Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת נושא חשוב וחבל שאינו עולה לכותרות במידייה.

גם בקארספורום (בייחוד בפורום היעוץ / שרשור חדשות הרכב) אנו מעדכנים על כך שבחו"ל כבר נמצא הדגם החדש או שדגם עומד להיות מוחלף אך מרבית הציבור שלא מתעניין וסומך על הפרסומים של היבואנים (ובצדק שכן לקוח מצפה לשקיפות מהיבואן וכלל לא עולה על דעתו שהמצב יכול להיות אחרת) כלל אינו מודע לנושא.

פורסם

הנושא ללא ספק חשוב ועקרוני. זה מקומם שהיבואנים ואנשי המכירות שלהם מוליכים אנשים שולל כאילו אין מחר. לדעתי זאת רמאות לשמה. אגב - זה לא רק בתחום המכוניות וניתן למצוא דוגמאות רבות בתחומים נוספים, אלא שברכישת מכונית מעורב בדרך כלל סכום כסף גדול יותר וכנראה שהמוכרים (שמתחלפים בקצב מסחרר) לא יפגשו פעם נוספת עם אותו לקוח

למרות כל הנ"ל (ובלי לנקות ולו בקצת את היבואנים והמוכרים מאחריות גילוי נאות) הייתי מצפה שאדם (רק לשם נוחות אני משתמש בלשון זכר) שרוכש מכונית חדשה ומוציא סכומים נכבדים, שלא יסתמך רק על דברי המוכר בסוכנות, אלא יאסוף מידע - עצמאית או באמצעות קרוב/חבר שמבין יותר.

פורסם
ולמה דבר כזה חשוב לא משודר נגיד .. בחדשות ערוץ 2 או 10 ?! אני חושב שזה מחדל ענק ! לשלם 10 אלף שקל על אותו הרכב בדיוק ?!

זו הבעיה שלך? דווקא המחיר הוגן - הלקוח נדרש לשלם על דגם 2008 אותו מחיר בדיוק כמו שעלו דגמי 2007, ואלו מקבלים עכשיו הנחה של 10,000 ש"ח. הגיוני וסביר ביותר. הבעיה היא בכך שהלקוח רוכש מכונית בלי לדעת שאו-טו-טו היא הופכת לדגם קודם, מיושן וכו'.

בכל מקרה, כל הכבוד לאהרנוביץ'. בענין הזה הוא בהחלט דוגמה לעיתונאות כמו שצריך.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

וואלה? אז הנה, גם אני מפרגן: טל, אתה עושה עבודת קודש עם אופנועי הים האלו. בלעדיך, איך היו תמונות של בחורות בביקיני במגזין אוטו? :-D

סתם. בהחלט כתבה לעניין (קראתי את כולה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אבל הוא חופר כאילו אין מחר? מזכיר לי את "הכתב הבכיר" שבכל כתבה גם מציין את כל המכוניות שהוא מכיר כדי להתרברב.

משכנתא זה קל

פורסם
למה אבל הוא חופר כאילו אין מחר? מזכיר לי את "הכתב הבכיר" שבכל כתבה גם מציין את כל המכוניות שהוא מכיר כדי להתרברב.

אולי כדי להראות שלא מדובר בתופעה חד פעמית ואצל יבואן אחד ספציפי וכי לא מדובר בדבר חדש אלא בתהליך מתגלגל שלא בא לידי פיתרון (כמובן שיכול להיות שהוא באמת סתם חופר כאילו אין מחר אבל בוא ניתן לו הפעם קרדיט).

פורסם

נו מי מרים את הכפפה ומעלה את זה לאתרים יותר מוכרים?

יאללה צוקרמן, תעשה משהו בנידון בYNET :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כולם עושים את זה אז יש לנו בעיה! זה נקרא הטעיה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...