Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי עד ירושלים לראות 318IS קופה גיר רגיל

איזה צבע הרכב?-ירוק

האוטו עבר תאונות?-לא,האוטו חדש,טיפולים רק בקמור.

טוב מגיעים-צבע ירוק מזעזע,אחרי צבע ופחחות כללי.

מה קרה?-נסעתי לאילת כן,ופתאום!!!! בא מולי גמל (אתם יודעים זה עם הדבשת הגדולה שחי במידבר...),לא הצלחתי לסטות ופגעתי בו.

אוקי אבל למה צבע כללי?

אה,כי אחרי שפגעתי בו הראש שלו עף באויר,פגע בגג,ונחת על הבגא'ג והרס אותו.

תודה,עכשיו בבאלובה לוקחת דברים שלך ולא באה לירושלים לראות יותר רכבים בחיים שלך!

נ.ב-ירוק זה צבע מכוער לכל רכב,למה אנשים בכלל קונים רכבים בצבעים כאלה?

אתה רציני?!

הרגת אותי עכשיו מצחוק, זה אמיתי?! איזה דברים אנשים אומרים, הכי מקורי ששמעתי אבל..

בכל מקרה, אחלה דיון ממש אפשר ללמוד מנסיון של אחרים ומהמקרים שלכם,נהנתי לקרוא, ח"ח (חיזוק חיובי).

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רמאות מהסרטים:

שמעתי היום סיפור על רמאות מלוכלכת ,ממש פשע .

בחור צעיר ונמרץ שמאוד רצה לקנות רכב נפל במלכודת שתמנו לו סוחרי רכב ,כך היה:

נאמר לו שהרכב שנתון 91 ,היצגו לו רשיון רכב (הפרטים הרשומים ברשיון הרכב תואמים לפרטי מוכר הרכב)

ולקחו אותו למוסך שהם בחרו (עבר על כלל מס' 1 בקניית רכב :"לעולם תיקח לבדיקה במקום שאתה תבחר").

לאחר זמן מסוים התחיל להתעורר חשד בבחור ,והרכב נלקח למוסך לבדיקה .

וכאן הבחור קיבל את ההלם הגדול ,מתברר שהרכב מודל 89 ורשיון הרכב מזויף .

הנזק הכולל של הבחור הסתכם בהרבה מאוד כסף.

הבחור לא ידע את נפשו מרוב צער ובושה ,איך לעזאזל הוא נפל לתוך הבור הזה.

עצוב וכואב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
נאמר לו שהרכב שנתון 91

[...]

נשמע מוזר. רכבים ממודל 1989 אפשר לזהות בקלות לפי לוחית הזיהוי (מסתיימת ב89, כנ"ל בכל שנות השמונים).

ואם כבר, סיפור רמאות משלי.

אני ניגש לבדוק רכב משומש. במודעה מופיע שם וטלפון של בחורה, ואכן בשיחה טלפונית עונה בחורה ומספרת שהרכב שמור מאוד חיצונית ומטופל במוסך לא מורשה ויש קבלות. יש גם כמה שיפורים קלים "אבל אני לא ממש מבינה בזה". המחיר שהיא דורשת קורץ מאוד, אולי היא בחורה ולא מבינה מה היא מחזיקה ביד?

קובע פגישה עם הבחורה לראות את הרכב המדובר, ברחוב ראשי בשכונת התקווה. באיחור של כמה דקות מגיע בחור עם הרכב. הרכב עם צבע טרי, וכבר הספיק לקבל שריטות אכזריות בדלת. במשקופי הדלתות ובקורות אכילה רצינית של חלודה שניסו לטשטש. המנוע מותקן בקומבינה עם המון אילתורי חשמל חשופים, השמן נראה נקי יחסית אבל מרגיש דביק בין האצבעות בצורה חשודה ביותר. בתוך הרכב יש כמה פאנלים חסרים, המזגן לא מקרר בסרק והרדיו דיסק שפורסם במודעה נעלם ("וואלה, השארתי שנייה את הרכב פתוח וגנבו לי, אני אשים לך אחד חדש"). את הרישיון רכב הוא שכח בבית, כמובן שבטעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רמאות מהסרטים:

שמעתי היום סיפור על רמאות מלוכלכת ,ממש פשע .

בחור צעיר ונמרץ שמאוד רצה לקנות רכב נפל במלכודת שתמנו לו סוחרי רכב ,כך היה:

נאמר לו שהרכב שנתון 91 ,היצגו לו רשיון רכב (הפרטים הרשומים ברשיון הרכב תואמים לפרטי מוכר הרכב)

ולקחו אותו למוסך שהם בחרו (עבר על כלל מס' 1 בקניית רכב :"לעולם תיקח לבדיקה במקום שאתה תבחר").

לאחר זמן מסוים התחיל להתעורר חשד בבחור ,והרכב נלקח למוסך לבדיקה .

הנזק הכולל של הבחור הסתכם בהרבה מאוד כסף.

