Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FINE TUNING מה עם קצת FINE SERVICE???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרים שדווחו פה הם לא לעניין.

המקרה של אריאל RSI שדיברו איתו כאילו הוא איזה כלב הוא ממש ממש לא לעניין. הגישה האליטיסטית הזאת כלפי הלקוח. להסתכל על האוטו של ערן בזילזול זה בסדר, הכסף שלו עדיין נכנס לסדנא...

מעניין לשמוע את התגובה של פרדי לתיקון של אריאל לגבי זה שהוא לא חיפש הנחה אלא חיפש יחס. אפשר להגיד - אנחנו לא מתקינים למי שלא רוכש אצלנו (מה שכנראה גם לא נכון עיין ערך ערך) אבל להגיד - אתה בא למסעדה עם סנדוויץ זה יחס מגעיל שאף אחד לא צריך לספוג. יש דרך להגיד דברים.

לדעתי אם לא יכול שינוי בגישה כדאי לחפש מקומות אחרים.

כאמור, נמתין לתגובת הסדנא ותומר אשר אמר שיבדוק את הנושא.

גיא, נוהג ברכב סטנדרתי לגמרי אבל נחרד מיחס מזלזל.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האוטו שלי ואני לא נפגעים ממבטים :wink: , מה גם שלא נאמר שום דבר על האוטו.

מה שהטריד אותי היה הקטע שלא הורכב לי סטראט בגלל בעיה פעוטה, צינור נשם מנוע שמתחבר לפילטר עמד בדיוק איפה שהסטראט צריך לעבור, אוקי, לחתוך אותו לאטום ולשים פילטר קטן לצינור זה בטח לא מאוד מסובך. מה גם שהעלות היא לא גבוהה.

לדעתי כל הסיפור היה בגלל שהפילטר הוא של פיפרקרוס והם ניסו למכור לי של JR.

בכדי להיות הוגן, אני אציין שכל מה שהורכב אצלי באוטו (בולמים שלא נרכשו אצלם ווסת דלק) הורכב במקצועיות, ואני מרוצה מאוד מאותו ביקור בפיין. חבל שמסביב היו דברים שמקלקלים.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אגב הרכב שלך בהחלט ראוי למבט, ואחד חיובי ביותר. אחלה צליל, אחלה מראה כמונמך !

חבל שאתה מקבל תוצאה טובה אבל מרגיש לא נעים עם הייחס...

זה מזכיר לי סיפור שהיה לי עם בזק עבדתי מתאם העבודה שלי מול טכנאי שלהם בלילה, ואז הוא אומר לי - אתה ידוע שאני לא חייב לעבוד איתך? שאני עושה לך טובה? אמרתי לו סליחה? אתה עושה לי טובה? מצידי לך הביתה יביאו טכנאי אחר, אני הלקוח אתה לא עושה לי טובה שאתה מטפל בי בזמן שאני אמור לקבל ממכם שירות 24 שעות...

זכות לתת שירות? :roll:

פורסם

ההודעה הזו נכתבה בשמי ובשם BOOLY .

טוב,

הדיון הזה לא היה אמור לבטא איזושהיא פגיעה בשמה של סדנת "פיין טיונינג" אלא להבהיר לכל הנוגעים בדבר : פרדי , אלון ואנו כצרכנים שאת הדבר החשוב ביותר, מבחינתנו לפחות , פשוט אין להם.

כמו שהבנתם דיברנו כאן על יחס ועל שירות ועל היחסים שאמורים להיות בין נותן שירות ללקוח שלו (ולא בין חבר לחבר) .

בת'רד הזה עלו כמו פטריות כל מיני בעיות שהיו לאנשים מול פרדי ואלון וכמעט אף אחד לא הזכיר בעיות מקצועיות גרידא אלא בעיות שנסובו סביב הצד השירותי (ודרך אגב , לא כל מי שהיו לו בעיות העלה אותן כאן)

גם אני וגם BOOLY לא ציפינו שבעבקבות הת'רד הזה נקבל פיצוי זה או אחר מפרדי .

