Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל "בפעולה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער עידן אבל מתפקידי כשוטר הוא לא לתקן את ניידות המשטרה מתפקידי הוא לדווח אבל אני רואה שאתה לא מעוניין להבין את זה.

ולא ידעתי שאתה משפטן וערן ורד מוזמן לתבוע אותי.

"אני לא יודע למה,אבל השטויות שאתה מגבב פה מעלות במוחי את אותה כתבה מפורסמת שבה בוחן משטרתי רואה מנוע של אימפרזה ואומר בגאווה "מה שאתם רואים פה זה אינג'קטורים של רנו, פלאגים של ב.מ.וו,וסעפת של קורבט עם בית מצערת של F-16".....משהו כזה....." מה קשור בכלל??

בקיצור עידן אני מקווה שיהיה לך כל טוב ושאף פעם לא תזדקק לשירותי המשטרה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתפקידך להודיע לקצין הרכב שלך, ולסרב לעלות לרכב שאינו תקין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קצין הרכב לא נמצא כל הזמן ואם הוא נמצא מיידעים אותו ישר.

ואני רוצה לראות מישהוא שיסרב לעלות לאוטו בגלל מנורה שרופה אז קצת פרופורציות

פורסם

כשאנחנו היינו יוצאים לסיור והיינו מגלים ליקוי בניידת או בג'יפ המשטרתי היינו מבקשים מהקצין המתדרך לחתום לנו על טופס שהוא מודע לליקוי שהצגנו בפניו.

יודע מה היה קורה באותו הרגע? היינו מקבלים רכב אחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמת?

אני רוצה לראות בנאדם נשאר רגוע אחרי שאיזה בחור סהרורי עוקב אחריך עם מצלמת וידאו ומתעד אותך.

יחסית לסיטואציה, אני חשוב שהשוטר הגיב כמו כל בנאדם נורמלי - אפילו אם הוא שוטר

ובלי קשר, אני חושב שהערן ורד הזה או איך שלא קוראים לו, הוא בנאדם מסכן, בלי חיים שעושה סרטונים בלי שום פואנטה, מגוחכים וברמה של תוכנית מתיחות בערוץ ג'טיקס.

רוצה ללכלך על המשטרה? אפשר לעשות את זה כשהם באמת עושים דברים טיפשיים, מסוכנים שבאמת שווים צילום ותיעוד

ולא, אני לא במשטרה, לא שוטר, אין לי חבר שוטר, אין לי אבא שוטר ואין לי שום סימפטיה מיותרת למשטרה.

אני פשוט חושב שהעובדה שמישהו בעולם הזה התייחס לסרטון\עזר להכין אותו - פשוט מגוחכת :roll:

פורסם

השוטר הזה זה עוד כלום ליד שוטרי היס"מ שראיתי בעיניים שלי דופקים מכות לאנשים בלי שום סיבה (רק כי הם חשבו שהם עשו משהו).

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לדעתי, משוטר שהוא משרת ציבור, יש לצפות לקצת יותר איפוק מאשר אזרח מן השורה. בפועל, התחושה שמתקבלת מהשוטרים היא של נקמנים שמגיבים בלי פרופורציה על פגיעה בכבודם. (נראה אתכם מגיבים לשוטר שרושם לכם דו"ח ומדבר אליכם בזלזול, כמו שקרה לי. אני ישבתי בשקט מחשש שהוא יתחיל לחפש אותי על עוד דברים, ולדעתי אני לא היחיד).

תחושה זו התחזקה בין השאר בעקבות התנהגות המשטרה בעמונה, הפגנות הסטודנטים , פרשת בני סלע ועוד.

במצב שכזה חובת ההוכחה שהם אינם כאלו מוטלת על השוטרים, ולא השוטר המצולם ולא רון המגיב כאן עושים זאת.

ולגבי ערן ורד - אני לא מכיר אותו, אבל לדעתי אדם שעושה כל כך הרבה כדי להוכיח ולשנות - ראוי להערכה ולא לזלזול.

פורסם

הרבה דעות יש פה בשרשור :)

זה לא משנה אם זה דבר קטן כמו פנס שרוף או איתות, העובדה היא שגם האזרח הפשוט מקבל קנס על הדבר הזה. לשוטרים בארץ יש הרגשה של מלכים כשבעצם התפקיד מסתכם לא ברק לתת קנס או לשלול רשיון אלא גם להסביר את הטעות והכי חשוב, לשמש דוגמא אישית!

