Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן פגשתי את מי שקנה ממני מיצובישי לנסר 93 לפני כמה שנים.

שאלתי אותו מתוך סקרנות מה עלה בגורלה של המכונית.

הוא סיפר לי שאחרי שנה שהוא נסעה ברכב ונהנה ממנו נכנס לו ג'וק לראש -הוא החליט שהוא רוצה רכב אמריקאי.

הלך למגרש, החליף את המיצובישי לשברולט קורסיקה וחזר הביתה מאושר.

אחרי שבוע באו אליו מהוצאה לפועל, לקחו את המכונית והוא נשאר בלי כסף ובלי רכב.

כבר שנתיים הוא מבלה בבתי המשפט נגד בעל המגרש.

בקיצור, אכל אותה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטודנטית מי"ם פירסמה ביד2 קורדובה למכירה עם ק"מ ממש ממש נמוך (5000ק"מ לשנה). "נוסעת רק מהבית לאוניברסיטה". אני מגיע אליה לבית, האבא הנחמד מזמין לסלון ולא מספיק לדבר כמה האוטו נהדר ומטופל. האיש לא סתם את הפה (סימן לדעתי לרמאי) ואחרי דקות ארוכות הייתי צריך לקטוע אותו באגרסיביות כדי שניכנס לאוטו לנסיעת מבחן.

האוטו בקושי מתניע. בסרק , כל הדשבורד קופץ כמו רכב של גנסטר מהגטו - מעלה ומטה באופן מפחיד, כאילו הדשבורד לא מחובר לשום דבר. הדביל לא מספיק לדבר.. "זה? זה כלום! אתה שם גז וזה נעלם!". מפעילים את המזגן אבל האוויר הקר בקושי יוצא. "תן לזה רבע שעה תהיה איזה קור יהיה!" אומר בעל הרכב תוך שהוא ממשיך לבלבל את השכל. זו השיטה שלהם - לדבר בלי הפסקה כדי שלא תוכל לחשוב איזה דברים אתה צריך לבדוק.

אנו יוצאים לנסיעת המבחן. הבית שלו באמצע ירידה אז אני לא מרגיש, אבל כשמגיעים למישור אני מדביק את הדוושה לרצפה והמהירות בקושי משתנה. האבא לא מפסיק לחפור לי במוח על העסק הפרטי שלו (תיווך דירות) ועל הלקוחות שלו.

מגיעים למחסום צה"לי. החייל מסמן לי להוריד את החלון. אני מחפש את הכפתור ומגלה שזה לא כפתור מקורי אלא משהו מאולתר. "חלונות החשמל הורכבו בארץ" אומר לי בעל הרכב, "זה אותו דבר בדיוק. עלה לי 3000 שקל". החלון יורד באלגנטיות של רכב פועלים קומוניסטי. אחרי שעברנו את המחסום אני רוצה להעלות את החלון שלי אך המתג לא מעלה אותו. "זה קורה לפעמים. אל תדאג! עוד כמה דקות זה יעלה". בינתיים אנחנו מתבשלים בשמש הירושלמית. פתאום אני מבחין בסדק בשמשה הקדמית. "תגיד לביטוח שזרקו עליך אבן, הם יתקנו את זה". בשלב זה קיבלתי את כל האינפורמציה שאני צריך והתחלתי בנסיעה חזרה לביתו. בפעם הראשונה בנסיעה, הוא שותק כשהוא מבין שעסקה לא תצא לו מזה. אחרי כמה דקות של נסיעה שנראה לי שהבנאדם נכנס לדכאון הוא לבסוף פולט "זה מנוע של פולסווגן! אין על הגרמנים האלא ימח שמם, יודעים לעשות מכוניות!".

הקטע המצחיק הוא, שהק"מ באמת היה אמיתי. האוטו היה כ"כ מזעזע לנסיעה ששום בנאדם נורמלי לא ירצה לנהוג בו.

