Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה חנות מומלצת לקניה והתקנה באזור חיפה?

אני מעוניין שהמערכת שנמצאת עכשיו בתהליכי התהוות תותקן ברמה טובה.

תודה רבה :roll:

פורסם

^^^פששש, אחרי חודש שלא כתבת כלום - פתאום במקרה, עברת בסביבה וראית שצריך להמליץ כאן על מקום בחיפה..

ובמקרה זה אותו מקום שאתה ממליץ עליו פעם אחר פעם.

פורסם

ככה זה כשאתה מרוצה מחנות ומסחורה.

גל אני מכיר את פלשבון והוא לא עובד שם או מקבל מהם משהו על ההמלצות האלו.

הוא חובבן שהיה מרוצה מחנות מסויימת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
^^^פששש, אחרי חודש שלא כתבת כלום - פתאום במקרה, עברת בסביבה וראית שצריך להמליץ כאן על מקום בחיפה..

ובמקרה זה אותו מקום שאתה ממליץ עליו פעם אחר פעם.

גל במקרה אני לקוח שהיה אצלהם אהב את מה ששמע וחזר ,לא שום דבר מעבר לזה - אם אדם מקצועי וכיף לי שקניתי אצלו למה לא להמליץ עליו כדי שגם אחרים יהנו משירות טוב ??

אם היה לי משהו לרשום תאמין לי שהייתי רושם אני פשוט נהנה לקרוא פה וללמוד כשיהיה לי גם מה להוסיף מעבר לרמת ידע של האנשים אני אעשה את זה .

שיהיה יום טוב .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
יש את אוטו'ס ששמעתי המלצות עליה בחיפה.

+1

מקום טוב עם שירות לא רע בכלל .

רצוי להיות נוכחים בזמן ההתקנה , לוודא שהכל עובד כפי שצריך .

אני מכיר מספר אנשים מרוצים שהתקינו שם (אני לא בינהם , אני רק לקוח , אני התקנתי את המערכת עם חבר)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מצטרף להמלצה על פול דיזיין בין המתקינים היחידים (חנויות) שבאמת מבין עיניין .

אני יודע, שדבר ראשון שהבחור בפול דזיין אמר לי כשניגשתי אליו, זה שאם אני מתקין הייבריד אני חייב לעשות איטום לדלתות כי לא ישמעו טוב וכו' וכו'. הגישה הזו הספיקה לי ועפתי משם ישר. גם דרש מחיר מופקע יחסית לאוטוס.

למרות שבאוטוס לא עושים רושם של מקצוענים. יודעים לעבוד אבל לא מעבר לזה. כשרציתי שהבחור (שהיה נחמד מאד יש לציין) יעזור לי קצת בכיוון הוא לא נתן לי רושם של מישהו שיודע מה אני רוצה ממנו.(ואני מקווה שמבינים למה אני מתכוון). קצת באס ועשה פרצוף של "מה, לא טוב?"

בסוף בכיוונים אני מנסה להסתדר בעצמי.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם
אני יודע, שדבר ראשון שהבחור בפול דזיין אמר לי כשניגשתי אליו, זה שאם אני מתקין הייבריד אני חייב לעשות איטום לדלתות כי לא ישמעו טוב וכו' וכו'. הגישה הזו הספיקה לי ועפתי משם ישר.

אה, הבנתי, מתקין מקצועי שאמר לך שכדאי לעשות איטום, ואתה החלטת שזאת גישה שבאה לגזול את כספך והחלטת לעוף משם ישר.

למרות שבאוטוס' לא עשו רושם של מקצוענים החלטת להתקין את המערכת אצלהם, ובסוף עוד להתבאס שהם לא ידעו לעשות לך כיוונים.

יפה.

:roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ניתן לומר שבכל מקום יש פלוסים ומינוסים, יש מקצועיים יותר ומקצועיים פחות, יקרים יותר וזולים יותר.

יופי

פורסם
אה, הבנתי, מתקין מקצועי שאמר לך שכדאי לעשות איטום, ואתה החלטת שזאת גישה שבאה לגזול את כספך והחלטת לעוף משם ישר.

למרות שבאוטוס' לא עשו רושם של מקצוענים החלטת להתקין את המערכת אצלהם, ובסוף עוד להתבאס שהם לא ידעו לעשות לך כיוונים.

יפה.

:roll:

איתמר.

א. עצם הגישה הזו, של "לדחוף" לך דברים שאתה לא מבקש (לא לא צריך) זה כבר אומר הרבה. יש הבדל בין להמליץ לעשות משהו לבין לנסות לתת לך את הרושם שאתה חייב את זה. אני תמיד חושב על זה ככה: אם הייתי בנאדם פשוט שאין לו שום קשר לעיניין שבא בסה"כ להתקין בשביל לשמוע בצורה טובה, האם היו מצליחים לשכנע אותי לעשות את זה. ותשובה היא כן. רואים על בן אדם מתי הוא רוצה לעזור לך ומתי לייעץ. והרושם שקיבלתי היה שונה.

ב. בוא תגיד לי, אתה מגיע להתקין, הדבר הראשון שאומר לך הבחור זה שבלי איטום לא ישמעו טוב. אז למה אני צריך לצפות? להתקין בכל זאת אצלו ושבסוף עוד יצא משהו לא במקום והתגובה שלו תהיה "אמרתי לך שצריך לעשות זה וזה וזה.."

ג.מה לעשות. תקציב משחק אצלי. והפרש של 400 שקל להתקנה שלא דורשת משהו מיוחד (בניות וכו') נראה לי (ומרגיש לי בכיס) קצת מוגזם.

ד. לא הגעתי עם ציפיות מיוחדות לאוטוס. אני יודע שאת עבודת ההתקנה הוא עושה בסדר גמור.

ה.אני שמח שאני מכוון בעצמי. לוקח זמן אבל אני מסתדר.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תוכן חדש...