הסיבה שBOOLY לא חוזר אליו כדי לתקן את מכסה המנוע היא שהיחס כל כך פגע בו...ברמות שקל לנו, חובבי הרכב שמשפרים את רכביהם האלפי שקלים להבין, בייחוד אם פוגעים לנו ברכב (כוכבי לא נחשב למרות שהאלמרה שלו נדפקה קלות...הוא נתן לה נשיקה...איזה חמוד... :lol: ) אבל כנראה שלפרדי לא כ"כ קל להבין זאת - הוא בעצם לא הבין את כל סיבת הת'רד הזה...בתגובה שהוא פרסם כאן בפורום הוא דיבר רק על ההנחה הדבילית שהועלתה באופן שולי ביותר...הוא פשוט לא קולט שלנו חשוב השירות\היחס ואז המחיר - כן , כן אני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח בשביל יחס טוב...

גם התגובות הפרטיות שהוא שלח לנו לא רציניות בכלל - אין התייחסות לנושא השירות , ובעקבותיה אני יכול להוסיף לבחור גם את שם התואר "מניפולטור" לצערי...התגובה אל BOOLY לא הייתה עניינית מכיוון שלא חיפש תגובה מפרדי אלא רק רצה לציין עד כמה היחס השפיע על שיקוליו אם לספוג תיקון או לדרוש תיקון, מה שמביא אותי לסיום הנושא,

חיכינו לתגובה נוספת מפרדי שלא הגיעה מסיבה זו או אחרת ולכן,

אנחנו מבחינתנו גמרנו עם סדנת "פיין טיונינג", אין בזה שום המלצה לחברי פורום אחרים או למי שקורא את ההודעה הזו (להיפך, אני מקווה ומאמין שההנחות לחברי הפורום יימשכו...),

כל אחד את הטוב בעיניו יעשה...

מבחינתנו אפשר לנעול את הת'רד.

תודה.

:-)

פורסם

לאור מה שקראתי כאן אני כבר לפיין טיוניג לא יגיע - לא אהבתי בכלל לקרוא על היחס המזלזל ואת השם הרע כבר הוצאם לפיין טויניג (לדעתי כמו שצריך , לא מגיע להם שמישהו בכלל יכנס אליהם) ואני בכלל לא מסכים עם הגישה הדבילית שבגלל שאנחנו ישראלים אז זה מה שמגיע לנו ורק מהסיבה שאנחנו לקוחות קשים וכל הבלה בלה בלה שמסביב

פשוט קשקוש בלבוש - אם אני יפתח שיחת חולין אם איש מקצוע כזה או אחר זה לא יהיה בשביל לקבל ממנו הנחה כזו או אחרת או בשביל להתחבר איתו על מנת שהוא יתן לי יחס טוב ובטח ובטח לא בשביל שהוא יטפל ברכב שלי כמו שצריך.... הוא לא עושה שום דבר בחינם

זה הכל עיניין של משא ומתן לפני תחילת העבודה וברגע שנקבע סכום , צריך הבעל מקצוע לתת את היחס , השירות והעבודה הכי טובים שהוא יודע לתת

אף אחד לא עושה לי טובה , אני בטוח שכולכם שונאים שעושים להם טובות

ראיתי שפרדי הגיב למה שרשמתם כאן לא בדיוק הבנתי על מה הוא מבלבל את המוח

ולא ראיתי ממנו איזו שהיא התנצלות על כך שלקוח שלו נפגע ממנו כתוצאה מיחס מזלזל

לפי דעתי אין לאדם הזה כבוד וזה ממש מחליא אותי "כבודו של אדם להודות בטעותו" אנחנו כולנו קודם כל בני אדם

ואם עשינו טעות לא קרה כלום - פשוט להודות בה - אני בטוח שיעריכו אותו יותר

מי שמחפש ממליצים - אני ממליץ בחום רב על חזי וקריסי

ואפילו יותר על קריסי מאשר חזי ורק בגלל שאיתו הייתי יותר בקשר מאשר חזי , אני לא הכי מתמצא בתחום אבל אני יכול לספר שלקח אותי קריסי והסביר לי הכל אחד לאחד והכי חשוב עם המון סבלנות למרות שהייתי נודניק בצורה בלתי נסבלת

נכנסו ביחד "יד ביד" מתחת לליפט כשהרכב שלי על הליפט כמובן וקיבלתי תשובות לכל השאלות , יותר מיזה הסביר לי קריסי את כל האופציות ועזר לי לקבל את ההחלטה הנכונה

