Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקי, אין לי מושג על נתונים סטטיסטיים ונתונים אחרים של הביטוח הלאומי.

מה שאני יודע זה שהיו קרוב ל100 משרות פנויות. חלקם במפעלים שנמצאים בערים כמו ערד, דימונה, טללים, אופקים, נתיבות ואשקלון בדרום

ובערים כמו יחיעם, קרית שמונה, צפת, חצור, קצרין וקדרים בצפון.

המשרות באיזור המרכז אמנם התמלאו במהרה, אבל דווקא ב"פרברים" יש עדיין משרות פנויות שמחכות.

אז אולי זה לא נתונים סטטיסטיים - אבל זה מראה לי שיש עבודה (ולא מדובר על עבודה תחת השמש הקופחת בגידולי חקלאות) ויש אנשים שפשוט לא מוכנים לעשות אותה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניכם צודקים, מצד אחד יתכן שבאיזור אחר היה ביקוש גבוהה יותר לעבודה, ומצד שני אי אפשר להתעלם מזה שהישראלים לעיתים מאוד בררניים\מפונקים בענייני עבודה.

זה לא מקרי שאנשים שהגיעו לארץ בעלייה הרוסית תפסו המון מקומות עבודה, זה נבע מ-2 סיבות:

1.הגיעו הרבה אנשים משכילים.

2.אלה שלא היו משכילים גם לא היו כאלה בררניים ו"הורידו מכבודם" והלכו גם לעבודות שחורות.

הישראלים מתחלקים ל-3:

1.אלה שמשכילים ומוצאים עבודה מתאימה.

2.אלה שמשכילים ולא מוצאים את עצמם.

3.אלה שלא משכילים וממשיכים להיות בררניים\מפונקים.

יש משפט שאומרים אותו על משהו אחר,אבל תופס יופי גם במקרה הזה:

"מי שממיין,לא מז**ן".

גם בשוק העבודה זה לפעמים נכון.

מבחינת מקומות עבודה פנויים, השוק יכול לקלוט את כל מעגל האבטלה בארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי, ואני מדגיש שזו דעה ולא נתון, מומלץ לאביך להעביר את המשרות לשרות התעסוקה. מתוך היכרותי עם דורשי העבודה הלא מקצועיים, והתנאים אודותיהם אתה מדבר (משכורת טובה, הכשרה על חשבון העבודה) יימצאו עובדים.

אגב, האם המשכורת היא כזו שתספיק לאדם לפרנס את משפחתו בכבוד ועוד לחסוך עבור חינוך ילדיו כך שיוכלו לצאת מהמעגל?

פורסם

המשרות מועברות הן למשרד העבודה וללשכות התעסוקה האזוריות והן מפורסמות בעיתוני דרושים כלל-ארציים ומקומיים.

אני לא יודע מה המשכורת הדרושה לאדם לפרנס את משפחתו וכמה כדי לחסוך עבור חינוך ילדיו, אבל מדובר על משכורת (ברוטו) קצת מעל המשכורת הממוצעת במשק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני כאן היחיד שנראה לו קצת מפגר לקחת משכנתא עם שכר מינימום? מה הבעיה לשכור דירה? ברור שזה לא מצב אידיאלי, אבל זה ישפר את איכות החיים בהרבה, כי זה יחסוך חצי משכר המינימום לחודש. זה אולי לא נראה כמו הרבה, אבל זה בהחלט יכול להיות רעיון טוב לחסוך את הכסף הזה או להשתמש בו לדברים אחרים כמו למשל... אני לא יודע... אולי לאוכל?

אגב, בשום רגע לא טענתי שמשפחה של 4 נפשות יכולה להתקיים על שכר מינימום אחד, אלא רק אמרתי שאני יכול, וזה מה שאני עושה כבר 4.5 שנים. הייתה תקופה שהייתי בצבא 10 שעות ביום ועובד עוד 8, וחייתי כמו מלך. כיום אני לא עובד, אלא מקבל כסף מההורים, אז אני יכול להרשות לעצמי מדי פעם לעבוד בדברים שונים. אני עדיין עושה יותר מ3000 שקל לחודש מעבודה של 10 ימים בחודש, ולהזכירכם אין לי תואר עדיין.

אולי לא תמיד אפשר להאשים את אותו בן אדם במצב הכלכלי שלו, אבל אני חושב שהתירוץ של "גדלתי בבית עני, אז גם אני עני" כבר פסח מהעולם. אני מכיר מספיק אנשים (כולל את ההורים שלי) שהתחילו כמוכרי פרחים בכניסה לבית חולים הדסה ומנקה במלון, וכיום חיים טוב מאוד.

אני גם חושב שהשרשור צריך להתפצל ולהגיע לאוף טופיק.

פורסם
המשרות מועברות הן למשרד העבודה וללשכות התעסוקה האזוריות והן מפורסמות בעיתוני דרושים כלל-ארציים ומקומיים.

אני לא יודע מה המשכורת הדרושה לאדם לפרנס את משפחתו וכמה כדי לחסוך עבור חינוך ילדיו, אבל מדובר על משכורת (ברוטו) קצת מעל המשכורת הממוצעת במשק.

השכר הממוצע במשק בחודש מרס היה 7861 ש"ח ברוטו.

אשמח אם תבדוק את הצעת העבודה הנ"ל, ואם היא אכן מעל סכום זה, וכוללת גם הכשרה לנהגי ב', יש לי התחושה שאוכל למצוא לכם עובדים.

פורסם

7861 ש"ח זה כשעושים ממוצע בין השכר הבאמת ממוצע במשק (שנע בין 4.5 ל-6 אש"ח) לבין אנשים כמו שרי אריסון ומנכ"ל סלקום (לא זוכר איך קוראים לו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממוצע הוא ממוצע. התכוונת למשהו אחר? שכר חציוני?, עשירון שביעי? יש להם הגדרות משלהם. בשכר ממוצע לוקחים את כל האוכלוסיה.

אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על משמרת של 12 שעות. גם כשחישבתי לפי 30 ש"ח לשעה ללא שעות נוספות עברתי את סכום זה.

אם זה מתחת, אני מתחיל להבין למה אין עובדים..

• תוכן חדש...