אסור לשוטרים לצאת בשלום מדברים שהאזרח הפשוט נענש עליהם. הבחור לא התחצף לשוטר אלא בסך הכל העיר לו (השוטר בד"כ לא מעיר אלא מוציא פנקס) והשוטר היה צריך להגיד סך-הכל "בסדר", "הפנמתי" ולנסוע הלאה.

מעניין אם הקלטת התגלגלה למשטרה והאם נעשה משהו בעקבות הצילום.

פורסם

למשהו יש מושג כמה השוטרים בארצות הברית קשוחים ואלימים?

תנסו לעצבן שם שוטר...

אם משהו מחזיק משהו שדומה לאיזשהו נשק הוא גמור.

על כל דבר קטן יכולים להוציא אותך מהרכב ולדביק אותך לדלת...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

"אתה רוצה להסתבך?"

....

"אתה מאיים עליי?"

"כן, תעוף מפה"

פספסתי משהו?

אם הא היה סתם ערס - זה לא היה מדגדג לאף אחד.

אבל עצם העובדה שמדינת ישראל נתנה לאחד כזה נשק, והוא עוד אמור לשרת את הציבור ולהגן עליו....

אין לי מילים.

רון23, אני מקווה בשבילך שאתה לא מגיב ככה כשמעירים לך על נורה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פעם אם למישהו היתה מנורה שרופה שוטר היה עוזר להחליף.

כי באמת היה איכפת לו שלא יסע עם פנס לא תקין.

היום אם תבקשו משוטר עזרה בהחלפת מנורה תקבלו רק

תעוף מפה! תעוף מפה! אתה רוצה להסתבך?!????

עצוב אבל לצערי גם מצחיק באותו זמן. :lol:

פורסם

רון שלום שוב ..

קרא את דבריי ואל תיעלב כי באמת שאין לי כל כוונה לפגוע בך או בחבריך במשטרה , נהפוך הוא .

אני מתחיל להבין שהבעיה שלכם השוטרים היא עמדת המגננה שאתם שרויים בה ( כמעט באופן קבוע מרגע היכנסכם למדים ) במילוי תפקידכם מול אזרח זה או אחר .

תגיד רון , אתה לא חושב שמשהו בקונספט של המערכת המשטרתית רקוב ( אתה לא חייב לענות לי )

אני יכול להבין שאתם השוטרים בשטח בסך הכל חלקים מתוך המנגנון , אבל בשם אלוהים למה שלא תקחו אתם ( אנשי השטח - ולא האטומים במשרדים ) את היוזמה ליצירת השינוי ביחסים בין האזרח למשטרה - ואני לא משלה את עצמי , זו מלאכה לא קלה וזהו תהליך ארוך , אבל , ברגע שתתחילו לקבל חיזוקים ופידבקים חיוביים בשטח , ומעל דפי התקשורת מהאזרחים , אתם תשאו פירות בעמלכם ותראו כמה כיף זה .

פה ושם תראו עדיין מבט כעוס או זועף או מפוחד של אזרח , אבל אט אט בעקבות התנהגותכם המבטים האלה יתמוססו ויהפכו לחיוכים נעימים .

אני זוכר שעצר אותי בפעם הראשונה על ה HIGH WAY בארה"ב שוטר מקומי ואני הייתי מבוהל למדי ( אף על פי שלא ביצעתי איזו שהיא עבירה ) בסך הכל הלכתי לאיבוד וירדתי לשוליים כדי להציץ במפות .

השוטר ניגש אליי ובתקיפות מעורבת באדיבות , הודיע לי שעליי לפנות מיד את השוליים ולרדת ביציאה הקרובה כדי להציץ במפות כאוות נפשי , הוא במקביל ציין שבעוד מס' מיילים ספורים אגיע ליציאה הקרובה , נפרד לשלום וחזר לניידת שלו לוודא שאכן אני נע הלאה מהמקום .

חברים , אני ממש התרגשתי מהיחס שקיבלתי מהשוטר הזה .

הלוואי ונגיע למצב בו אזרחים יחייכו לעבר השוטר החולף לידם ולא ילעגו לו .

הלוואי ונגיע למצב בו שוטרים יעצרו אזרח עם רכבו על מנת לסייע לו להחליף נורה באתת האחורי !

הלוואי שכששוטר ילבש מדיו , הוא יהא גאה על השתייכותו לגוף הזה !

