Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הפורום הבא שיציין שהמהירות המקסימלית של פרארי 360 היא 360 קמ"ש יזכה בביקור אישי מרוני, ויצטרך להאכיל אותו במשך שבועיים :bugeyed:

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol:

אני רק ציטטתי אותו, האמת היא שהמהירות המקסימלית שלו ממש לא מעניינת (בגלל זה אני לא יודע בדיוק מה היא), זאת בדיוק הנקודה.

פורסם

זוהי השוואה שלא תיגמר לעולם-

האם באמת אתה צריך פלא-פון דור3.5

האם אתה באמת צריך lcd 62 אינצ

האם אתה באמת צריך שעון יד ב20000 שח

האם אתה באמת צריך תבחורה הכי יפה בעולם{ו:wink:הכי יקרה....}

בשורה התחתונה לדעתי- חיים פעם אחת ולא ממש משנה איפה וכולם רוצים כיף וכיף עולה כסף,אולי פה זה עולה יותר אבל זה מה יש ,ואם יש לך -אז למה לא -תחייה ,תבזבז תפוצץ ושכולם יקנאו , במיוחד אם הכסף שלך בא מעבודה קשה ולא בירושה.

נ.ב-יותר גרוע לראות מישהו שזרק 600-700 אלף שח על פוזה בצורת "משאית קלה"{גיפ}אז מה? את זה הוא ממש מנצל לשטח?

פורסם

במרכז לונדון בטח נוסעים בפרארי ובלמבורגיני ב-300 קמ"ש לא ?....

או במילים אחרות עם במדינות אחרות 90% מהפעמים, ומהמכוניות שאתה רואה משמשות בעיקר ל"פוזה" יותר מלנהיגה אז למה לא גם בארץ ? :wink:

יכול להיות נחמד ליהיות תקוע באיזה פקק מעצבן בבוקר בת"א ואז לשמוע לידך F430, לא? (חלומות....:roll:)

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
איך תרגישו כשכולם ינעצו בה עיניים בכביש? .

למען האמת, אני ארגיש ממש טוב.

פאק איט,אני ירגיש קינג.....

לא גנבתי לאף אחד,לא הרגתי אף אחד, למה אני צריך להרגיש רגשות אשם על הסביבה ?

יש לנו ממשלה שצריכה להרגיש את זה,ואפילו היא לא מרגישה את זה,אבל למרות זאת הם נוסעים ברכבים טובים יותר מהרכבים שרוב האזרחים נוסעים.

ולגבי יכולת הניצול, אני אספר לך משהו:

ברחוב שלי יש כמה מהמכוניות האלה שציינת (למבורגיני,פרארי,מזראטי,אסטון מרטין,לוטוס ושות'), מבטיח לך שאם היה לי את הכסף והיכולת לקנות ולתחזק רכב כזה,הייתי עושה את זה בלי לחשוב,ולו רק כדי לשמוע את המנוע בניוטרל.....רק הסאונד של המנועים האלה מטריף,עוד לפני ששחררו את הקלאץ'...

תחשוב על R6 שפותח מצערת בהאצה. נשמע טוב ?

ככה נשמעת פרארי,רק עם קול יותר באס......פשוט תאווה לאוזניים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא הייתי קונה רכב כזה בארץ, רק בגלל העובדה שלנהוג בארץ זה לא "קול", אלא רק צורך. אם נוסעים בלונדון בלמבורגיני זה נראה טוב, ואפילו טבעי, אבל בארץ אין לזה יותר מדי הגיון. המדינה לא מוכנה לזה עדיין. אני די בטוח שעוד כמה שנים תתחיל מגפה של כל העשירים שיתחילו להביא רכבי על לארץ, אבל בינתיים זה ייראה מוזר, כמו חובש כיפה בטיב טעם.

ברור שהייתי רוצה דבר כזה, אבל לא הייתי רוצה להשאיר אותו בחניה אפילו לכמה דקות, כי אנשים לא רגילים לזה. כשפתחו סוכנות של למבורגיני, מזרטי ופרארי ליד הבית של ההורים שלי הגעתי כמה פעמים, הסתכלתי, חשבתי "כמה נחמד", ואז כל פעם שעברתי ליד לא התעמקתי יותר מדי בלהסתכל לשם. יש מקומות שבהם זה הופך לנורמלי. כאן עדיין לא.

פורסם

לדעתי הגורם היחיד שיניא אחד מלרכוש מכונית "על" בארץ, היא לא פחות מתשתית הכבישים.

יש כבישים בארץ שאפשר לפתח בהם מהירות, זה שהפורד אסקורט שנת 95 עם מנוע 1.6 מפתחת 160 קמ"ש אחרי כמה קילומטרים, לא אומר שמזראטי או פרארי לא יכולות לפתח את אותה מהירות על גבי עשירית מרחק.

יש כבישי נהיגה בארץ, יש ישורות, צריך לדעת איפה לחפש.

