Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל רכב המספרים ממוקמים במקום שונה.

בבדיקה לפני קניה הבודק עובר על זה.

אין מה לפחד, רק לקרוא, להשכיל, ולהזהר.

אני מצאתי השבוע פיג'ו 206 יד ראשונה מנוע 1600 עם 60 אלף ק"מ מקורי עם הסטורית טיפולים מאשה בת 50 בערך.

(זה דוגמא לרכב שווה קניה, למשל)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור טרי, ממש לפני כמה דקות :

חברה של אחותי מחפשת טויוטה יאריס, נסעה היום עם אביה לאזור המרכז לראות מס' רכבים שמצאתי במהלך שיטוטים באינטרנט.

האמת, צורת הכתיבה במודעה הייתה מחשידה, מלא סימני קריאה!!!!!, מההתחלה היה לי חשד שמדובר סוחר, בנוסף, הרצתי את מס' הטלפון בגוגל וראיתי עוד כמה מודעות על אותו מספר, בטלפון הבחור שאל איך הגעתי אליו, אמרתי מיד 2, אז הוא התחיל לספר על היאריס. במודעה היה מצויין ק"מ נמוך, אך לא צויין מספר.

הסוחר ציין לאן להגיע, כאשר הגיעו לשם (החברה ואביה) התקשרו לסוחר והוא הגיע עם הרכב - כבר מחשיד. דבר שני, הרישיון לא היה ברכב והוא אמר ששכח אותו בבית, כאשר שאלו לגבי תאונות/תיקוני צבע, הוא ציין שאין. אביה של החברה ראה הבדלי צבע ושאל, הסוחר אמר שיכול להיות שעבר תיקוני צבע, אך הוא לא יודע. :shock:

אמרו תודה והמשיכו לרכב הבא.

לצורך העניין מדובר ברכב הנ"ל, נא היזהרו.

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=783921

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הלכתי עם החברה לחפש רכב אצל סוחר בנתניה כדי לעשות טרייד אין על הסיאט איביזה שלי תמורת רכב אוטומטי קטן ,ראינו שרייד 97 חמודה נכנסנו.מחירון של השרייד היה 22,500 והוא דרש 20000 בקניה בלי שהזכרתי החלפה,כמו כן הוא מתחייב למנוע-גיר-שילדה.האוטו יד 3 עם 164K נשמע סביר,כמו כן לאוטו נשברו הפלסטיקים בשני הפנסים הקדמיים שמחזיקים אותם כי לטענת הסוחר הרכב הדרדר ופגע ברכב אחר ורק הפלסטיק שתופס אותם נשבר והפנסים שלמים,טוב נשמע סביר, מפה לשם הבאתי לו את הסיאט שלי שהמחירון שלה 9.3K והיא לא נראית משהו חיצוני אבל מכאנית מעולה. הוא בדק וראה ואז הוא אמר לי שהוא מוכן לעשות לי מחירון על הרכב שלי פחות 10% והשרייד נחשבת למחירון-זאת אומרת להוסיף 14K.עד פה סביר.חזרתי אליו אחרי כמה ימים ואמרתי לו שבאפשרותי להוסיף 12K ,אחרי שהוא חשב קצת הוא אמר לי תנסה להתאמץ ותוסיף 13K.כל זה היה לפהי שבוע וחצי בערך.היום אני בא אליו ואומר לו אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה,אם הכל טוב אז יש עסקה.ביקשתי לקחת את הרכב לבדיקה בחדרה-הסוחר אומר לי שאין לו ביטוח סחר מחוץ לנתניה ואם אני רוצה ניקח את הרכב לבדיקה בנתניה.אני לא רציתי לעשות בדיקה בנתניה מחשש לקומבינה,אמרתי לו אני יזמין את ה"מומחה".הסוחר אמר תזמין,בקיצור אני הזמנתי ואז הסוחר מתחיל להגיד לי שהמומחה לא נותן אחריות ואין להם כתובת ומתחיל לספר לי סיפורים,ואז יצאתי החוצה לדבר עם חברה שלי ואז הסוחר קורא לי,אני הולך אליו והוא אומר לי: תשמע עכשיו עשיתי חישוב ולא משתלם לי לעשות איתך החלפה אני יוצא מופסד-בקיצר רצה להעלות את המחיר פתאום.אמרתי לו תודה רבה והלכתי וביטלתי את המומחה.משהו מאוד מסריח קורה שם.

פורסם

אולי הכל אצלו נשמע עקום - אבל בקשר למומחה, הוא צודק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
סיפור טרי, ממש לפני כמה דקות :

חברה של אחותי מחפשת טויוטה יאריס, נסעה היום עם אביה לאזור המרכז לראות מס' רכבים שמצאתי במהלך שיטוטים באינטרנט.

