Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה העונש על עבירות המהירות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה את העונשים על כל סוגי עבירות המהירות ? ( כל המקרים של עד X קמ"ש מעל המותר בעיוני\בינעירוני והקנסות)

תודה מראש :]

עריכה:

סליחה על הכותרת,לתקן בבקשה.

פורסם

אתה מוזמן להשתמש בחיפוש הפורום או בחיפוש ב GOOGLE.

שניהם יניבו תוצאות רבות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

להתחיל להציד את כל הקטגוריות ולהעלות אותן לפורום אורך המון זמן, יש הרבה מאוד סעיפים בנושא.

אם יתפנה לי זמן היום אני אעלה לך חלק מהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בקצרה ממש :

בשטח העירוני

עד 20 קמ"ש מעל המותר - 270 ש"ח ללא נקודות.

21-30 קמ"ש מעל המותר 750 ש"ח ו8 נקודות.

מעל 30 קמ"ש מעל המותר- הזמנה לבית משפט + 10 נקודות + פסילת רישיון במקום ל 30 יום.

בשטח בינעירוני

עד 25 קמ"ש מעל המותר - 270 ש"ח ללא נקודות

26-40 קמ"ש מעל המותר - 750 ש"ח +8 נקודות

מעל 40 קמ"ש מעל המותר - הזמנה לבית משפט + 10 נקודות + שלילת רישיון במקום ל 30 יום.

הערות:

יש נוהל האומר להפחית 5 קמ"ש ממהירות שנמדדה לך על ידי מכשיר ממל"ז

כלומר אם ממדו אותך על 130, בדו"ח תירשם מהירות 125 קמ"ש

פסילת רישיון במקום ל 30 יום נתונה לשיקול דעתו של קצין משטרה והוא יכול לוותר לך, אבל בפועל ב 99% מהמקרים כן מקבלים שלילה.

אם אתה נהג חדש, משמעות של כל עבירה בשבילך חמורה יותר, ויכולה לגרור שנתיים נוספות של "נהג חדש"

סע בזהירות.

פורסם

Buki, תודה רבה לך בנאדם ! (ותודה לנהגת שודים על הרצון לעזור ;])

אם אתה נהג חדש, משמעות של כל עבירה בשבילך חמורה יותר, ויכולה לגרור שנתיים נוספות של "נהג חדש"

יש לי שאלה קטנה פה; אם אני מבצע כמה עבירות של "עד 25 קמ"ש בבניעירוני", שהם ללא נקודות, זה יכול לגרור עוד שנתיים של "נהג חדש" ?

תודה מראש.

פורסם
Buki, תודה רבה לך בנאדם ! (ותודה לנהגת שודים על הרצון לעזור ;])

יש לי שאלה קטנה פה; אם אני מבצע כמה עבירות של "עד 25 קמ"ש בבניעירוני", שהם ללא נקודות, זה יכול לגרור עוד שנתיים של "נהג חדש" ?

תודה מראש.

כן (אם זכרוני אינו דפוק),

למיטב זכרוני גם עבירה ללא נק' גוררת אחריה משפט לנהגים חדשים (עבירת מהירות).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כל עבירה שמופיעה בתוספת השלישית (או תוספת ג' משהו כזה) גוררת הארכת נהג חדש ומשאירה את החלטת חידוש הרשיון בידי רשות הרישוי.

עבירות המהירות, למיטב ידיעתי כולן, נמצאות ב"תוספת השלישית" הזו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אפילו אם זאת עבירה אחת קטנה של "עד 25 קמ"ש בבניעירוני" ? זה יגרום לעוד שנתיים של נהג חדש ? O_ם

• תוכן חדש...