כיצד לטפל ברכב שלי על הצד הטוב ביותר ומבלי לשפוך כסף לחינם

ושלא תחשבו שאני פראייר , יש לי דוד שמייבא חלקי חילוף לארץ , הוא מקושר עם הרבה מוסכים , איתו בררתי מחירים ואני בהחלט יכול לקבוע חד משמעית שהמחירים של חזי וקריסי לא בשמיים !!! גם סבלנות וגם שירות לגבי המקצועיות (שם פגשתי לראשונה את תומר 106 ראלי מעביר את הרכב שלו טסט - לכן תשאלו אותו לגבי המקצועיות)

מסקנה - שירות טוב לא מתחיל בכסף אלא בבן אדם

כסף - הכל עיניין של משא ומתן מכובד בין שני הצצדים , מי שלא נוח לו שלא יסגור עיסקה

אם אני משלם תמורת השירות שאני מקבל תמורה שמקובלת על הבעלים של המסעדה אני יביא מה שאני רוצה למסעדה , גם סנדוויץ וגם כוס קפה , אני יביא לדיסקוטק

את המוסיקה ואני יביא לקולנוע את הפופקורן - והמבין יבין בתקווה שפרדי קורא את זה עכשיו ........... וגם כל חברי הפורום שלכם GT90 כפיר

אם העביר היצרן את סדרה 1 להיות הנעה קדמית ולא העביר את סדרה 2 דיינו.

פורסם
לאור מה שקראתי כאן אני כבר לפיין טיוניג לא יגיע - לא אהבתי בכלל לקרוא על היחס המזלזל ואת השם הרע כבר הוצאם לפיין טויניג (לדעתי כמו שצריך , לא מגיע להם שמישהו בכלל יכנס אליהם) ואני בכלל לא מסכים עם הגישה הדבילית שבגלל שאנחנו ישראלים אז זה מה שמגיע לנו ורק מהסיבה שאנחנו לקוחות קשים וכל הבלה בלה בלה שמסביב

פשוט קשקוש בלבוש - אם אני יפתח שיחת חולין אם איש מקצוע כזה או אחר זה לא יהיה בשביל לקבל ממנו הנחה כזו או אחרת או בשביל להתחבר איתו על מנת שהוא יתן לי יחס טוב ובטח ובטח לא בשביל שהוא יטפל ברכב שלי כמו שצריך.... הוא לא עושה שום דבר בחינם

זה הכל עיניין של משא ומתן לפני תחילת העבודה וברגע שנקבע סכום , צריך הבעל מקצוע לתת את היחס , השירות והעבודה הכי טובים שהוא יודע לתת

אף אחד לא עושה לי טובה , אני בטוח שכולכם שונאים שעושים להם טובות

ראיתי שפרדי הגיב למה שרשמתם כאן לא בדיוק הבנתי על מה הוא מבלבל את המוח

ולא ראיתי ממנו איזו שהיא התנצלות על כך שלקוח שלו נפגע ממנו כתוצאה מיחס מזלזל

לפי דעתי אין לאדם הזה כבוד וזה ממש מחליא אותי "כבודו של אדם להודות בטעותו" אנחנו כולנו קודם כל בני אדם

ואם עשינו טעות לא קרה כלום - פשוט להודות בה - אני בטוח שיעריכו אותו יותר

מי שמחפש ממליצים - אני ממליץ בחום רב על חזי וקריסי

ואפילו יותר על קריסי מאשר חזי ורק בגלל שאיתו הייתי יותר בקשר מאשר חזי , אני לא הכי מתמצא בתחום אבל אני יכול לספר שלקח אותי קריסי והסביר לי הכל אחד לאחד והכי חשוב עם המון סבלנות למרות שהייתי נודניק בצורה בלתי נסבלת

נכנסו ביחד "יד ביד" מתחת לליפט כשהרכב שלי על הליפט כמובן וקיבלתי תשובות לכל השאלות , יותר מיזה הסביר לי קריסי את כל האופציות ועזר לי לקבל את ההחלטה הנכונה