האמת, צורת הכתיבה במודעה הייתה מחשידה, מלא סימני קריאה!!!!!, מההתחלה היה לי חשד שמדובר סוחר, בנוסף, הרצתי את מס' הטלפון בגוגל וראיתי עוד כמה מודעות על אותו מספר, בטלפון הבחור שאל איך הגעתי אליו, אמרתי מיד 2, אז הוא התחיל לספר על היאריס. במודעה היה מצויין ק"מ נמוך, אך לא צויין מספר.

הסוחר ציין לאן להגיע, כאשר הגיעו לשם (החברה ואביה) התקשרו לסוחר והוא הגיע עם הרכב - כבר מחשיד. דבר שני, הרישיון לא היה ברכב והוא אמר ששכח אותו בבית, כאשר שאלו לגבי תאונות/תיקוני צבע, הוא ציין שאין. אביה של החברה ראה הבדלי צבע ושאל, הסוחר אמר שיכול להיות שעבר תיקוני צבע, אך הוא לא יודע. :shock:

אמרו תודה והמשיכו לרכב הבא.

לצורך העניין מדובר ברכב הנ"ל, נא היזהרו.

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=783921

זה מה שנותן חיפוש בגוגל (שימו לב למה שרשום בתוספות).

http://www.winwin.co.il/LevAd.aspx?Z=C&TZ=&nKotCd=2658230

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
לאלו שעוד לא בספיקו לקרוא, הנה כתבה מעניינת שקשורה לרמאויות:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1288536

לאלו שעוקבים אחרי העניין הזה, הנה כתבת המשך שאותה כתבה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1306560

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד משהו טרי טרי שהיה לי

ראיתי ביד 2 אוטו מזדה שנת 2000 יד ראשונה

החלטתי להתקשר

אני שואל זה מפרטי? הבן אדם אומר לי שכן.

אני אומר לו זה רשום עליך? הוא אומר לי כן.

שאלתי איזה יד? אמר יד ראשונה.

טוב החלטתי לנסוע לנתניה

מגיעים איך שהוא יוצא הוא פותח את המכסה מנוע מהר כזה (חשב אולי שאשכח להסתכל ברישיונות)

ביקשתי ישר רישיונות, אני רואה בעלים קודמים 01, אני אומר לו אתה יד שניה אז לא יד ראשונה, אומר לי כן העברתי לבת שלי זה עדיין יד ראשונה. התחיל לבלבל בשכל, טוב ביקשתי ת.ז לראות שהרכב רשום על שמו הוא אומר לי הרכב רשום על החתן שלי.

סוחר מניאק!!...שרפתי דלק וזמן.

הורדתי לו 4 אלף מתחת למחירון אמרתי לו רוצה אני לוקח לבדיקה, אמר לא, לקחתי תרגליים ונסעתי משם.

פורסם

עוד נושא שכדאי לקחת בחשבון:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1316487

שם רשום שחלק ממכוניות במצב מכני לא טוב... החדשות האלו אומרות למעשה שבקרוב יהיה ים של אסטרות, מגאנים וקנגו במחירים זולים יחסית במגרש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תאמין לי כל מילה בסלע .אם יש זן של בני אדם שהייתי משמיד ראשון זה את סוחרי הרכב במיוחד

את השקרנים והרמאים למרות שיש כמה כאלו ישרים מספיק שמתקשרים ושואלים בקשר לרכב

והצד השני מגמגם או שואל איזה כבר אפשר להבין שזה סוחר .כבר אין שופם פרטיים בעיתון הכל

סוחרים או ליסינג . מה עושים מאיפה קונים אוטו?

פורסם

עכשיו, אחרי שהכל מאחורי וזכרון דברים נחתם בשעה טובה ומוצלחת, אני יכול לסכם שוב את אשר ידעתי כל הזמן - זה לא כיף לחפש רכב משומש במצב השוק הנוכחי.

יותר מחודשיים שאני מחפש רכב, לאו דווקא מדגם או מודל ספצפיים. הנה מקבץ קצר ממה שראיתי בחודשיים האחרונים.

פיג'ו 206 מבחור צעיר. הרכב מטופל היטב במוסכים טובים ומוכרים, נראה שמור מאוד מבפנים ויפה מבחוץ למעט קילופי לכה פה ושם. מבחוץ אני מבחין בכנף שהוחלפה וצבע חדש על חלק מהכנף האחורית. גם דלת תא המטען לא נסגרת היטב ולא יושבת בדיוק במקום. המוכר מראה לי את טופס הבדיקה שקיבל כשקנה את הרכב ומתחייב שמאז ועד היום הרכב לא היה אצל פחח. טופס הבדיקה שלו נקי לחלוטין מבחינת שילדה ומבחינה מכנית כל מה שדרש החלפה תוקן.

אני לוקח את הרכב לבדיקה במכון ומגלה שאחת מקורות האורך קיבלה מכה בחלק האחורי. הלכו 420 ש"ח.

