Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל "בפעולה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן אתה רציני בתגובות שלך?

למה לעזאזל אני ישקיע כסף בתיקון הניידת זה נשמע לך הגיוני?

ולא אני לא חושב שאני מעל החוק

אם כבר אתה צריך לבדוק את התגובות שלך שנראות שבאות מתוך מרמור מסויים (תבדוק,תבדוק..)

cartom vbmenu_register("postmenu_1359208", true); - אתה יודע חבל לי שאנשים מסתכלים רק על הדברים הרעים של המשטרה (עמונה,בני סלע וכו)

אבל יש שוטרים שהשרות שהם נותנים הוא מעל ומעבר ואתה יכול להיווכח לכך במכתבי הערכה הרבים שחלק מהשוטרים מקבלים

אבל לעיתים קרובות (מאד) אנשים נוטים להוציא את התסכול שלהם דווקא על השוטרים בשטח מה שלא פייר כלפינו אני חושב

"הלוואי והלוואי אני מאחל לכם השוטרים ולנו האזרחים שנוכל לכבד אחד את השני" - אני מאד אשמח שנגיע ליום הזה

ביינתים האזרחים רק לועגים ולא אכפת להם בכלל משוטר שפונה אליהם

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון זה די מצחיק.

דבר שני הוא יכול להשתמש בזה ולצאת נגד השוטר הזה.יש לו הוכחות על אי איתות,פנס שרוף ואיום.

אני לא מבין גם איך השוטר לא לקח לו את המצלמה ורק אמר לו לעוף משם.

בקיצר אני שמח שמישהו עושה משהו קטן לפחות כדי להראות איזה שוטרים יש במדינה שלנו.לא כולם,אבל יש הרבה כאלה.

פורסם

השוטר הזה נראה לי כמו אחד שאכל כאפות מערסים בבית הספר ומנסה לפצות על זה בהתנהגות ערסית :)

השוטר הזה הוא לא היחיד שמתנהג ככה והוא מייצג בידיוק את משטרת ישראל.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

טוב אני חושב שזה כול הפנים של המישטרה ורון 23 אל תפגע זה שאתה שוטר זה לא עושה אתכם אלוהים ולכם מותר הכול אפילו שאתם לא בתפקיד ואני ראיתי את זה במו עניי נוסעים אם נידת ואם כול המשפחה שלכם על אזרחי אם הצקלקה עובדת שלא נדבר על זה שאתם ממהרים לאן שהוא אם המשפחה ואני חוזר ואומר ברכב משטרתי להגיע לאיזה שהוא מקום ואני לא אציין מקום בישביל לא לקשר.מפעילים צקלקה +סירנה וצופר עוכפים אל פס הפרדה רצוף והילדים מאחור בכול מקרה אחד מהם ודאי לא חגור אז זה עדיין בסדר ?

למשטרה מותר לעשות הכול ולהגיב לאזרחים אך שהם רוצים זה בסדר גמור מבחינתם להם מותר הכול ולנו האזרחים כלום אולי באמת כדי לכולם להתחיל לנסוע ברכב אם מצלמה וכך לתעד את כול הדברים שהשוטרים עושים ולעשות איזה שהוא זעזוע במוסד הזה שנקרה משטרה ואז אולי באמת יתחילו להתעורר פו במדינה הזו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני חושב שתגובותיו של רון בשרשור הזה רק מסבירות כמה משטרת ישראל היא כמו המדינה שאותה היא משרתת : אלימה, קצרת סבלנות, רודפת כבוד ומלאת חשדנות ועוינות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הסרט הזה נועד לעצבן, נועד להרגיז, ונועד להציק

אני לא אתפלא אם יש חלק א' לסיפור הזה

אני לא אומר שהשוטרים בסדר, אבל כדי לקבל את נקודת המבט של העורך הזה צריך לראות את שאר הסרטים שלו

פורסם

כל הסרטים של ערן ורד הזה וכל הכתבות שלו באתר mishtara.org מטרתם להאות את משטרת ישראל ואת צה"ל בצורה הכי רעה שאפשר.הוא וכל מי שמשתף איתו פעולה אידיוט.

