Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל "בפעולה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ את זה רק כדי לציין "לטובה" את שני שוטרי התנועה שחתכו אותי בלי לאותת, תוך כדי שתייה ואכילה של מה שנראה במבט החטוף ארוחה של מקדונלדס

אגב הייתה ניידת סמוייה "ג'טה כסופה" בעליות לירושלים, אז הן לא רק שמפניה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את כל השרשור ובהחלט מעניין לארות את הדיעות לכאן ולכאן ואת הדינאמיקה שכאן.

אני שמח שהדיון הוא לא חד כיווני לחלוטין ושרון יכול להגיב ואז יש לנו גם את השקפתו בתור שוטר (ברור שהוא לא נציג רשמי ולא דובר).

אני חושב שהרקורד של הבחור הזה רמי הוא לא שייך. בסה"כ הוא היביאו לידיעתו של השוטר בצורה די מנומסת.

אני לא מצליח לראות כאן התרדה.

האחריות של השוטר לתקינות הניידת?......... זה לא ממש מתריד אותי. תעזבו אותכם מקטנות. שאלו יהיו הבעיות.

מה שמתריד אותי בעיקר - זה התגובה של השוטר - והיא ביריונות לשמה.

לצערי אחרי אין ספור סיפורים דומים - זו התדמית של המשטרה שיש לי מול העיניים.

לי אישית ניסו פעמים לפבקר "תיק" תנוע. (פעם אחד זוכתי ע"י בית משפט - תראו עד לאן החלאה הזה הביא אותי רק בגלל שהוא התעצבן ובפעם שניה אחרי 20 דקות הלייצן שעצר אותי נסוג מהאשמות המופרכות שלו).

מה אחרי זה אני אמור לחשוב על המערכת ועל נציגיה?

שלייקס, חתכו אותך תוך אכילת המבורגר+דיבור בטלפון+גילוח?

אני אישית הייתי מתעלם.

אני כבר למדתי שעם השוטרים לא מתעסקים.

הם הם החוק, הרחובות הם שלהם, הכבישים הם שלהם, מתור להם לאיים עליך, להגיד לך לעוף, להגיד לך לא להגיע יותר לאיזור A אחרת "אתה תסתבך". והם אכן יכולים לסבך אותך.

הם ערבים אחד לשני, בלי לחושב פעמים יתפרו לך תיק ויסדרו ראיות.

מספיק מילה אחת קטנטנה לא במקום - וקיבלת תיק של "העלבת עובד ציבור בעת מילוי תפקידו".

אם המערכת לא הייתה רקובה מבפנים - היו מיד מעמידים את אותו שוטר לדין משמעתי על התנהגות שאינה הולמת.......

על כל ניידית שנוסעת או חונה שלא כחוק - כנ"ל.

אבל איך הם יכולים לעשות לו את זה כאשר זו הנורמה ורוב רובם מתנהגים כך?.........

בקיצור, שוב - אין שום הצדקה להתנהגות בריונית שכזו של השוטר. הוא לא מעל החוק, אסור לו לאיים, אסור לו להתנהג בחוסר כבוד לשום אזרח שומר חוק (וגם לאלו שלא שומרים).

העצבים שלו לא מעניינים אף אחד - אתם הרי לא תסכימו שנציג שרות של HOT, נטוויז'ן, ישראכרט, בנק שלכם וכו' ינבח עליכם רק בגלל שהוא מהשהו/מישהו עיצבן אותו? עובד כזה אחרי פעם/פעמיים מאבד את העבודה שלו.

ואני לא יכול להרשות לעצמי לסיים בנימה פאטאלית שכזו - לכן אני מאחל שיהיו כמה שיותר אנשים טובים במשטרה, וששוטרים ונציגים אחרים של זרועות החוק יתנהגו כמו בני אדם ולא כמו גאנגסטרים עם תג ושמערכת תחרוט לעצמה על המצח שהיא קיימת כדי לתת שרות לאזרח ותנהג בהתאם.

פניה אישית לרון - אני מקווה שתוכל להבין ולהפנים וגם להסביר לקולגה שלך שכך לא מתייחסים לאזרחים. אני אומר את זה בידיות ולא בציניות.

מותר להודות שטעינו ולתקן בשביל פעם הבאה 8)

אגו שמאגו- תאמין לי זה הרבה יותר מכובד מלתת הופעה שכזו ב-YOUTUBE........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש לציין שיש גם יוצאי דופן מעטים בין השוטרים שמתנהגים יפה, מדברים באדיבות, ונותנים יחס של שירות כמו שהם אמורים לתת.

אלה בד"כ שוטרי תנועה יותר צעירים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אין ספק.

גם אני פגשתי כמה כאלו.

מטבע הדברים המקרים המכוערים וסנסאציוניים הם אלו שיוצאים לתקשורת ולמדיה.

