Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf GTI 2007 חסר שמן?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום צילמתי את זה.

דבר ראשון בדקתי את השמן בבוקר אחרי שהרכב בכלל לא נסע כמה ימים.

כיוון יש מוסך מורשה בקרית גת של החברה החלטתי לגשת לשם. לבדוק את העניין. בעל המוסך עוד לפני שהספקתי לברר איתו מה ולמה כבר רצה לפתוח לי כרטיס. מזל שלי ששני העובדים שם ניגשו אלי לדבר על הרכב והסבירו לי שזה פעם ראשונה שהם רואים אחד כזה ואין להם מושג איזה שמן להוסיף...(יש להם את שמן שהם שמים לכלל הרכבים).

כיוון שאני לא באמת רוצה שהרכב שלי היה שפן ניסיונות ללא צורך. הודתי להם בנימוס לקחתי את הרכב ונסעתי.

עכשיו מישהו אולי יודע איזה שמן להוסיף חברה, סוג, דגם?! איפה אני לוקח אחד כזה?!

כלומר ישנו פירוט של 9 סוגים כולם רשומים תחת סעיף "מנועי בנזין" זה אומר שסוג השמן לא משנה בין מנוע FSI לTFSI.:idea:

DCP_0701.jpg

פורסם

אין צורך להוסיף 1/2 ליטר שמן, מוסיפים כשהמדיד מראה על חוסר של 1 ל'.

ישנה סכנה של מילוי יתר כשיש צורף בהוספה של כמות מועטה וגרימת צרות נלוות אחרות עצם כך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הרגת אותי מצחוק !! במוסך המורשה של צ'מפיון לא יודעים איזה שמן למלא ? תבקש לדבר עם היועץ הטכני שלהם ובמידע וגם הוא לא יודע שיצור איתי קשר בשעות הערב.

השמן המומלץ לרכב שלך הינו שמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 בדרגת איכות SM או SL לפחות.

תרכוש במוסך המורשה מכיל של ליטר שמן של חברת מובייל בעלות של 58 שקלים, בתחנות דלק המחיר הוא בסביבות 100 שקלים ובשאר המקומות מוכרים רק מיכל של 4 ליטר או גלון (אוטו דיפו במחיר של 140 שקלים).

Mobil Synth S SAE 5W 40

איזה כייף לי :)

פורסם
הרגת אותי מצחוק !! במוסך המורשה של צ'מפיון לא יודעים איזה שמן למלא ? תבקש לדבר עם היועץ הטכני שלהם ובמידע וגם הוא לא יודע שיצור איתי קשר בשעות הערב.

השמן המומלץ לרכב שלך הינו שמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 בדרגת איכות SM או SL לפחות.

תרכוש במוסך המורשה מכיל של ליטר שמן של חברת מובייל בעלות של 58 שקלים, בתחנות דלק המחיר הוא בסביבות 100 שקלים ובשאר המקומות מוכרים רק מיכל של 4 ליטר או גלון (אוטו דיפו במחיר של 140 שקלים).

Mobil Synth S SAE 5W 40

קודם כל תודה. אני עוד היום אגש לקנות אחד.

ואם כבר הרגתי אותך מצחוק. אז אפילו התקשרתי עכשיו למוסך אשקלון: להלן השיחה:

אני: שלום יש ברשותי GOLF GTI 2007 חסר שמן, איזה שמן צריך להוסיף אם בכלל?!

הבחור: מה בעייה פשוט תוסיף שמן וסע.

אני: איזה שמן?

הבחור: מה הרכב?

אני (בנימוס): GOLF GTI 2007.

הבחור: מה זה V-6

אני: לא זה 4 צילדר מה שנקרא TFSI!

הבחור: טוב אני עסוק. אבדוק אחרי זה. אחזור אליך. תשאיר מספר.

אחרי שיחה כזאת הייתה לוקח את הרכב למוסך שלהם?! או בכלל מקשיב לעצתו?!

פורסם
קודם כל תודה. אני עוד היום אגש לקנות אחד.

ואם כבר הרגתי אותך מצחוק. אז אפילו התקשרתי עכשיו למוסך אשקלון: להלן השיחה:

אני: שלום יש ברשותי GOLF GTI 2007 חסר שמן, איזה שמן צריך להוסיף אם בכלל?!