הבחור לא ידע את נפשו מרוב צער ובושה ,איך לעזאזל הוא נפל לתוך הבור הזה.

עצוב וכואב.

כמה "הרבה מאד כסף " הפסיד ?

בין 3000 ש"ח ששווה 91 ל 2000 של 89 .

כל הסיפור נשמע מה**ת.

פורסם
רק היום קראתי את השירשור הזה ואני מסכים עם כול מילה שאתה אומר!

אחותי אכלה אותה חזק מהם להתרחק לא להתקרב

טרייד אין חולון עובדים בשיתוף פעולה עם טסט אין, מכון ברחוב סלמה.

הם דפקו את גיסתי ברנו קליאו.

היות שאני, במקרה, עורך דין הגשתי תביעה. התיקונים עלו 8,000 ש"ח.

הם לא הגיעו לדיון וחטפו פסק דין על 15,000 ש"ח.

עכשיו זה כבר יותר מ - 20,000 בהוצאה לפועל. עוד מעט אני מעקל להם את המקום.

פורסם
טרייד אין חולון עובדים בשיתוף פעולה עם טסט אין, מכון ברחוב סלמה.

הם דפקו את גיסתי ברנו קליאו.

היות שאני, במקרה, עורך דין הגשתי תביעה. התיקונים עלו 8,000 ש"ח.

הם לא הגיעו לדיון וחטפו פסק דין על 15,000 ש"ח.

עכשיו זה כבר יותר מ - 20,000 בהוצאה לפועל. עוד מעט אני מעקל להם את המקום.

נשמח לשמוע עידכונים, ונשמח עוד יותר לשמוע שעיקלת להם את המקום.

ניסו כמה פעמים סוחרי מכוניות במגרשים לעבוד עלי, ולמזלי לא הצליחו. אני לא חושב שיש אנשים שאני שונא יותר מסוחרי מכוניות.

כן, אם תעקל להם את המקום תהיה לי שמחה לאיד, ואין שמחה כמו שמחה לאיד!

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני התחלתי בחיפושים אחרי הרכב הראשון שלי, מחפשת יד 2, וכמה שזה מתסכל!!! נסעתי לראות מאזה יד 2 .בטלפון הוא אמר שהרכב לא עבר תאונות ושאין פגיעת שילדה. כשנפגשנו על פניו היה נראה טוב. ביקשתי את רישיון הרכב פיתאום אני רואה שרשום יד 3- ואנ חשבתי שהמוכר הוא היד השניה , הבלגתי, רק שבדיעבד אמרו לי שהכוונה שהמוכר הוא היד הרביעית ואני אהיה ה5... לקחתי את הרכב לבדיקה ( וכן הוא התעקש על מכון אחר ולא הסכמתי) והתוצאות היו מזעזעות, כל כך הרבה דברים היו לא תקינים אבל גם השילדה, ושאלתי עליה לפני כן. אחרי המקרה הזה גם גיליתי שיכולתי להחתים אותו על חוזה שהוא מתחייב שהשילדה נקיה מתאונות. זה אמנם היה שיעור מצויין להבא, אבל חבל על בזבוז הכסף והזמן...

מה שהרג אותי שבסוף הבדיקה כשישבנו במשרד של הבודק לעהור על התוצאות הבנאדם אמר שהכל שולי, ושהמכון קפדני מדי, מש התחיל לשכנע שהאוטו סבבה. כשאין בושה אז עד הסוף!!!!!!!!!!!

פורסם

אלין מאוד מאכזב לשמוע מה שקרה לך.

אם אין לך ניסיון תשתדלי להגיע למוכרים עם מישהו שיש לו ניסיון בקניה ומכירה.

ופעם הבאה אותו מוכר שמתחייב ישאיר לך גם את התעודת זהות שלו אצלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נסעתי עד ירושלים לראות 318IS קופה גיר רגיל

איזה צבע הרכב?-ירוק

האוטו עבר תאונות?-לא,האוטו חדש,טיפולים רק בקמור.

טוב מגיעים-צבע ירוק מזעזע,אחרי צבע ופחחות כללי.

מה קרה?-נסעתי לאילת כן,ופתאום!!!! בא מולי גמל (אתם יודעים זה עם הדבשת הגדולה שחי במידבר...),לא הצלחתי לסטות ופגעתי בו.

אוקי אבל למה צבע כללי?

אה,כי אחרי שפגעתי בו הראש שלו עף באויר,פגע בגג,ונחת על הבגא'ג והרס אותו.

תודה,עכשיו בבאלובה לוקחת דברים שלך ולא באה לירושלים לראות יותר רכבים בחיים שלך!

נ.ב-ירוק זה צבע מכוער לכל רכב,למה אנשים בכלל קונים רכבים בצבעים כאלה?