אבל הוידאו עם השוטר תנועה הזה באמת מעצבן מכיוון שהרבה שוטרים חושבים שהם מעל החוק ועושים מה שבהם להם על הכביש,זה שהוא העיר להם היה מיותר למרות שאני הייתי עושה את אותו הדבר.

לא פעם אחת ראיתי שוטרים על הכביש עושים דברים מעצבנים ביותר.אי אפשר לעשות כלום בנידון כי גם אם תטפל בשוטר אחד עדיין יש עוד אלפים או מאות כאלה בארץ.

מה שאפשר לעשות זה איפה שמצליחים אז לדפוק אותם.כששוטר מנסה לעשות פרסה במקום שאסור לא לתת לו,כששוטר מנסה לתחוך או לעבור אל הנתיב שלך מבלי לאותת לא לתת לו וכל מיני דברים כאלה -עד שילמדו.

פורסם

שוטר באמת אמור לכבד את המדים ולהוות דוגמה לכל אזרח

אז כשכל פוק גורם לו להתערער ולהתלהם זה חמור מאוד.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מה שאפשר לעשות זה איפה שמצליחים אז לדפוק אותם.כששוטר מנסה לעשות פרסה במקום שאסור לא לתת לו,כששוטר מנסה לתחוך או לעבור אל הנתיב שלך מבלי לאותת לא לתת לו וכל מיני דברים כאלה -עד שילמדו.

תגיד אתה רציני ? :shock:

" לדפוק אותם ....... "

" לא לתת לו ..... עד שילמדו . "

למה כבודו מתכוון בדיוק ?

אולי תסביר איך אתה רוצה לדפוק אותם , ואיך בדיוק לא לתת לשוטר עבריין לבצע את העבירה ?

פורסם
תגיד אתה רציני ? :shock:

" לדפוק אותם ....... "

" לא לתת לו ..... עד שילמדו . "

למה כבודו מתכוון בדיוק ?

אולי תסביר איך אתה רוצה לדפוק אותם , ואיך בדיוק לא לתת לשוטר עבריין לבצע את העבירה ?

כשאתה רואה שוטר שמנסה להידחף אל הנתיב שלך-לא לתת לו.

כששוטר מנסה לבצע פניית פרסה ונידחף מולך-לא לתת לו להידחף.

בדברים קטנים.אמרתי איפה שאפשר אז לנסות להפריע להם בעת ביצוע עבירה.

פורסם

המסקנות שלי מהשרשור:

1. ערן ורד פרובוקטור.

2. השוטר היה צריך לדבר בנימוס (גם אם מתגרים בו / מפריעים לו).

3. מי שהרוויחו הכי הרבה מהשרשור הזה זהו ערן ורד ואתרו אשר זכו לפרסום בקארספורום.

פורסם
הקשר הוא שהסרט הזה נועד לעצבן, נועד להרגיז, ונועד להציק

אני לא אתפלא אם יש חלק א' לסיפור הזה

בלי קשר לערן ורד. מתוך היכרותכם עם המשטרה, האם כדי לקבל תגובה כזו משוטר צריך חלק א'? מתוך היכרותי , לא.

פורסם

ולא אני לא חושב שאני מעל החוק

אם כבר אתה צריך לבדוק את התגובות שלך שנראות שבאות מתוך מרמור מסויים (תבדוק,תבדוק..)

1.אם אתה לא יכול להשקיע 5 שקל ולקנות 2 נורות חדשות,ומוכן במקום זה לנסוע ברכב לא תקין,שנוגד את תקנות התעבורה, אז כן, כנראה שאתה חושב שאתה מעל החוק.

2.אין לי שום מרמור,מעולם לא נתקלתי עם המשטרה,נהפוכו,בפעמיים היחידות שכן היה לי מגע עם המשטרה, הוא לחלוטין היה לשביעות רצוני,ואפילו שיבחתי את תפקוד השוטרים.