הבחור: מה בעייה פשוט תוסיף שמן וסע.

אני: איזה שמן?

הבחור: מה הרכב?

אני (בנימוס): GOLF GTI 2007.

הבחור: מה זה V-6

אני: לא זה 4 צילדר מה שנקרא TFSI!

הבחור: טוב אני עסוק. אבדוק אחרי זה. אחזור אליך. תשאיר מספר.

אחרי שיחה כזאת הייתה לוקח את הרכב למוסך שלהם?! או בכלל מקשיב לעצתו?!

חפש לך מוסך אחר אפילו בתל-אביב אני הייתי ממליץ לך על מוסך רון שמומחה לרכבי VW (בגמר האחריות .

בשלב זה על-מנת לשמור על הרכב תבצע טיפולים בצ'מפיון בני-ברק או פליקס תל-אביב יש עוד מוסך ששכחתי את שמו תברר עם רפי לין חבר הפורום.

לא שהמוסכים האלה מצויינים אבל לפחות אנשי השירות יש להם טבלה תלוייה על הקיר עם רשימת השמנים והנוזלים המומלצת על-ידי היצרן.

תתרגל גם לי יש גולף דור 5 מנוע FSI , תוכל להתעדכן במידע ופרטים על הרכב שלך פה בפורום.

פורסם
הרגת אותי מצחוק !! במוסך המורשה של צ'מפיון לא יודעים איזה שמן למלא ? תבקש לדבר עם היועץ הטכני שלהם ובמידע וגם הוא לא יודע שיצור איתי קשר בשעות הערב.Mobil Synth S SAE 5W 40

מרק - אותך זה מצחיק - אני ממש לא צוחק.

כך בדיוק נראה השירות של הקונצרן ועם תופעות כאלה בדיוק נאלצים להתמודד בעלי רכב שאינם אנציקלופדיה מהלכת כמוך.

על הדברים האלה בדיוק (וגם חמורים יותר) התכתבנו בה.פ. כשהסברתי לך למה אצלי הקונצרן מחוק.

פורסם

מרק,האם אפשר לערבב בין חברות שמנים השונות?

והאם לגולף TDI 2003 אפשר להוסיף שמן של

LIQUI MOLY (5W-40HD הגלון הסגול.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
לכל אלה שרגילים ליפניות ש"צריך רק למלא דלק" זה תופעה נורמאלית לחלוטין ברכבי טורבו ובטח חדשים -פשוט תמלא את החסר ותיבדוק שוב וושוב כל 500 קמ , מנועי טורבו שעובדים חזק שורפים יותר שמן הנחוץ לקרור של הטורבו.

לפני שנים רבות שהיתה לי פונטו גי-טי חדשה מהחברה לא בדקתי שמן לאורך 7000 קמ-ורק שנדלקה לי נורת לחץ שמן הבנתי את חומרת העניין-רגע לפני שהלך המנוע.

במרכזי דאז היו קופה 20vt ואלפא ספיידר שבעלהן היו אידיוטים כמוני אבל בלי המזל ושפכו מנוע.מאז אני בודק כמו טאטלה כל 500 קמ ומוסיף.

ליש יש פיאט אונו שהיא כבר 12 שנה על הכביש ועברה 180 אלף קילומטר ואני לא ממלא גרם שמן בין טיפול לטיפול

אגב ולפי מה שאני יודע פיאט זה איטלקי

פורסם
הקונצרן לא מחוק אצלי אבל כל מגע עם צ'מפיון בהחלט מצריך פתיחת עיניים רצינית

מצטרף.

לפליקס בתל אביב אל תתקרב.

אני פונה אל הלב שלך המנוע שלך פונה אליו גם.

פשוט לא.

מנסיון רב, וכיס ריק.

פורסם
מרק,האם אפשר לערבב בין חברות שמנים השונות?

והאם לגולף TDI 2003 אפשר להוסיף שמן של

LIQUI MOLY (5W-40HD הגלון הסגול.

תודה.

ניתן לערבב שמנים של חברות שונות במידה והם בעלי אותה דרגת איכות וצמיגות.

• תוכן חדש...