Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איך האמינות של הגיר האוטו'? אני מתכוון לרכוש אחת שעברה 200K ק"מ. האם הגיר עמיד כמו בקורולה??

2. איך צריכת הדלק באוט'?

3. האם יש בעיות של בולמי זעזועים שמתבלים מהר כמו בקורולה?

 

עריכה: קראתי בפורום שהגיר שלושה הילוכים. הרכב לא יעבור 60 קמ"ש רוב הזזמן, כך שזה לא מפריע לי. אשמח לדעת מה צריכת הדלק העירונית שלו. האם גם ב-97 זה שלושה הילוכים??

 

 

 

אשמח לשמוע עוד דעות...

 

תודה.

פורסם

לבת דודה שלי יש את הרכב הנ"ל,הרכב מצויין אבל המחיר.... איזה נפילה ....50% ב- 3.5 שנים (לא מתאים לטויוטה).

הרכב שלה הוא 98 והיא קנתה אותו בזמנו מיד ראשונה ,שהיו זוג,שלא היה להם מקום בבג'אז להכניס עגלת תינוק ורצו להתקדם לרכב גדול יותר.

בכל מקרה לא ניתן לנבא מצב רכב עד לבדיקה אבל בגדול הרכב אמין ומספק תמורה מעולה לכסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

2. צריכת הדלק לא מזהירה בכלל. בתוך העיר היא עוד סבירה, מחוץ לעיר הרכב ממש לא חסכוני ומתקשה לשייט במהירויות של מעל 100 קמ"ש.

3. לא שראיתי.

 

בגדול - רכב קטנטן וחביב לנסיעות עירוניות. המנוע חלש מאוד ואנמי והרכב מאוד מאוד צפוף. נהג ונוסע נכנסים בצורה סבירה, אבל המושב האחורי צפוף מאוד ומבוגר יתקשה לשבת שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...