Jump to content

ליבת רוטנר

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ליבת רוטנר

  1. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מאזדה 121 שנת 93, לא עשתה לי בעיות מאז שקניתי אותה. בשבוע האחרון התחילו האורות להידלק בעצמם כשהאוטו מכובה, המתג של האורות כבוי והמפתח בחוץ. כבר פעמיים המצבר נגמר בגלל זה והתנעתי עם כבלים. א. האם זו בעיה אופיינית למאזדה 121? זה מה שהמוסכניק אמר לי... ב. מה עושים? מחליפים ידית של אורות או שאפשר לסדר משהו עם החשמל שם? ואם מחליפים ידית כמה זה אמור לעלות? תודה מראש לכולם ויום טוב! נ.ב. חוץ מזה שמתי לב שכשהאורות נדלקים בעצמם אז גם המחוג של הדלק עולה למעלה... זה קשור?
  2. קודם כל, תודה על ההתייחסות... סליחה על הבורות: מה הכוונה "רכב כניסה זול"? ועוד שאלה: רכב כזה לא נפוץ כל כך, יהיה לי יותר קשה לתקן אותו אם תתעורר בעיה כלשהי?? ואיך המאזדה 121 בהשוואה לסוזוקי סוויפט מאותה תקופה? (בפרמטרים של אמינות, חיסכון בדלק, עלויות תיקונים...)
  3. נכנסתי לפה לפני כמה ימים, ושאלתי לגבי מאזדה 121. בכל מקום ששאלתי, כולל כאן בפורום, קיבלתי עליה תגובות טובות - אמינה, חסכונית, לא עולה הרבה לטפל וכו'. הבעייה היא שע"פ מיטב הבנתי היא לא כל כך נפוצה בשוק... עד כמה זה כדאי לי לקנות רכב כזה, שישרת אותי כמו שצריך, בתקווה, כמה שנים טובות? האם הערך שלו ירד משמעותית, ואז הרווח מהמכירה לא יהיה משמעותי גם ככה, או שזה שיקול כלכלי נכבד שאני כן צריכה לקחת בחשבון? אני ממש חייבת עזרה, כי אין לי הרבה מכרים שמבינים באמת בכל הנושא הזה של רכישת רכבים... אז תודה רבה נ.ב בוא נאמר, לשם ההנחה, שהרכב יהיה שנת 93'-94', והא עולה לי בין 11 ל14 אלף ליבת.
  4. 1. תקציבית- עד 14,000 2. שתהיה קטנה וקומפקטית 3. אמינה וחסכונית כמה שאפשר 4. רצוי תיבת הילוכים ידנית תודה רבה.
  5. אני מעוניינת לקנות מזדה 121 ורוצה לדעת מה דעתכם על האוטו הזה, בנוסף מה הפחת על בעלויות מרובות (שנת 93 יד רביעית לדוגמא) מה לבדוק לפני שקונים רכב? מה חשוב לדעת? תודה רבה! ליבת
×
×
  • תוכן חדש...