3.גילוי נאות- אימי עובדת משטרה לשעבר (15 שנה, לא ביג דיל), ואם תרצה או לא, המערכת רקובה מבפנים, יש שם שוטרים שחושבים שהם שליחי אלוהים ולכן החוק עבורם הינו בגדר המלצה בלבד.

אגב,כן,נזכרתי במשהו שפעם מרמר אותי:

עבדתי ביחידת בטחון מסויימת שפועלת במסגרת ממשלתית,ובמהלך אחת המשמרות באתר שמאובטח על ידינו, אזרח ניסה לחטוף נשק משוטר, השוטר הדף אותו והמשיך ללכת כאילו לא קרה כלום (!!!), מאבטחים מהיחידה נחלצו לעזרת השוטר,ולאחר שהשוטר המשיך ללכת ושחרר את האזרח,אותו אזרח ניגש לריכוז קהל והחל להשתולל תוך איומים על אנשים ואלימות פיזית.

מאבטחים מהיחידה טיפלו באירוע תו"כ שהשוטר עומד וצופה מהצד ללא התערבות (!!! פעם שנייה).

בהמשך האזרח נפל על הקרקע,קיבל מכה בראש ונפטר במקום.

השוטר נעלם מהזירה כלא היה, המשטרה הסירה כל אחריות ואמרה שלא היה ולא נברא מקרה נסיון חטיפת נשק משוטר (למרות שהיו עדים בנקודה), המאבטחים נכנסו לכלא,ורק לאחר הרבה זמן התברר שאותו אזרח לא נהרג מהחבלה שקיבל מהנפילה, אלא מת מדום לב,שאינו קשור באופן ישיר.

המשטרה כמובן נעלמה מהסיפור,והתנהגה כאילו לא היה בכלל שוטר באירוע.

לא רקוב,אה ?.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם יורשה לי...לחוסר הכבוד ההדדי רק המשטרה אחראית בתהליך שהחל לפני יותר מעשור.

זכור לי מקרה שבו נתקעתי בלי דלק ליד מחלף בן-גוריון בדרך לירושלים עם ה-205 בשנת 2000.

מאה מטר לפני עמדה ניידת תנועה (אקורד חדשות של אז). אז ניגשתי לשוטר ושאלתי אותו באדיבות אם יוכל להוריד אותי ליד תחנת דלק.

לאחר היסוס מה הוא אמר 'כנס' עצבני משהו והחל לדהור לכיוון מחלף בן שמן. נהיגה כזו פרועה וחסרת אחריות לא ראיתי גם ביפו.

הבן אדם נהג 140 בהתחברות חזרה לכביש 1 וכמעט התהפכנו כשהוא ירד מהשוליים עקב איבוד שליטה.

לא הייתה שום הצדקה לנהיגה הזו ובטוח לא כשיש אזרח. זו הייתה נסיעה קצרה של 4 דקות אבל שמחתי לצאת ממנה במיוחד.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

הי,

השוטר מקבל משכורת מהמיסים שאני משלם ולכן צריך להתנהג אלי בכבוד מינמלי, כל השאר לא משנה, ברגע שהוא על מדים הוא כבר לא בבית של אמא שלו. מקווה בשביל אותו שוטר שיטופל משמעתית על זה שהוא מכתים את שמה של משטרת ישראל (המעט שנשאר ממנו) וזה ממש לא משנה "מי התחיל".

כדי שהשוטרים יבינו שהם כאן בשבילנו ולא בשביל לספק ייצרים שלהם ולפצות על כל מני חסכים מהילדות.

רון- תעשה אתה בדק בית איפה שאתה עובד ותבין שהציבור לא נותן לכם כבוד פשוט כי לא ממש מגיע לכם. אם תתחילו לתת כבוד לציבור אני מאמין שהוא יחזיר לכם באותו המטבע...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...