אמנם עבר הרבה זמן מאז ההודעה, אבל הנה דוגמא (לאנטיס במקום 318 אבל הרעיון הוא הגמל):

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3174

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ועל-כן אשמח אם תעזרו לי בעניין חיפוש רכב פורד מונדאו - כן, אני שייכת לקומץ המשוגעים על המכונית הזו, לאחר שהייתה לי אחת משנת 94 קיוויתי למצוא משנת 1999 או 2000 אך לצערי לא מוצאת, אם למישהוא יש את הרכב משנים אלה ומעוניין למכור? ואם לא מחפשת רכב משנת 98 עדיף יד ראשונה (כן,חיפשתי בלוחות המודעות - אין הרבה אפשרויות)

תודה ושנה טובה

יולי

פורסם
ועל-כן אשמח אם תעזרו לי בעניין חיפוש רכב פורד מונדאו - כן, אני שייכת לקומץ המשוגעים על המכונית הזו, לאחר שהייתה לי אחת משנת 94 קיוויתי למצוא משנת 1999 או 2000 אך לצערי לא מוצאת, אם למישהוא יש את הרכב משנים אלה ומעוניין למכור? ואם לא מחפשת רכב משנת 98 עדיף יד ראשונה (כן,חיפשתי בלוחות המודעות - אין הרבה אפשרויות)

תודה ושנה טובה

יולי

ומה הקשר לשרשור הנ"ל שכותרתו-"דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2"- איך זה בדיוק קשור לרצון שלך לקנות מונדאו.

אנא פתחי את שרשור חדש במקום המיועד לכך- פורום קניה של כלי רכב או אפילו ייעוץ ברכישת רכב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שבוע קרה לי מקרה שדיברתי עם מוכר לקנות אוטו.

הכל היה טוב ויפה. האוטו עבר טוב בבדיקה. המחיר שסיכמנו היה טוב.

הולכים לדואר, מגיעים בזמן, מנסים להעביר ולא הולך בגלל שהאוטו מעוקל.

המוכר נראה מופתע ואומר שהוא יתקשר למשרד הרישוי וישאל למה האוטו מעוקל.

אני לא בטוח שהמוכר שיקר בזה שהוא אמר שהוא לא ידע שהאוטו מעוקל (למרות שסביר להניח שכן) אבל להבא אני אדע להסתכל על הרשיון ולהסתכל עליו אם רשום שהאוטו מעוקל או לא.

מה שקרה כנראה שהמוכר נתן לי כל הזמן כשביקשתי רשיון משנה קודמת ועליו לא היה רשום עיקול וכנראה בגלל זה לא שמתי לב.

רק כשהגענו לדואר אי אפשר היה להעביר בעלות ואז בעל הדואר אמר שזה כנראה כי אין טסט כי הרשיון משנה קודמת ואז הבחור הלך והביא את הרשיון החדש ואז בעל הדואר אמר שעדיין אי אפשר, הסתכל על הרשיון והראה לי שרשום עיקול.

בכל מקרה. נלמד להבא.

דרך אגב,

התקשרתי לרשם המשכונות לשאול לגבי עיקולים והם אמרו לי שתמיד אם אוטו מעוקל אז זה רשום במשרד הרישוי והדואר הוא און ליין עם משרד הרישוי בעניין הזה.

אבל הבעיה היא ששעבודים על רכבים רשומים רק אצל רשם המשכונות שאינו און ליין עם הדואר. הם הוציאו תוכנה חדשה באינטרנט שדרכה אפשר לבדוק שיעבודים. אפשר למצוא את זה בgov.il תחת משרד המשפטים -> רשם המשכונות

מקווה שהסיפור והמידע יעזרו :)

פורסם

שלום לכולם.

אני כעת מחפש את הרכב הראשון שלי-איביזה טורבו.

בכל מקרה מודעה ביד 2 שנת 2002 שמורה,צמיגים חדשים מטופל וכו'.

בטלפון שואל אותו אם היו תאונות,שאסי,תיקוני צבע משהו? אומר לא,הכל שמור ומטופל וכו'. צמיגים חדשים? כן כן כן לא מזמן.

מגיע לבחורצי'ק בחולון ,הרכב נראה טוב,עושה סיבוב שואל אם היו תיקוני צבע?

כן,אומר שצבע הכל חוץ מהגג והבגאז' בגלל דהיית צבע,נו טוב ניחא...

צמיגים כמה זמן על הרכב? שנתיים וחצי,דנדש :x

תאונות?

כן,כנף אחורי ימינה חשד לקצוות שלדה. :idea:

צד ימין קידמי תוקן פגוש מכסה מנוע כנף פנס :idea:

בבדיקה: שאסי מאחור ,הוחלף פגוש, כנף ,טיפלו בשאסי ,רצפת תא מטען הוחלפה.

מקדימה כנ"ל שאסי.

ועוד כל מיני פיצ'פקאס מכל הכיוונים-נורת כרית אוויר דולקת,נזילות שמן,בולמים לקראת סוף החיים,חופש בגיר והרשימה נמשכת...

אז נכון מה שאומרים על חולון???

• תוכן חדש...