הלוואי והלוואי אני מאחל לכם השוטרים ולנו האזרחים שנוכל לכבד אחד את השני .

אני באמת מרחם על חברך השוטר שנאלץ להגיב כך , בעיניו ובמבטו ראיתי גם כעס ובעיקר מצוקה .

זה יכול להיות אחרת .

ערב נעים :-)

פורסם

GOLF,

אמרת בדיוק את מה שהתכוונתי אליו, איך שוטר יכול לתת דו"ח למישהו על ליקוי שיש לו ברכבו שלו והוא ממשיך לנסוע כך בידיעה ?!

ידידנו רון כנראה לא רוצה להבין את זה, הוא סובל מתופעה שבצבא נקראת "סג"מת", שזה קצינים שזה עתה סיימו קורס קצינים וחושבים שהם מורמים מעם.

אז רון חושב שבגלל שהשוטרים אמורים לשמור על החוק,אז הם בעצם מעל החוק.

הוא עוד לא הפנים שכשהוא נוסע עם מנורות שרופות,הוא בעצמו מבצע עבירת תנועה, והוא עוד לא הבין שאפשר ורצוי להחליף מנורות שרופות גם בלי נוכחות קצין רכב (השקעה מטורפת של 5 שקלים+דקה וחצי עבודה).

אבל מי אנחנו שנעיר לשוטרים,הרי אנחנו לא רוצים להסתבך בצרות,נכון ?.....

רון,לא אכפת לי באמת אם זה תפקידך או לא,מי אתה שבתור שוטר תעצור אזרחים ותיתן דו"חות על מנורות שרופות ושאר עבירות שאתה מבצע ?

ואם האזרח יגיד לך "זה רכב ליסינג של החברה, אני לא יכול להחליף את המנורה בלי שקצין הרכב יחתום לי" ?

אה.......מעניין מה תגיד לו אז (אולי משהו בסגנון "אז אל תיסע ברכב עד שקצין הרכב יחתום לך"? )

וואלה, מצאתי תירוץ חדש להתחמקות מעבירות- פשוט תאשים את קצין הרכב.

אתה יודע,אתה מזכיר לי בדיחה:

גבר נכנס הביתה ואומר לאישתו "למה אין אוכל מוכן ?"

אישתו עונה "כי אמרתי לך שהתנור לא עובד וביקשתי שתתקן,אז ענית לי "מה,אני טכנאי תנורים???"

לאחר מכן הוא בא להתקלח ורואה שאין מים באמבטיה, הוא שואל את אישתו "למה אין מים ?"

אישתו עונה "אמרתי לך כבר לפני שבוע שצריך לבדוק את זה,אבל ענית לי "מה,אני אינסטלטור ???"

אחרי חצי שעה הבית עומד לצאת מהבית ואומר לאישתו "אני חוזר תוך שעה,ואני רוצה לראות את הכל מסודר"

לאחר שעה הוא חוזר ורואה אוכל חם על השולחן,הוא ניגש לאמבטיה ורואה שיש מים.

הוא שואל את אישתו, "נו,אז איך סידרת את הכל ?"

אישתו עונה "ביקשתי מהשכן שיבוא לסדר,אז הוא אמר שאין בעייה,הוא יעשה זאת, אבל בתמורה אני צריכה לשיר לו שיר או למ*וץ לו".

אז הבעל עונה "יופי,ואיזה שיר שרת לו ?"

אז אישתו עונה "מה,אני זמרת ????"

בדיוק סוג התשובות שלך (תבדוק,תבדוק....).

ברוך שלא עשני שוטר.

ושתיהיה שבת שלום לכולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למשהו יש מושג כמה השוטרים בארצות הברית קשוחים ואלימים?

תנסו לעצבן שם שוטר...

אם משהו מחזיק משהו שדומה לאיזשהו נשק הוא גמור.

על כל דבר קטן יכולים להוציא אותך מהרכב ולדביק אותך לדלת...

בברכה נדב

השוטרים בארצות הברית מתמודדים עם פשע "אמיתי" להבדיל מהארץ, שכאן הם מחפשים להעביר את המשמרת כמה שיותר מהר בלי לעשות כלום, או לעשות את המינימום.

כמו כן הסמכויות שלהם נרחבות הרבה יותר ויש להם לגיטימציה לשלוף את הנשק בכל עת ולכן גם היד קלה על הדק.

ל'

• תוכן חדש...