Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק עולים ממחר (1.6)

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מחיר הדלק יתייקר מחר בחצות ב-1.34%, ומחיר הבנזין יעלה מעל 6 שקלים לליטר. מתחילת השנה עלה מחיר הבנזין ב-11%

http://news.walla.co.il/?w=//1114707

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים קצת פרופורציות, בכמה התייקר הבנזין ? כ- 8 א"ג לליטר, בהנחה של צריכת 100 ליטר בנזין לחודש, אז כל הסיפור (החודש החודש) מסתכם בפחות מכוס קפה בבית קפה.

החשש הגדול שלי שעוד נתגעגע למחיר הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר נוסף שאנשים משום מה נוטים לשכוח זה שביחס לאירופה, מחיר הדלק כאן ממש זול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וגם המשכורת...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אנחנו לא באירופה, איחוד האמירויות קרוב יותר וליטר דלק שם זול יותר מליטר מים.

כשנהי החברים שלהם אולי נוכל להמיר מים בדלק, אבל בינתיים נספוג את העליות.

@ DORKI לא לשכוח שזה מצטרף לעליה של לפני חודש, וגם חודש לפניו... בערך 10%...? יותר? (לא בדקתי רק מהזכרון)

כי מי שמשקיע, שוקע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר לי מה זה שכול חודש יש קיטורים על מחיר הדלק ? לא נמאס לכם ? דחילקום זה כבר נהפך לרוטינה , כול חודש מישהו מצליח לפתוח תרד' של קיטורים מסכנים על מחירי הדלק .

דיי תפסיקו לבכות כמו תינוקות (לשם הצעת יעול את התרד' הזה נעשה לדביק ונעביר אותו דרך הפורום של אמהות מניקות )

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שור ברור.

תהרגו אותי אני לא מבין, והנה למה אני לא מסתכל לעולם על מחיר הדלק ולמה זה לא מעניין אותי (כן אני נוסע על בנזין) וגם אין לי מושג מה המחיר:

הרכב משמש אותי לנסוע לעבודה, לנסוע להורים בגולן, לנסוע לסבתא הרחוקה ולנסוע לכל מקום שאני רוצה.

אם המחיר יעלה, אני לא אסע לעבודה?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע להורים?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע לסבתא?

אם המחיר יעלה, אני לא אסע למקומות שאני רוצה לנסוע אליהם?

הרי לבכות - אני לא אבכה, אז מה העניינים?

אני בכל מקרה אסע לאותם מקומות שנסעתי עם מחיר דלק זול ב5 אחוז! אז מה אכפת לי אם המחיר עלה!?

חוץ מזה, רק יפניות.

חוץ מזה ב', תאשימו את האיטלקים.

זאת אגב הנוסחה לאריכות חיים, אם מישהו חיפש אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...