Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון שמצאתי ביו טוב ואהבתי מאוד ובמיוחד בגלל הדברים שעושים עם הטמפרות ויודעים להעריך את הרכב הזה.

תהנו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הדש בורד שהיה לי דווקא היה אחלה שלי היה דגם ליברטי עם דמוי עץ ודווקא הוא גדול ונוח.

מתי נגנבה?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הדש בורד שהיה לי דווקא היה אחלה שלי היה דגם ליברטי עם דמוי עץ ודווקא הוא גדול ונוח.

מתי נגנבה?

לפני 4 שנים בערך.

עד שסוף סוף אבא שלי תיקן אותה והאוטו היה פרפקט גנבו אותה!

הדש לא נוח, איפה שהרדיו דיסק נמצא, וכאלה דברים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

דווקא הכל מרווח ורחב והרדיו דיסק לא נוח אתה מתכוון לזווית? כי אני התרגלתי מהר מאוד והיה אחלה. והרכב הבא שלי כנראה יהיה טמפרה :-P

פורסם

מי שמחפש כמו שצריך מוצא ובשביל טמפרה טובה משלמים יותר

פורסם

סה"כ תמונות של טמפרות עם עבודות קוסמטיקה כאלו ואחרות.

לא הייתה לי אחת אפעם, לא מושכת אותי במיוחד.

אבל לפי מה שהבנתי, ביחס לשנתון - אחת במצב טוב זה פשוט אוטו נפלא

GS300.

פורסם

לא עדיף טיפו? (עצה - חפשו מנוע 1600)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחלה אוטו שבעולם, מנוע 1600 קרבורטור עושה רעש של לאנצ'יה (משומה ?), ונוסע ונוסע ונוסע ונוסע (כבר מעל 300 אלף ק"מ), גם כשהוא מתקלקל זה לא כ"כ נורא כי המחירים של התיקון זה פשוט בדיחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אפילו לא מדבר על קרברטור כי אני יותר אוהב את הליברטי M.P.I הזרקה רב מקודתית

ולמי שלא מתחבר לצורה הוא לא מחוייב לכל אחד טעם אחר אבל כבעלים של טמפרה אני אומר שאני כבר לא יכול להסתכל על הרבה מקררים יפנים או הרבה רכבים אחרים במיוחד מבחינת נוחות ישיבה ונוחות על הכביש.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק רצית להראות (ציפיתי לסרטון ביצועים...). כל רכב אפשר לשפר קוסמטית, ועדיין רוב הרכבים על הכביש נראים הרבה יותר טוב מטמפרה. דווקא את עיצוב הפנים חיבבתי (חוץ מההגאים הראשונים). אני מצטרף לדעה שזה רכב טוב מבחינות אחרות, אבל את זה לא רואים בסרט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...