Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לפה לפני כמה ימים, ושאלתי לגבי מאזדה 121.

בכל מקום ששאלתי, כולל כאן בפורום, קיבלתי עליה תגובות טובות - אמינה, חסכונית, לא עולה הרבה לטפל וכו'.

הבעייה היא שע"פ מיטב הבנתי היא לא כל כך נפוצה בשוק...

עד כמה זה כדאי לי לקנות רכב כזה, שישרת אותי כמו שצריך, בתקווה, כמה שנים טובות?

האם הערך שלו ירד משמעותית, ואז הרווח מהמכירה לא יהיה משמעותי גם ככה,

או שזה שיקול כלכלי נכבד שאני כן צריכה לקחת בחשבון?

אני ממש חייבת עזרה, כי אין לי הרבה מכרים שמבינים באמת בכל הנושא הזה של רכישת רכבים...

אז תודה רבה

נ.ב

בוא נאמר, לשם ההנחה, שהרכב יהיה שנת 93'-94', והא עולה לי בין 11 ל14 אלף

ליבת.

פורסם

אין שום בעיה לקנות 121 במיוחד אין לך מה לחשוש מהפסד במכירה . כי אם את קונה אותה ב 12 ונוסעת כמה שנים מה כבר נשאר להפסיד ? ואני מאמין שגם עוד 3 שנים עדיין יהיה לו ערך כלשהו והוא יהיה מבוקש ע"י אנשים שמחפשים רכב כניסה זול.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קודם כל, תודה על ההתייחסות...

סליחה על הבורות: מה הכוונה "רכב כניסה זול"?

ועוד שאלה: רכב כזה לא נפוץ כל כך, יהיה לי יותר קשה לתקן אותו אם תתעורר בעיה כלשהי??

ואיך המאזדה 121 בהשוואה לסוזוקי סוויפט מאותה תקופה? (בפרמטרים של אמינות, חיסכון בדלק, עלויות תיקונים...)

פורסם

לרכב נדיר, באופן מפתיע, תמיד יהיו אוהדים מושבעים, תמיד יהיה מי שירצה דווקא אותו ועם מעט מאוד מוכרים קל למכור במחיר מחירון (תנסי היום למכור במחיר מחירון כל רכב "נפוץ", חוץ אולי מטויוטה, ותגלי שיצחקו לך בפרצוף). בזמנו מכרתי פונטו קבריולט (רכב נדיר בארץ, בערך כמו ה-121 לדעתי) במחיר מחירון (ליתר דיוק - במחיר מחירון של רכב ללא תאונה, למרות 2 תאונות שדווחו לקונה, וזאת אף ללא בדיקה!).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

האם זה נורא לקנות רכב שהוא יחסית נדיר בשוק?

אני לא יודע מה אמות המידה שלך, אבל "נורא", זה לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא לא תהיה לתקן ולטפל בו .זה רכב לא כזה נדיר ובכלל אין לך פה מה לחשוש .לפי דעתי זאת אחת האופציות הטובות בתקציב זה. ואם את מוצאת אחת במצב טוב לכי על זה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הבעיה עיחידה שעלולה להתעורר היא חוסר יחסי בחלקי חילוף משומשים מפירוק, מה שיאלץ אותך לקנות חלפים חדשים במחיר מלא.

פורסם

ליבת,

לא ממש מבין על סמך איזה דעה מלומדת את חושבת שהרכב נדיר אבל הוא בכלל לא נדיר, אפילו לא קרוב לזה.

חלקי חילוף יש בשפע וכלל לא צריך לקחת בחשבון את השיקול הזה ברכב הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דבר ראשון כמו שנכתב מעליי, הרכב לא נדיר, הוא די נפוץ, דאגות ? אחרי שהרכב בשוק למעלה מ15 שנה והדעות עליו מצויינות מה יכול לקרות פתאום?

רכב אמין, חסכוני וחביב למראה, יש קסם בעיצוב העגלגל הזה, אין מה לדאוג לגביי חלפים.

haters will hate

• תוכן חדש...