פורסם

ומה תגובת השוטרים לזה?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תגובת המשטרה:

"אנחנו שומרי החוק נמצאים מעל החוק,שמבחינתנו מהווה אך ורק המלצה ולא מעבר,אנחנו נחנה איפה שנרצה,ניסע איך שנרצה, ונאיים ונקנוס את מי שיגיד לנו אחרת,ואם הוא ממש יעצבן אותנו אנחנו גם נאזוק אותו !"

פשוט בושה,בושה,בושה !

הוא מזמין תגבורת לאישה בת 60 !!!

כאילו יש לה ממש יכולות כלשהן לאיים עליו,השוטר החזק והחצי אלוהים הזה,שמרשה לעצמו לחסום חלקית את התנועה, ולעמוד באדום לבן,ובו זמנית לחלק דו"חות לאזרחים על אותן עבירות בדיוק !!!

גועל נפש של התנהגות,ואני מקווה מאוד שהיא תלך עם זה עד הסוף ותקרע את השוטר הזה בבית משפט,כי מח"ש גם רקובים כמו שזה נראה, אבל אף שופט בבית משפט לא יתן לזה לעבור לידו בשתיקה.

רון, יש לך אולי איזו פנינה נוספת להוסיף בעניין,או שגם פה מדובר באזרחית פרובקטורית ????

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפי הפקק של 20 דקות אני מניח שזה לא היה בדיוק רגוע אלא היה שם פסטיבל שלם - אבל בכל זאת ............

פורסם

שוטר ששולף אזיקים ומזמין תגבורת לאשה בת 60, ולא משנה איזה קרקס היא הרימה שם - בדיחה.

בנוסף אני בטוח שאם השוטר היה עונה משהו שלא כלל "תעופי מפה את מפריעה לי" זה לא היה מתפתח לקרקס.

אולי זה אפילו היה אותו האחד...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם לי יש תחושה ש-"סירוב לפנות את הכביש ולהזיז את הרכב" היה באצם סירובה "לעוף מפה"......

אבל זה רק ניחוש.......

פורסם

אני חושב שאותו שוטר צריך לשלם על הדרך שבא הוא נהג, וכל אותם שוטרים שתיסלח לי אדון שוטר, מנצלים את מעמדם לנהיגה מרושלת וממש מסוכנת אף לטעמי, לא פעם אנו נפגשים בסיטואציות בכביש בשוטר שחותך מהשוליים ,מדבר בפלא ,ללא חגורה כמעט קבוע ועוד המון כאלו ואחרים לפני חודשים נסעתי בכביש הרמזורים באשקלון וראיתי כוכב כזה פלאפון בין הראש לכתף יד על בחורה מימין ללא חגורות כמובן יש לי את מ'ס הרכב ותמונה ווידאו בפלאפון אני באמת מקווה שאותם שוטרים יטופלו כי הריי הכלל הראשון בהוראה זה דוגמא אישית! דודי.

!Blue Subaru Impreza

פורסם

ערן ורד הוא פרובקטור ואנארכיסט ידוע.

כשהיתי ילד אמא שלי אמרה לי "אל תהיה צודק, תהיה חכם!". במקרה הזה השוטר לא היה חכם. הוא היה צריך או להתעלם או לעצור אותו על הפרעה לשוטר במדים לביצוע תפקידו.

לגבי התגובות על השוטרים בארה"ב - אם ערן ורד היה עושה את התרגיל שהוא עשה לשוטר בארה"ב הוא היה זוכה ל24 שעות בבית מעצר עם בדיקה רקטאלית ע"מ לוודא שהוא לא מחביא שם טנק. השוטרים בארה"ב הם מאוד trigger happy.

לי היה נסיון מאוד לא נעים עם שוטר בנמל התעופה בפורט לודרדייל ויצא לי לראות שוטרים אמריקאים בפעולה בניו יורק (מישהו ירק על מתנדבת שדיברה אליו לא יפה, ברגע שהגיעו כחולים ושמעו מה שקרה הם פיצצו במכות את הבן אדם ולקחו אותו למעצר).

צריך להפריד בין העובדה שהשוטרים נסעו ברכב עם נורה שרופה ולא איתתו לבין ערן ורד שבכל מדינה קצת פחות מתוקנת היה "מרים סבונים" בכלא - רק בגלל שהוא חרא של בן אדם.

פורסם

רמי ורד בינתיים לא אמון על שמירת החוק ואין לו תג ואקדח ושמחות שלוח אנשים למעצר ובית משפט - לכן הוא לא מעניין אף אחד כאן.

התגובה של כחול מדים דווקא כן בדיוק מאותן הסיבות שרמי ורד לא מענין אותנו.......

וחוץ מזה עד עכשיו לא הבנתי איך הערה על איתותים ועל נורה שרופה מפריע לשוטר במילואי תפקידו........

• תוכן חדש...