כיצד לטפל ברכב שלי על הצד הטוב ביותר ומבלי לשפוך כסף לחינם

ושלא תחשבו שאני פראייר , יש לי דוד שמייבא חלקי חילוף לארץ , הוא מקושר עם הרבה מוסכים , איתו בררתי מחירים ואני בהחלט יכול לקבוע חד משמעית שהמחירים של חזי וקריסי לא בשמיים !!! גם סבלנות וגם שירות לגבי המקצועיות (שם פגשתי לראשונה את תומר 106 ראלי מעביר את הרכב שלו טסט - לכן תשאלו אותו לגבי המקצועיות)

מסקנה - שירות טוב לא מתחיל בכסף אלא בבן אדם

כסף - הכל עיניין של משא ומתן מכובד בין שני הצצדים , מי שלא נוח לו שלא יסגור עיסקה

אם אני משלם תמורת השירות שאני מקבל תמורה שמקובלת על הבעלים של המסעדה אני יביא מה שאני רוצה למסעדה , גם סנדוויץ וגם כוס קפה , אני יביא לדיסקוטק

את המוסיקה ואני יביא לקולנוע את הפופקורן - והמבין יבין בתקווה שפרדי קורא את זה עכשיו ........... וגם כל חברי הפורום שלכם GT90 כפיר

מסכים איתך,יפה נאמרו פה הדברים אנחנו נידע אם להתעסק או לא בעתיד.

פורסם

אתמול הייתי אצל חזי וכריסי (מוסך "אוטוספרינט")

נכנסתי להחלפת בלמים, ובולמים. את הבולמים והדיסקים הבאתי מהבית.

העבודה על הרכב התבצעה באיטיות, כתוצאה מהיסודיות שבה עבדו על האוטו.

התוצאה - הוחלפו בולמים, בלמים, שמן גיר, שמן ברקס ומשאבת קלאץ' (ארופאית לא אמינה :D ).

מחיר - לא נעים. ממש לא נעים - אבל ממש לא גבוה יחסית לעבודה ולחלקים שנקנו במקום.

שירות - 10. ממש טוב. מעולה. חברותי. מסביר פנים וגם מסביר על כל הבעיות / אפשרויות העומדות בפני.

השאלה שנותרה - האם שווה לנסות להוציא מהאוטו 300 כ"ס? :evilbat:

נכון להיום - עדיין אין לי ברקסים (הם עוד לא "יושבים" כמו שצריך) והאחיזה עדיין על הפנים בגלל הצמיגים, אבל זה כבר סיפור אחר...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אפשר פרטים על חזי וקריסי (לא ממש קורות חייהם אלא יותר על המוסך :lol: , מיקומו וכתובתו המדוייקת, טלפון)

והאם כדאי גם לי לבצע אצלם תיקונים, טיפולים והחלפת חלקים/חלפים או שבמקרה הספציפי של היפנית שלי זה לא ממש משנה אם זה נעשה בכל מוסך אחר?

עד כה טופלה על ידי במוסך חן מרכזי של מזדה...

L'amour Toujours

פורסם
נכון להיום - עדיין אין לי ברקסים (הם עוד לא "יושבים" כמו שצריך)

ב 500 ק"מ הבאים:

שמור מרחק / בלום את הרכב תוך כדי ליטוף הדוושה / הימנע מבלימות חירום / הימנע מחימום הבלמים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אפשר פרטים על חזי וקריסי (לא ממש קורות חייהם אלא יותר על המוסך :lol: , מיקומו וכתובתו המדוייקת, טלפון)

והאם כדאי גם לי לבצע אצלם תיקונים, טיפולים והחלפת חלקים/חלפים או שבמקרה הספציפי של היפנית שלי זה לא ממש משנה אם זה נעשה בכל מוסך אחר?

תסתכל בדף הקודם מה שרשמתי עליהם.

לגבי פיין, מה שקרה לאריאל ולגידי לא במקום, אבל בגלל מיעוט מקומות כאלה בארץ ובגלל הרצון שלנו בקידום התרבות הזאת (שיפורים), אני חושב שעלינו ועל מי שבא במגע איתם (תומר) לנסות לשפר את השירות ולא לנטוש אותם.

אני לא אומר למי שנפגע שם (גם דיויד) שיחזור, כל אחד ורצונותיו. אבל לדעתי עדיף שנטפח וננסה לתקן אותם (עד כמה שאפשר). אין לנו הרבה מקומות בארץ... וחבל.. :cry:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תסתכל בדף הקודם מה שרשמתי עליהם.