אבל מה, כשאני חושב על פרארי נוסעת בתל אביב ובטעות גלגל אחד נכנס בתוך שקע של ביוב - הלכה פלסטיקה של כמה אלפי דולרים.

או בקיצור - מי שרוצה לייבא מכונית על לארץ עדיף שיחשוב קודם על סט הגבהות ל-WRANGLER.

פורסם

פעם שאלו בראיון את הבעלים של פרארי ובנו של ... ,מדוע צריך לייצר מכוניות הנוסעות 300 קמ"ש? ,הרי ממילא אף אחד לא נוסע במהירות זו כל נסיעה ובמהלכה

התשובה לדעתי קולעת בול לשירשור הנל תשובתו היתה האפשרות או האופציה

כלומר את המשלם הון על רכב שיכול בכל רגע נתון להיות המהיר ביותר על הכביש בכל רגע נתון וכל זאת על ידי לחיצה על הדוושה על פי בחירתך ,האם הוא מממש את הפוטנציאל בכל רגע נתון לא! אבל האופציה קיימת ,והעניין כולו בהרגשה

גם בעליו של אופנוע כביש בעל 170 כ"ס על 180 ק"ג לא שש ללחוץ למול כל קטנוע המתגרה בו ברמזור ,הרוכב משתעשע בעובדה

שסחיטה קלה של המצערת הוא עובר עיר

הכל נמצא בהרגשה

יגאל

פורסם

אבל מה, כשאני חושב על פרארי נוסעת בתל אביב ובטעות גלגל אחד נכנס בתוך שקע של ביוב - הלכה פלסטיקה של כמה אלפי דולרים.

או בקיצור - מי שרוצה לייבא מכונית על לארץ עדיף שיחשוב קודם על סט הגבהות ל-WRANGLER.

בכלל לא נכון :idea:

לא יודע למה כולם חושבים שהמצב בארץ כ"כ גרוע...

בזמן האחרון הייתי יותר מפעם אחת בפראג, ומי שהיה בפראג יודע שכמעט כל מרכז העיר היא כבישים מרוצפים מאבן, תיהיה בטוח שזה הרבה יותר גרוע, והרבה פחות נוח מכבישים בארץ. ככה שגם תסיבה הזאת אפשר לשלול די בקלות...

ולא חסר בפראג בזמן האחרון סופרקארס שנוסעות בלי יותר מידי בעיות על כבישים מרוצפים, וגרועים הרבה יותר מבארץ עם כל הקפיצות, ויותר מזה הם אפילו נוסעים די מהר ונהנים לסחוט את הדוושא כדי שכולם יסתכלו.

imgp2208axk2.jpg

הדבר היחידי שאני חושב שיכול למנוע סופרקארס בארץ זה אנשים צרי עין, וכל מיני חוקים בנוגע ליבוא אישי או חוסר עיניין של היבואנים...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

תסתכל על זה ככה.

אתה אוהב לנהוג.

אתה אוהב מכוניות.

עכשיו מציעים לך מאזדה לנטיס שנת 2004, או לחלופין פיג'ו 306 XSI\GTI בתוספת של נגיד 15K. לא היית לוקח?

זה עניין של פאן, תחשוב שאתה נכנס כל יום לרכב הכי טוב שיש.

אם יש לך את היכולת לשלם על זה, למי אכפת?

חוצמיזה שבשביל לצאת ראשון ברמזור, לתקוף סיבובים או סתם לעשות רעש שווה לקנות מכונית כזאת.

כמו כל דבר.

כולנו יודעים שלא כולם צריכים LCD בבית, במיוחד לא 37 אינץ', אז למה קונים? בשביל פרקטיות, כיף...

פלאפון משוכלל, מחשב, טרקטורון ובעצם הכל.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
לדעתי הגורם היחיד שיניא אחד מלרכוש מכונית "על" בארץ, היא לא פחות מתשתית הכבישים.

מצטרף למה שהבחור רשם לפני,אין כל בעייה לנהוג עם פרארי ולמבורגיני ושאר מכוניות נמוכות בכל מקום.

אני הייתי באותה דעה,שאין מה להביא כאלה רכבים לארץ,עד שהגעתי למקום מגוריי הנוכחי,ושבחלק ניכר מהכבישים במצב הרבה פחות טוב מזה שבארץ (כבישים שהם בעצם יציקות בטון עם המון גלים,המון הפרשי גובה,לפעמים הפרשים של 2 ס"מ (!!) ), ובנוסף על כך- זה אי,רוב העיר בנוייה על הר, מה שאומר שיש הרבה הפרשי גובה קיצוניים (אני לפעמים נוסע במוניות ובנקודות מסויימות אני פשוט מכופף את הראש מפחד שהראש ייפגע בתקרת הרכב,בגלל שיש ירידה חדה ופתאום בבת אחת זה משתנה לעלייה חדה).

