Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חנייה הזוי שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע כהרגלי כל יום שלישי חניתי בקניון הזהב בראשון לציון מי שמכיר

אף פעם אין שם מקום החניון עמוס בכל שעות היום וכהרגלי בחצי שנה האחרונה העלתי את האוטו עם 4 הגלגלים על המדרכה

לא מפריע לשדה ראיה לא חוסם את הדרך למכוניות אחרות!

פתאום אני חוזר קיבלתי שוק ראיתי דוח של 500 שקל על העמדה של רכב על המדרכה

מכוניות אחרות שהעמידו את הרכב על המדרכה עם 2 הגלגלים קיבלו "רק"250 שקל

האם זה הגיוני 500 שקל על קנס חנייה?ועוד בחניון של קניון

פורסם

הגיוני ומוצדק.

המדרכה היא להולכי רגל ולא כדי שתחנה עליה. לפני שאתה מתתחיל עם "אבל היה מספיק מקום לעבור" זה בכלל לא משנה כי בדיוק כמו שקבעו שטח למכונית קבעו שטח להולכי רגל ולך אין סמכות לשנות את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בסדר אם זה היה מחיר של 100 או 200 שקל כמו כל דוח חנייה הגיוני שקיבלתי הייתי משלם אבל רק בגלל שזה 500 אני לא מתכוון לשלם להם שקל זה חוצפה!! 500 שקל על מה? 500 שקל מקבלים על עבירות חמורות כמו פרסה במקום אסור אי עצירה בתמרור עצור וכו' אז על חנייה,העיריה עושה הכל כדי לקחת עוד ועוד כסף

פורסם

ו-500 מקבלים גם על חנייה עם 4 גלגלים על המדרכה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אבל רק בגלל שזה 500 אני לא מתכוון לשלם להם שקל זה חוצפה!!

גיבור גדול, לא תשלם 500 עכשיו, תשלם 1500 כשתרצה למכור את האוטו ותגלה שהוא מעוקל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני הייתי גיבור גדול שגררו לי את הרכב שחשבתי שאני יכול להחנות איפה שבא לי בת"א שהייתי נהג חדש.

הגעתי לרכב (שהחנתי על המדרכה ליד אלנבי) וגליתי שהוא נעלם! בהתחלה חשבתי שגנבו אותו ואחרי זה התברר שהוא נגנב.

הכי מתחיק שממול להיכן שהחניתי יש חניון, ומסתבר שזה שיושב בחניון מזמין במיוחד את הפקחים :evil:

בכל אופן שילמתי כמו גדול 760 שקל (260 גרירה ו-500 חנייה על מדרכה).

לא נעים, אבל זה היה עוד שיעור בחיים ש: עדיף לשלם X כסף לחניון מאשר להעשיר את קופות העיריות השונות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אכן - הדוח של חניה 4 גלגלים על המדרכה הוא שונה בסעיף מחניה 2 גלגלים על המדרכה (או במקום אסור , גם סעיף שונה).

עשית טעות, ועוד בכוונה תחילה , שלם על זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבר טוב שלי קיבל 500 שקל קנס לפני כמה חודשים על חניה עם 2 גלגלים על המדרכה בת"א, כנראה שזה מה שצריך כדי לגרום לאנשים לא לעשות את זה.

פורסם
גם אני הייתי גיבור גדול שגררו לי את הרכב שחשבתי שאני יכול להחנות איפה שבא לי בת"א שהייתי נהג חדש.

הגעתי לרכב (שהחנתי על המדרכה ליד אלנבי) וגליתי שהוא נעלם! בהתחלה חשבתי שגנבו אותו ואחרי זה התברר שהוא נגנב.

הכי מתחיק שממול להיכן שהחניתי יש חניון, ומסתבר שזה שיושב בחניון מזמין במיוחד את הפקחים :evil:

בכל אופן שילמתי כמו גדול 760 שקל (260 גרירה ו-500 חנייה על מדרכה).

לא נעים, אבל זה היה עוד שיעור בחיים ש: עדיף לשלם X כסף לחניון מאשר להעשיר את קופות העיריות השונות.

משפט ענק! :lol::lol::lol::lol:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה מדבר על מדרכה.

אח שלי חנה את הרכב בחנייה של הקניון במקום שאסור.

ומה הקטע לא היה לא תמרור של נכה ולא היה רשום כלום, אלא איפה? על התקרה היה רשום משהו שאסר עליו להחנות שם את הרכב.

כאילו מי מסתכל על התקרה בחנייה בקניון?!

וגם קיבל 500 ש"ח קנס.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ביצעת עברה ואתה פותח ת'רד עם כותרת "דוח חנייה הזוי שקיבלתי".

אכן הזוי.

מהכרות עם ה(אין) חנייה בקניון הזהב, אני משער שעמדת על אחת המדרכות המפרידות בין החניות של החניון. נגיד שאין נכים ועגלות ילדים שהפערת להם לעבור. מה עם שדה ראייה לנהגים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לסיכום, הקנס שנקבע לעברה הזו הוא גבוה במיוחד, כיוון שהמחוקק הבין שהמבצעים אותה הם בדרך כלל בהמות שחושבות רק על טובתן האישית.

על כן, הוא החליט להכאיב במקום היחיד שאגואיסטים מבינים. בכיס.

בפעם הבאה, חנה כחוק. חבל רק שקיבלת את הקנס עכשיו, כשאתה מצהיר שאתה מתנהג כך כבר חצי שנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...