לגבי פיין, מה שקרה לאריאל ולגידי לא במקום, אבל בגלל מיעוט מקומות כאלה בארץ ובגלל הרצון שלנו בקידום התרבות הזאת (שיפורים), אני חושב שעלינו ועל מי שבא במגע איתם (תומר) לנסות לשפר את השירות ולא לנטוש אותם.

אני לא אומר למי שנפגע שם (גם דיויד) שיחזור, כל אחד ורצונותיו. אבל לדעתי עדיף שנטפח וננסה לתקן אותם (עד כמה שאפשר). אין לנו הרבה מקומות בארץ... וחבל.. :cry:

לטפח ? סליחה ?

אני אטפח את החתול של השכנה, זה לא התפקיד שלנו ל"טפח" סדנאות רכב.

זה שמספר סדנאות הרכב סארץ קטן לא אומר שצריך להתפשר ברמת השירות או המקצועיות

בטח ובטח לא מתפקידנו להתערב להם בניהול העסק.

הם ילדים גדולים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

הבעיה היא זו -

אם נעזוב את פיין טיונינג בגלל השירות - ישארו לנו E&A ופאסט. 2 סדנאות אחרות שיכולות להתחרות על הכיס שלנו, ויש גם את אוטוספרינט שבשמחה ישפרו מכוניות.

בקיצור, למרות שפיין-טיונינג מקצועיים וטובים (יחסית להיצע בארץ) אם הם לא ישפרו את השירות - הם יכחדו כמו כל הדינוזאורים שפעם היו גדולים וטובים.

לדעתי - צריך לדבר איתם (תומר - איפה אתה?) שישפרו את השירות.

אני בטוח שכולנו נעדיף שיהיו כמה שיותר סדנאות שיפורים. אבל אם הם לא ישפרו את השירות - אנחנו לא חייבים להם כלום.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אני בטוח שכולנו נעדיף שיהיו כמה שיותר סדנאות שיפורים. אבל אם הם לא ישפרו את השירות - אנחנו לא חייבים להם כלום.

לזה התכוונתי (גם אם לא הבינו אותי).

צריך קודם כל לנסות לדבר איתם (תומר) ולקוות שהם ישפרו את השירות, לא צריך ישר להחרים אותם (זה לא מחייב אף אחד מאותם אלה שנפגעו מהם). אם זה לא יעזור....

ד"א, אף פעם לא הייתי אצלם, לא קניתי אצלם ואין לי שום קשר/זיקה אליהם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בואו בעצם נגדיר את סדנאות השיפורים בארץ בתחלס... זה חרטאה

תחשבו רגע שיפורים בנדנאות הללו מסתכם באגזוז וקוסמטיקה במיקרה הטוב קיט הנמכה ובולמים.

בספו של דבר רוב החברה הרציינים או עובדים על המכוניות שלהם לבד או במוסכים..

אז מה הטעם ..

רק כדי להגיד יפוי סדנת שיפורים...

בספו של דבר אני רק רואה גולף פופו פלטר בסדנאות עם מדבקות של אוונגרד שמוסיפות 100 כס וקיט מייפן של סובארו פשע..

תקנו אותי עם אני טועה....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

משתמש רגיל

ישראל

הודעות 20

חבר מ"ס: 379

יש מקום שנותן שירות ואיכות טובה. FAST AUTO SPORT

שהתקשרתי לרונן לשאול אותו מספר שאלות הוא ענה ולא שיקר, כל המידע שנתן היה אמיתי וחיובי והוא שמח לעזור. התייעצות עם יועץ ומכונאי וכדומה עולה כסף גם כן למרות שרונן מ FAST AUTO SPORT עזר בחיוך והיה מוכן לחלק את הידע שלו עם אחרים.

אני לא סתם מהלל ומשבח אותם, ביום שהכנסתי את הרכב שלי כדי לעשות מספר שיפורים אפילו שביקשתי הנחה נהנתי בחיוב, בסופו של דבר המחיר היה יקר למרות שהוא נחשב זול בשוק :)

רונן העלה והצלח , כל הכבוד ל FAST AUTO SPORT

• תוכן חדש...