Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי כמו מגבר בינוני סטייל לאנזר וחבריו שנותן 80 בערך לערוץ.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

גם קיקר כותבים רק 2 אוהם.

כיוון שהיום כנראה זה מאוד טרנדי בארה"ב לחבר כמה שיותר רמקולים (ע"ע PIMP MY RIDE) , וכיוון שכמעט הכל בא 4 אוהם והסאבים רובם עם שני סלילים של 4 , או 2 , אז הם כותבים ככה בכוונה.

שים לב שאת הברידג' הם כותבים ב 4 .

הם גם מייצרים את כל הסאבים של DVC.

היום אינפינטי מייצרים קומפו' של 2 אוהם , והם כותבים באתר בדיוק ככה , שהם מודעים לזה שיש היום מגברים שעובדים בקלות ב 2 אוהם וחבל לא לנצל את האקסטרא עוצמה.

מה לעשות כדי לשמוע את זמר הראפ המצליח היומי , שעושה 3 תנועות בקליפ ויש לו חבורה של בחורות מאחורה לא צריך מערכת היי אנד, רק סתם לשמוע חזק.

כמובן שמי שראה גם הרבה פימפ מיי רייד יודע ששם בעיקר מעניין אותם (ובכלל זה מה שמעניין אמריקאים , מספרים גדולים) ,אז כמה שיותר וואטים וכמה ששוקל יותר , יותר טוב.

למה אתם חושבים שהם עדיין ב FEET , ופאונד וכו..?

תחשבו שבמקום מטוב אמריקאי שטס ל 30000 פיט , יגידו להם 10000 מטר. הם יחשבו שרימו אותם.

זה ידוע שבגלל זה בארה"ב כדורגל לא עובד, כיוון שנראה להם מוזר שאין מספרים גדולים.

פורסם

אז הוא מוציא בסביבות ה 80 rms לערוץ..

אבל כמה הוא מוציא בגישור ? כי לפי מה שכתוב שם, נראה לי שזה המקסימום ולא rms .

אני צודק ?

חוץ מזה, מה דעתכם על הנתונים האלה:

Signal-to-noise ratio

105db

THD at RMS output

0.01%

Damping factor

125+

אתם חושבים שלאנזר ברמה שלהם !?

תודה רבה !

פורסם

אני לא מכיר אותם יותר מדיי טוב.

אני רק מסתכל על המחירים ועל כל מגוון המוצרים שלהם.

נראה סחורה בינונית ומטה.

נראה לי באמת 500 MAX בקישור.

בקיצור לא נראה לי משהו שכדאי לקנות.

גם לא לאנזר של היום.

לאנזר היחידים שאני בעד זה סדרת האופטי וכל אביזרי ההתקנה שלהם שלדעתי הם מעולים ומחירם לא גבוהה.

פורסם
אני לא מכיר אותם יותר מדיי טוב.

אני רק מסתכל על המחירים ועל כל מגוון המוצרים שלהם.

נראה סחורה בינונית ומטה.

נראה לי באמת 500 MAX בקישור.

בקיצור לא נראה לי משהו שכדאי לקנות.

גם לא לאנזר של היום.

לאנזר היחידים שאני בעד זה סדרת האופטי וכל אביזרי ההתקנה שלהם שלדעתי הם מעולים ומחירם לא גבוהה.

קורווין או זה וזה וזה מי שלא תהיה אני מאוד מכבד את התגובות שלך בזמן האחרון אבל מה שאתה לא מכיר ולא ראיתה ולא שמעתה למה להשמיץ ולמחוק ולשלול בתווך המחירים שלהם אני לא חושב שיש משהוא יוטר טוב אז למה תגובות דביליות?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
קורווין או זה וזה וזה מי שלא תהיה אני מאוד מכבד את התגובות שלך בזמן האחרון אבל מה שאתה לא מכיר ולא ראיתה ולא שמעתה למה להשמיץ ולמחוק ולשלול בתווך המחירים שלהם אני לא חושב שיש משהוא יוטר טוב אז למה תגובות דביליות?

מה שלא SG = לא טוב!, תוציא תוציא לא טוב סאונדסטורם :)

פורסם
מה שלא SG = לא טוב!, תוציא תוציא לא טוב סאונדסטורם :)

הרגת אותי!

מה יותר איכוית ה Crunch PZi175.4 או Sound Storm Lab FY 1004 ..

תודה רבה !

• תוכן חדש...