Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נכנס במדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, נתחיל מזה שזה הפאדיחות של השנה.

זה עומד ללא ספק להיכנס לספר מחזור..

חבר שלי נכנס לחניון של בית הספר. כל החניות תפוסות, חוץ מאחת. אבל העילג הזה לא מצליח להיכנס לשם, אז הוא מחליט לחנות עם חצי אוטו על המדרכה, שהגלגלים השמאליים על המדרכה בחניון. נהוג את זה אצלנו. היה פנוי, והוא קיבל רשיון לבד אתמול בלילה.

האוטו: דייהו נובירה של אמא.

זה ההקדמה.

עכשיו נקדים קצת את הזמן קדימה: שעה אחד עשרה וחצי.

אחמד ישן שינה מתוקה... החליט לדפוק בריזה היום מבית הספר וללכת לבית הספר רק בשעה אחד. מקבל טלפון: אחמד, בוא מהר, יואב בחניון של בית הספר..

אני: מה איכפת לי? תן לישון.

הוא: אה..אתה לא בבית הספר?

אני: לא...ביי.

הוא: סורי. ביי

אני חשבתי שהוא רוצה שאני יראה את יואב נוהג, כי הוא קיבל רשיון רק בלילה, אז ההתלהבות של ההתחלה.

אחרי דקה שוב טלפון, הפעם יואב בכבודו ובעצמו:

יואב: אחמד, בוא מהר. אני בחניון.

אני: מה איכפת לי?

יואב: דפקתי את האוטו, אני צריך עזרה.

אני: אם אתה עובד עליי, אני באמת ידפוק לך את האוטו, שאני לא יקום סתם.

הוא: אני רציני.

אני: דקה אני שם.

פחות מ 2 דקות עובורת, אני כבר בחניון של בית הספר....

אני פשוט בהלם, וצוחק בו זמנית. לא יכול להחזיק את עצמי.

עכשיו נחזור לסיפור:

החליט לחנות חצי אוטו על המדרכה. ניסה לעלות טיפה..ראה שהאוטו לא עולה. מה החליט הילדון? לתת פול גז. בום!

החלק הקדמי נכנס בהרבה הרבה אבנים יפות שהיו שם ליופי.

הבעיה: הגלגל השמאלי טיפה באוויר, והימני מתחפר. FUCK.

מהר, לפני שאנשים יראו, ולפני שיבקשו ממנו לתקן את זה.

שמים דיקט, אבן, קרש, מוט, הכללל. מתחת לגלג, העיקר שיתפס. אחרי איזה 20 דקות, הרבה עבודה, והרבה פאדיחות בשבילו מאנשים שעברו - הצלחנו להוציא את האוטו. כמובן שיש את המפגרים שלא מתביישים וצוחקים עליו בפרצוף. בא אחד משכבה מתחתיי: מה...איזה מפגר, איך אתה חונה. מאיפה אתה יודע לנהוג..פחח...צריך כישרון בשביל לעשות את זה....(היה בפוזה של מתלהב).

אישית התרגזתי.מסכן יואב! ירד לו כל הביטחון! זרקתי לו משפט: שמור על הפה שלך, ומהר.

ההוא התחיל להבין את מה שאמר, ביקש סליחה, ואז התרחק הוא והחברים שלו. איזה חוסר טקט!

תוצאה: טמבון שבור, ונזילה.

מאיפה הנזילה, אני לא יודע....

כי האוטו לא מתחמם. וזאת השאלה שלי. האוטו לא התחמם לו למרות הנזילה, ולא חסר מים. עשינו סיבוב באוטו והאוטו עדיין לא התחמם ועדיין היה הרבה מים.

אז מאיפה הנזילה?

הסענו את האוטו הביתה, ואחר כך, בשעה חמש בערב - האזעקה כבר לא עובדת ואי אפשר לפתוח את האוטו.

למישהו יש ניחוש מה קרה?

Back to the original - NC again.

פורסם

אם לא. אולי המזגן היה מופעל ונוצר מיים על משטח העיבוי?(זה קורה לי הרבה. מטעה.)

תפתחו מכסה מנוע ותבדקו היטב היטב בכל מקום אפשרי.

פורסם
אם לא. אולי המזגן היה מופעל ונוצר מיים על משטח העיבוי?(זה קורה לי הרבה. מטעה.)

תפתחו מכסה מנוע ותבדקו היטב היטב בכל מקום אפשרי.

בנסיעה סגרנו מזגן, כדיי שלא ירדו מים מהמזגן. ועדיין ירדו מים....

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...