שבוע אחר כך אני פוגש סיאט איביזה 1400, 3 דלתות. הרכב שייך לבחורה חביבה שלא ממש מבינה ברכבים אבל דואגת להכנס כל שנה לטיפול וטסט במוסך המרכזי. תקלות, בעיות, הפתעות שהיו בשלוש השנים בהם הרכב אצלך? "כלום", היא עונה, "פעם אחת נתקעתי בלי מצבר והחליפו לי האלה עם הגרר". אני בודק את הרכב, המנוע מתקשה להחזיק סל"ד סרק בהדלקת מזגן. שוב כנף הוחלפה ויש סימנים של צבע על עמודי הדלת שסמוכה לכנף. "כן, היתה לי תאונה והחליפו כנף או משהו כזה. אני לא חושבת שזה רציני". מתקופף לבדוק מה קורה בקורות מאחור (הנה, למדתי משהו חדש) ומגלה שאחת הקורות מרוחה בזפת. אני מרים את השטיח בתא המטען ומגלה סימנים מוזרים של ריתוך או תפירה שלא נראים מקוריים. נפרדנו לשלום.

אחרי זמן קצר ראיתי את אותו הרכב מופיע שוב למכירה. המחיר עלה בכמה אלפי שקלים, התמונה ומספר הטלפון הוחלפו והתיאורים הפכו לכאלו שמכילים הרבה סימני קריאה.

היתה גם פיג'ו 206 מעורך דין תל-אביבי. הרכב נראה טוב, מעט מאוד מכות חנייה או דהייה של צבע היות וחנה רק בחניונים מקורים. יש סאן-רוף, ג'אנטים סגסוגת 15", מרימי שמשות ומערכת סטריאו טובה. הבחור טיפל ברכב במוסך המרכזי בלבד, החליף לא מזמן גיר וקלאצ'. אני פותח מכסה מנוע ומסתכל. במקום בו בדרך כלל ברכבים האלו יש הזעה קטנה של נוזל קירור מהראש מנוע אצל הבחור הזה יש הר של קורוזיה ומלחים שנזלו מהמנוע. אני מרים עיניים למיכל העיבוי ומגלה שהוא ריק לגמרי. "אתה ממלא מים מדי פעם?" אני שואל. הוא אומר שכן, וכמו חייל מיומן שולף מיכל של נוזל קירור מהבגאז'. הבחור החביב קבע מחיר גבוה יחסית ולא עושה סימנים של ירידה במחיר, ושוב נפרדנו לשלום.

היו גם סוחרים חצופים. אחד מהם החזיק בפיאט פונטו מודל 99, יד 2 עם קילומטראז' נמוך במיוחד (פחות מ100K) ש"נקנה מאשה מבוגרת שבקושי נסעה". ביום שישי חם במיוחד אני תופס אוטובוס חם קצת פחות לתל-אביב כדי לבדוק האם השמועה נכונה. בפועל, הרכב היה בהשכרה ביד הראשונה, אחר כך נמכר כנראה לאישה מבוגרת שלא נסעה הרבה ועכשיו הוא בבעלות בחור צעיר. "קניתי את הרכב לפני חודש בערך. אני לא סוחר או משהו, זה תחביב כזה, בשביל הכיף". הפעם חזרתי הביתה במונית שירות.

עוד סוחר ניסה לדחוף לי פיאט פונטו ספייס. קבע איתי אחרי הצהריים ברחוב רבי עקיבא בבני-ברק, ואמר שהוא גר ממש קרוב ושאני אתקשר חמש דקות לפני שאני מגיע והוא יצא אלי. אני מגיע לכתובת שהוא נתן לי, מגלה שהכתובת שייכת לתחנת כיבוי אש. מתקשר לבחור והוא אומר שאוטוטו הוא מגיע. אני מחכה 10 דקות בערך. הרכב נראה יפה מבחוץ, בפנים תא הנוסעים נראה דהוי באופן חריג מהשמש. הרישיון תקין, אבל משהו עדיין לא נראה לי. מסתכל על הגג - סימנים של צבע חדש. מסתכל על הדלת האחורית - סימנים של צבע. מסתכל על מכסה המנוע - סימנים של צבע. "הרכב עבר צבע או משהו כזה?" אני שואל ומייד מקבל תשובה: "אין שום תיקון צבע. עשיתי לרכב פוליש-ווקס בשביל המכירה אז הוא מבריק". ושוב, עיסקה לא נסגרה כאן.

תפקחו עיניים!

יש לא מעט זבל שמסתובב בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רגע, אבל על מה סגרת עסקה בסוף ?

לגבי ה206: אולי ינחם אותך, שאני שמתי עיניים מינואר, עד לפני חודש, כדי למצוא רכב במצב טוב :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...