקים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מסכים עם ארז לגבי המשקל וגודל המסך (רצוי בכיוון של 12"). אם יש בידך את התקציב , כנראה שמחשב מסדרת Dell XPS , יענה על מלוא צרכיך ודרישותיך.

נ.ב.

יש לי ניסיון טוב עם המחשבים הקטנים של LG ולכן אמליץ לך לבדוק גם אותם. הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הדגמים הקטנים של IBM שכיום הינם תחת שליטת לנובו (ThinkPad) אבל אני בספק שהם בתקציבך.

פורסם

אם הוא הולך לשמש גם כמחשב ביתי ואתה לא צריך להיסחב איתו ברגל יותר מדי. הייתי מתפשר ומאזן על ה15 אינץ' בעלי המשקל הבינוני, 3 קילו לא יהרגו אותו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה את שני המחשבים האלו?

חוץ מיתרון (או חסרון, תלוי איך מסתכלים) משקל, שאר האופציות שהצעתי בעלות מפרטים טובים יותר, ובמחיר זהה +-.

מצמץ - אם היה לי את הכסף, הייתי קונה את ה-XPS 1330 החדש.

מחשב מדהים, אבל המחיר 9K.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
למה את שני המחשבים האלו?

חוץ מיתרון (או חסרון, תלוי איך מסתכלים) משקל, שאר האופציות שהצעתי בעלות מפרטים טובים יותר, ובמחיר זהה +-.

מצמץ - אם היה לי את הכסף, הייתי קונה את ה-XPS 1330 החדש.

מחשב מדהים, אבל המחיר 9K.

מה לגבי ה-M1210 הישן יותר? המחיר ההתחלתי כמדומני, אמור להיות באזור ה-7K.

פורסם

ה DELL 1520 הוא האפשרות הכי טובה שיש במחיר הזה .

המחשב מגיע עם כ.מסך מאוד חזק של N.VIDIA 8400GS , מעבד מהדור החדש בעל 800MHz FSB , 4MB L2 Cache

לפי סקר שוק אמריקאי המחשב מהווה את התמורה הכי טובה למחיר .

לדעתי המחיר שציינת טיפה יקר , מחשב כזה עם 1 ג'יגה זכרון עולה 6150 ש"ח .

פורסם

מצמץ - נכון, אבל במפרט הבסיסי שלו הוא מגיע עם כרטיס מסך משולב (X3100) כמדומני, וגם עם 1 גיגה זיכרון.

במחיר של השדרוגים שלו, כבר מביאים XPS 1330 מדוגם.

יבגני - ה-1520 הבסיסי מגיע עם המסך הפשוט יותר. שדרוג למסך+ זכרון מביא אותו לרמת מחיר של 7K.

והכרטיס מסך הוא 128 MB - נחמד, אבל לא מדהים.

הבעייה היא, שאין לי נסיון עם מחשבים מודרנים + משחקים (אלא אם כן Soldier of fortune, על מחשב שעדיין מריץ WIN 98 נחשב), ככה שקשה לי לדעת מה תהיה רמת הביצועים שלו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

איזו סיבה (מופנה ליבגני ואייל) יש להשקיע במעבד מסדרה T7xxx?

הפרש הביצועים מאוד פסיכולוגי

עדיף HD גדול יותר או אחריות מורחבת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...