אגב,חלק מהרכבים האלה מצויידים במנגנון שנועד בדיוק למטרה זו,והיא מנגנון הגבהה של המרכב, שמגביה את המכונית בכמה סנטימטרים לנסיעה עירונית בכבישים לא מי יודע מה,או לטיפוס מדרכות בכניסה לחניית בניין או משהו כזה (בלמבו גיארדו בוודאות יש את המנגנון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכלל לא נכון :idea:

לא יודע למה כולם חושבים שהמצב בארץ כ"כ גרוע...

בזמן האחרון הייתי יותר מפעם אחת בפראג, ומי שהיה בפראג יודע שכמעט כל מרכז העיר היא כבישים מרוצפים מאבן, תיהיה בטוח שזה הרבה יותר גרוע, והרבה פחות נוח מכבישים בארץ. ככה שגם תסיבה הזאת אפשר לשלול די בקלות...

ולא חסר בפראג בזמן האחרון סופרקארס שנוסעות בלי יותר מידי בעיות על כבישים מרוצפים, וגרועים הרבה יותר מבארץ עם כל הקפיצות, ויותר מזה הם אפילו נוסעים די מהר ונהנים לסחוט את הדוושא כדי שכולם יסתכלו.

לא מדובר מבחינת נוחות אלא מדובר על בורות בכביש (ולא סתם כבישים מרוצפים אה-לה רחוב הולנדי), פתחי ביוב שלא בגובה הכביש, "מדרגות" בין כבישים סלולים למגורדים וכיו"ב, פסי ההאטה ה"נמוכים" העשויים ע"פ "תקן" ומפגעים אחרים.

אין ספק שיש סופרקארס שיכולות להתמודד עם כבישי היום יום (אם יותר לי להגדירם כך) אבל מרביתן הן הזנבות לאריות ולא הראשים לאריות אשר בדרך כלל אינם מסוגלים לכך.

פורסם
במרכז לונדון בטח נוסעים בפרארי ובלמבורגיני ב-300 קמ"ש לא ?....

במרכז לונדון אלו שנוסעים בזה הם אנשים שחלקם הלא קטן עובדים בשוק ההון . במעט זמן פנוי שיש להם הם בהחלט רוצים ויכולים להרשות לעצמם את כול הריגושים שהם יכולים לקבל .

או במילים אחרות עם במדינות אחרות 90% מהפעמים, ומהמכוניות שאתה רואה משמשות בעיקר ל"פוזה" יותר מלנהיגה אז למה לא גם בארץ ? :wink:

יכול להיות נחמד ליהיות תקוע באיזה פקק מעצבן בבוקר בת"א ואז לשמוע לידך F430, לא? (חלומות....:roll:)

שוב לאלו שיש את הכסף הריגוש שווה לאחרים זה יותר פראקטי ואז זה פשוט לא בשבילם וזהו

בברכה יהודה

פורסם
שוב לאלו שיש את הכסף הריגוש שווה לאחרים זה יותר פראקטי ואז זה פשוט לא בשבילם וזהו

בגלל זה כשאתה נוסע לעבודה אתה ברולס (פרקטי) וכשאתה רוצה לנהוג לפאן אתה יוצא עם הפרארי לסיבוב (כמובן שישנם רבים שנוהגים באופן קבוע ביום-יום ברכבים כאלו אך לרוב הם משמשים כרכב שני...חמישי...או אם אתה סולטן ברוניי אז השמים הם הגבול).

פורסם
ובעיית האי שיויון נוגעת לעובדה הפשוטה שכאן הממשלה לא מגינה על אזרחיה , ונותנת לאינטרסים של הון/שלטון לקבוע את האג'נדה במדינה , ואותם עשירי על לא מבינים שהם חייבים לחשוב גם על השכבות החלשות . בין זה ובין להוציא כסף יש הבדל גדול . ודווקא כשיש כאלו הבדלים התועלת הכי גדולה שתוכל לתת לעניים זה ללמדם לחיות בלי קנאה . כי אתה צריך לדעת שאוכל/בזבוזים/פאר זה עניים . אם מחנכים את עצמך לא לקנא , אתה יכול לחיות על משכורת רעב ולהיות מאושר , אבל אם אתה כול הזמן משווה את עצמך לאחרים ולא מפרגן ומקנא , אזי לא משנה רמת החיים שלך אתה עדיין תסבול ואיכות החיים שלך תהיה בזבל

הפתרון הוא לחנך את העניים לא לקנא? :roll:

ברצינות?

אם הם יגידו לעצמם "בעצם החיים יפים" אז לא יעצבן אותם שאין להם תרופות/אוכל, אבל קנית רכב שיכול לממן אותם וכל משפחתם לעשור הקרוב, בשביל לשמוע סאונד של מנוע איטלקי ולנהוג מהר מדי פעם? איפה קצת צניעות - לא כי אתם אשמים במצב, אלא כי אתם חלק מהחברה הישראלית, שפעם אני מאמין שהיתה בה סולידריות. אז אל תקנו קורולה 95' כשאתם יכולים לקנות אודי חדשה רק בגלל הזדהות, אבל מפה ועד להוציא מליונים על צעצועים הדרך ארוכה.

• תוכן חדש...