Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אנשים שזה נראה בעיניהם מחשיד, ויש אנשים שדווקא ייראו בזה סימן לתחזוקה נאותה.

אני הייתי חושד אם הייתי הולך למגרש רכבים ורואה רכב עם מנוע רחוץ ונקי, אבל אם אתה רואה רכב כמו שלי, עם קבלות מסודרות ממוסך מורשה לכל אורך חייו, וגם במקרה תא המנוע שלו נקי - אז למה לא?

פורסם
אני רק יוסיף משהו בנוגע לחלק של המנוע "הנקי"

אני רוצה להגיד לך שאני אישית כול סוף שבוע מנקה את כול אזור המנוע וכול הפלסטיקה האפשרית.

זה לא אומר שאם זה נקי משהו חשוד שם.

יש אנשים כמוני שאוהבים לראות את האזור הזה נקי ולא מלא אבק וג'יפה.

אני בדיוק כמוך.

אגב, אני זה שמוכר עבור אבי את הרכבים שרשומים בדר"כ על שם אימי לה שם משפחה שונה- זה אומר שאני סוחר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וטוב לדעת ממש ככה צריך.

עושה כיף לדעת שלא רק חיצונית ובסלון של הרכב הכול נקי.

מי שמנקה יבין תיהיה בטוח בזה.

פורסם
יש אנשים שזה נראה בעיניהם מחשיד, ויש אנשים שדווקא ייראו בזה סימן לתחזוקה נאותה.

אני הייתי חושד אם הייתי הולך למגרש רכבים ורואה רכב עם מנוע רחוץ ונקי, אבל אם אתה רואה רכב כמו שלי, עם קבלות מסודרות ממוסך מורשה לכל אורך חייו, וגם במקרה תא המנוע שלו נקי - אז למה לא?

כי גומי ופלסטיק ניזוק מממיסים ןדטרגנטים ומים נכנסים לחיבורי חשמל. אני מקפיד להורןת למוסך (היבואן ) שלא ירחצו מנוע בטיפול. אם היה צריך היו היצרנים מציינים בספרים.

פורסם

גם עלי ניסו לעבוד. התקשרתי לבחור מיד2 בקשר לפולו שלו, הבחור בטלפון נשמע לי נחמד מאוד.

בטלפון הוא מספר לי שבחים על הרכב, וגמיש במחיר אפילו שהוא רוצה מחירון. אוקיי, קבענו פגישה נסעתי לראות את הרכב,

1. אני רואה מכות קטנות פה ושם, הלחמות משונות על הדלת, חורים בדלתות וטיפקס (אני כמעט בטוח שכן) שמנסה לכסות את זה.

2. הבחור הגיע ללא רישיון מקורי של הרכב. בסוף המספר של הרכב רשום 60, שזה רכב ממשלתי או שעבר תאונה קשה.

הוא אומר "הרכב היה של חברה ממשלתית" (שהוא לא סיפר לי קודם), אבל לא מוכן להגיד איזה. כעבור 2 דקות הוא מקבל טלפון בנוגע לרכב אחר, הסובארו של "אישתו", וגם ברלינגו יש לו, תאמינו או לא.

אהה, והוא גם לא מוכן להוריד מחיר אחרי שתפסתי אותו שהרכב היה ממשלתי הטמבל.

סוחר מני**! באותו רגע רציתי להרוג אותו, רק על זה שהוא ניסה לעבוד עלי. חשב נפל על פראייר.

אז חברה, תיזהרו לכם שם! תמיד תקחו איתכם מישהו שמבין, מישהו שיודע. אל תוותרו על כלום. תבדקו ה-כ-ל !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
2. הבחור הגיע ללא רישיון מקורי של הרכב. בסוף המספר של הרכב רשום 60, שזה רכב ממשלתי או שעבר תאונה קשה.

הוא אומר "הרכב היה של חברה ממשלתית" (שהוא לא סיפר לי קודם), !

רכב ממשלתי+פולו=משטרה!

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כן, גם אני נפלתי...

במשך תקופה ניסיתי למכור את הסיוויק שלי (קילומטרז' גבוה + חיצונית לא משו...), כל מי שטלפן אלי רצה להורדי לי את המכנסיים...

מאחר ואשתי בהריון מתקדם, ולא רציתי להשאר ללא רכב זמין החלטתי ללכת למגרש/סוחר לעשות טרייד אין (או ראש בראש או לקחת משו זול יותר ולקבל את ההפרש במזומן {מצוקת תקציב}).

הגעתי לסוחר מהאזור דרך המלצות של חברים שעשו איתו עסקים ומרוצים עד הגג.

