Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק עולים ממחר (1.6)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חצי שנה הייתי בלי אוטו והמחיר ירד כל הזמן, מאז שקניתי המחיר רק עולה ועולה :evil:

מרפי הבן זונה !

תעשה טובה לכולנו ותמכור את האוטו:wink:

פורסם
חצי שנה הייתי בלי אוטו והמחיר ירד כל הזמן, מאז שקניתי המחיר רק עולה ועולה :evil:

מרפי הבן זונה ! כן. אני בטוח שהוא דאג לך באופן אישי :lol:

12345

בברכה יהודה

פורסם

אין לי בעיה שמחירי הדלק שלנו יהיו כמו באירופה. בכיף. בתנאי שהמשכורות והמיסים יהיו גם בהתאם.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אין לי בעיה שמחירי הדלק שלנו יהיו כמו באירופה. בכיף. בתנאי שהמשכורות והמיסים יהיו גם בהתאם. לא בטוח שהנפט שואל אותך ?!!

מחירי הנפט עולים וכנראה גם ימשיכו לעלות בעתיד הנראה לעיין , ולכן תתכונן להעלאות מחירים נוספות .

בברכה יהודה

פורסם
אין לי בעיה שמחירי הדלק שלנו יהיו כמו באירופה. בכיף. בתנאי שהמשכורות והמיסים יהיו גם בהתאם.

כדי שהמשכורות והמיסים יהיו בהתאם צריכים גם שכנים, מנהיגים ושלטון חוק בהתאם.

בכל אופן כל שנה מחירי הדלק עולים בתקופת הקיץ ויורדים קצת בחורף, ככה שאין מה להיות מופתעים כל פעם מחדש.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

סעמק, דווקא עכשיו כשעברתי לטורבו ולרכב שאוהב ללגום יותר. :)

לכל אלה שנוסעים לתחנת דלק לפני חצות כדי למלא במחיר הישן :

ברכותיי, חסכתם כמה שקלים, אבל הוצאתם יותר על דלק בנסיעה לתחנה (אלא אם כן אתם גרים בתוך חנות YELLOW/מנטה בתוך התחנה)

אני אישית אפאטי לשינויים במחיר הדלק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצד אחד אתה עושה בשכל-כי אחרת סתם תסבול

מצד שני אם היינו יוצעים לייצר מחאות כמו בארהב ולהצביע עם הרגליים

אז אולי מישהו בשרשרת היה גוזר קופון קטן יותר(מי אמר המדינה)

ועושה לנו חיים קלים יותר

פורסם

היי, אני צורך כ500 ליטרים של בנזין לחודש, אם הייתי צריך לשלם את זה ההפרש במחירים זה כ-55 ש"ח בין החודש (יוני) לחודש שעבר (מאי), אז זה די מורגש, אל תשכחו שזה כבר 4 חודשים רצוף עולה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...