Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחר חיפוש קצר בפורום/ באתר אנו ישראל, לא מצאתי מידע איזה נוזל קירור צריך לשים במנוע של רנו מגאן 2005 מנוע 1.6L (16V) [החיפוש הניב רק תוצאות לגבי רנו מגאן דיזל].

בספר הרכב כתוב לשים רק נוזל שאושר ע"י היבואן, אבל חיפוש באתר היבואן לא בדיוק עזר לי. גם בספר רכב וגם באתר מצאתי רק נתונים לגבי שמן המנוע.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי - איזה נוזל קירור לשים?

על הבחור שמתדלק לי את האוטו אני לא סומך שיגיד, ובגלל זה אפילו לא שאלתי אותו אם חסר נוזל קירור...

תודה!

פורסם

אתה צריך נוזל שעומד בתקן Renault type D.

ניתן להשיג בארץ Glacelf supra בצורת תרכיז אותו יש למהול במים מזוקקים.

או Motul Inugel type D מוכן לשימוש (צריך לבדוק מול היבואן אם המוצר קיים במלאי).

או נוזל שנמכר במוסכי קרסו, אבל לא ניתן לקניה בבקבוקים משום שהוא משווק למוסכים בצוברים של 1000 ליטר.

צבע הנוזל צהוב זרחני.

אין להשתמש בנוזלים משום סוג אחר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...