הוא הראה לי קנגו 99 ב24K (כאן היתה הטעות הגדולה שלי, הייתי פתי :shock:) לא בדקתי את הרכב, אלה סמכתי על האחריות שהוא נתן על המנוע ועל השלדה, לכן לא ראיתי שהקילומטרז בעייתי,מערכת חשמל דפוקה,נורית תקלה ועוד כמה דברים מחשידים.

בסופו של מו"מ הסכמנו שהוא יקח את ההונדה יסדר וימכור אותה, וסיכמנו שמעל סכום X הכסף שלו.

התחלתי להשתמש באוטו, ואז אני מתחיל לראות את הבעיות, בקילומטרז' רשם 21K (:?::?:) כאשר הסוחר אמר לי שהאוטו עשה 200K, האוטו שותה שמן, הלך הסטרטר ועוד.

לקחתי את האוטו למוסך מורשה של רנו ואז מתברר שהאוטו כבר עבר מעל 400K!!! ושהמנוע גמור וצריך להחליף. מספר ימים אח"כ נודע לי שכבר הוחלפו 2 מנועים ברכב.

לאחר דין ודברים ביננו "הלכתי" לקראתו כדי להימנע מבית משפט ניסינו להגיע לפשרה, הוא הביא לי רכב חלופי עד שיגיע אליו משו באותו מחיר, או לחילופין אני אקנה ממנו את הרכב החלופי (קנגו 02)

הפעם למדתי מהניסיון ולקחתי את הרכב לבדיקה במכון במרכז, בשורה התחתונה גם הרכב הזה גמור, הערכת תיקון - 15000ש"ח.

כרגע העניין בטיפול עו"ד. בנוסף לכל זאת את הסיוויק הוא מכר למרות שנשלח לו מכתב ונאמר לו מפורושות שלא יעשה זאת. עכשיו הוא מורח את הקונה כבר חודש עם העברת בעלות, שנתתי הוראה במשרד הרישוי שאסור לעשות שום שינוי ברשיון הרכב.

בקיצור, לא להיות תמים ולא לסמוך על אף אחד.

פורסם

לא היה לך יותר כדאי מההתחלה לקנות קנגו צבאית מצריפין במקום לתת לנוכל לעשות עליך סיבוב ? אנשים פוחדים מהסיכון במכרז אבל קונים את אותו זבל יותר יקר.

פורסם

אנשים פשוט לא יודעים למכור את הרכב שלהם...

למה חיצונית לא משהו?

במקום להוריד 5000 ש"ח במחירון ולמכור את האוטו לסוחר, יכלת ללכת ולסדר פחחות זולה שתיראה טוב לחודשיים שלושה, וגלגלי מגנזיום משומשים ב-500 ש"ח. גג 1500 ש"ח והאוטו שלך נראה כמו בובה.

אח"כ כבר לא בעיה למכור אותו, עם כל ק"מ אפשרי.

פורסם

ואז יתחיל להתפוצץ הצבע והלקה תתחיל להתקלף. וצביעה עולה 1500- 2000 תלוי ברכב ובכמות החלקים , אנשים רוצים במינמום כסף מקסימום אוטו .

רק שתדע לאור האפשרות לפרסם באינטרנט ולפי המבחר שיש למכירה היום קשה מאוד , למכור, אנשים רוצים מכוניות ללא תיקון צבע !

עם קילומטראז נמוך ויד נמוכה וטיפולים בחברה ומה לא במחיר נמוך

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז הנה עוד דוגמא

לפני יומיים הלכתי לראות רכב יונדאי אקצנט 2001, המודעה נראת מפתה, פחות מ80000 ק"מ,פרטית יד ראשונה

מגיע למקום...מסתכל על הרכב... כולו סרוט מלא פגיעות פח, מכסה מנוע בגוון צבע שונה.

טוב אמרתי לעצמי מילא, פגיעות פח צבע, אפשר לחיות עם זה. לפחות שאוטו יהיה במצב מכני טוב, פותח את מכסה המנוע, רואה נזילות של שמן. :shock:

בשביל העיניין התחלתי לדבר עם בעלת הרכב על המחיר, והתשובה שקיבלתי לתדהמתי ... 3000 מעל המחירון!!!!!

(המוכרת מוכנה להוריד 100-200 ש"ח :-D)

פורסם

במקרה שלך לא מדובר ברמאות.זה שהרכב יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך,לא מבטיח שהרכב מטופל ונקי מתאונות.

לגבי המחיר,רצוי לסכם בטלפון לפני שמגיעים לראות את הרכב.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כל מי שרוצה לקנות רכב קבריולט שיקח את האוטו לפני הבדיקה לשטיפה במנהרה (לא שטיפה ידנית) כך תוכלו לבדוק נזילות ותחסכו הרבה כסף בהחלפת גג. מנסיון מר

• תוכן חדש...