Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בקצוני לעבור לחיבור BiAmp.

יש באפשרותי לקנות אחד משני ה- X-Over אקטיבים הבאים (במחיר דומה עד זהה):

1. Xetex Fact-F3

2. Lanzar Opti-Drive OPTIX3B

מצורפים ה- PDFs שלהם.

fact_f3_data.pdf

OPTIX3B.pdf

ככל הידוע לי הראשון מחברה מוערכת יותר כ- SQ. החסרון כפי שאני רואה הוא הצורך למקמו ליד ה -HU ע"מ לאפשר שליטה על הסאב.

לעומתו ה- Lanzar מגיע עם שלט רחוק אשר מאפשר מיקומו בתא המטען.

ברשותי רכב חברה ולכן הפחד שמישהו ישחק עם הכיוונים בעת שליחה הרכב לטיפול מצד אחד, ומאידך הפחד מגניבה (למרות שניתן אולי למקם אותם גם בתט הכפפות או בכל מקום ניסתר אחר בקדמת הרכב.

אשמח לתגובות - במה אתם הייתם בוחרים לאור העובדות הנ"ל ולאור העובדה שביחידת הראש שלי (Panasonic) יש יציאת RCA אחת?

תודה מראש על כל עזרה

מצאתי PDF של שני המכשירים. לצערי אין מפרט טכני של ה-Xetec כגון Stereo Separation וכדומה

פורסם

ה XETEC הוא אחד המכשירים המצויינים ל 2WAY + סאב.

יש לי אותו (גם למכירה, עקב מעבר ל 3WAY קדימה). עשה עבודה נפלאה עד עכשיו.

יתרון שהיה חשוב לי זה שהוא INDASH כך שאפשר לכוון תוך כדי.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

ראיתי בחוברת שלו שניתן בעקרון לחברו לסט של 3 חלקים ולא רק לסאב. את הסאב אתה יכול לחבר ישירות ליחידת הראש (אם יש לך יציאה). מדוע לא מספיק?

פורסם

מכמה סיבות:

- רכב חברה שבא עם HU שאינני רוצה להחליפו

- HU שכזה עולה לפחות 2000 ש"ח

- לפי מה ששמעתי קרוס חיצוני בדר"כ יהיה איכותי יותר מכזה של HU (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון)

פורסם

מדובר ברדיו דיסק של פאנאסוניק 1505 בעל יציאה אחת. זהו לא בדיוק HU מובנה.

בהחלט איכותו הבסיסית סבירה ובוודאי טוב יותר מ- HU רגיל.

ואם בין המכשירים שציינתי יש הבדל איכות מה אכפת לי לקחת אותו אם מדובר בסכום דומה?

האם אפשר כעת לענות לי על השאלה המקורית?

תודה

פורסם
ראיתי בחוברת שלו שניתן בעקרון לחברו לסט של 3 חלקים ולא רק לסאב. את הסאב אתה יכול לחבר ישירות ליחידת הראש (אם יש לך יציאה). מדוע לא מספיק?

הוא כרגע מחובר לסט 3 חלקים מקדימה אך המיד נחתך נמוך מדי (קצת פחות מ 300Hz) ולכן הוא לא מתאים לי אישית.. כשהמיד שלי (CDM54) לא מסוגל לנגן בטווח הזה בצורה מיטבית.

פתחתי קישור בנושא, אתה מוזמן לחפש.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...