פורסם

כשחיפשתי רכב (שנת 2005) לא רציתי להשקיע הרבה כסף והכרתי דרך העבודה בחור עם דייהטסו אפלאוז ידנית שנת 90 עם 101000 ק"מ על השעון יד 2

כ"כ התלהבתי,הכל באוטו עבד מזגן מקפיא,חלונות חשמל,מראות חשמל (זה זהיה הדגם המפואר).נסעתי באוטו והרגשתי שאני קונה מציאה אמיתית. סיפרתי לאשתי והיא אומרת לי "תיקח בכל מקרה לבדיקה" ואני החכם אומר לה "עזבי אני מכיר אותו טוב הוא לא יעבוד עלי" אני שואל אותו איפה טיפלת אז הוא מראה לי קבלות של מוסך אחד בי-ם שבו לטענתו הוא טיפל כל הזמן.אני שואל אותו למה כל האוטו שרוט והוא אומר לי שהרכב נגנב ובמרדף של המשטרה אחרי הגנבים הם שרטו את האוטו..והוא מוריד לי את זה במחיר... ועדיין לא נדלקה לי הנורה... קניתי אותה ב3000 פחות מהמחירון.

אחרי חודש הלך גיר.

אחרי חודשיים הלך רדיאטור.

אחרי חצי שנה באמצע נסיעה הלך פקונג ראש.וזה כשאני כל יום בודק שמן,מים,ונוסע באוטו עם דפיקות לב.

כמובן שאיך שהבחור מכר לי את הרכב לא ראיתי אותו יותר...

קניתי את האוטו ב11 השקעתי 12 אלף (כולל ראש מנוע,מדחס,גיר וכו') ומרוב כאב לב מכרתי אותה בלי טסט ב2000 ש"ח!!

תוך חצי שנה!!

הלכתי אח"כ לחברת ליסינג גדולה,קניתי מאזדה 3 2004 קומפורט מליסינג עם טופס בדיקה,אחריות,(ובמקרה שלי אפילו ההעתק של חתימת הלקוח הקודם כשנמסרה לו המכונית ככה שאני י ו ד ע מי נהג ברכב!)

עשיתי מאז עם ה3 98000 ק"מ ואני יכול להגיד רק דבר אחד:התקמצנתי ו"אכלתי אותה" בגדול.

לעומת זאת יש לי חבר שקנה 306 שנת 96 1800 סמ"ק יד שניה,לקח אותה לבדיקה שבה נאמר לו שהרכב במצב מצוין יחסית לשנה למעט "בלאי גבוה מעט".על ה"בלאי הגבוה מעט" תוך שלושה חודשים חברי האומלל שילם ומשלם עד היום:

גיר,משאבת מים,רדיאטור,ומנוע חדש מיבוא.חשוב לציין כי חברי איננו "נהג שודים". הוא אדם בעל משפחה וילדים שלא קורע את האוטו,אז איך זה שבמכון מוסמך ומאוד רציני זאת התשובה?

חבר,אתה חופר

פורסם

עם כל זאת שהשרשור הזה חשוב, באותה מידה הוא כ"כ מיותר.

אחרי הכל אנחנו חיים בישראל, ארץ הקומבינה, והסוחרים.

כל בנאדם, עם טיפה ניסיון חיים לא נופל בפח הזה.

נכון, לא חסרים אנשים בעלי ידע שגובל באפס על רכבים שהוסחרים דגים אותם בקלות כמו לדוג עם רשת בבריכת דגים.

מה שמצחיק הוא, שהסוחרים, לא רק שהם המיץ של הזבל, הם עם כל כך טיפש, פשוט אחד אחד בור ועם הארץ. כ"כ קל לזהות אותם. לצערנו! למה לצערנו?

הם פשוט שולטים על שוק מכירת הרכב באינטרנט, שהיא הדרך הנוחה ביותר והמשומשת ביותר כיום, אי אפשר לעצור את הטכנולוגיה.

אני אישית, מכרתי לסוחר רכב

אני מאמין שנפלתי על הסוחר הכי אידיוט עלי אדמות.. או שאנ יצאתי אידיוט ואין גבול לקובמינות שלהם הם מסוגלים.

חבר טוב שלי בעל פורד פוקום שנת 2000 שנקנתה מליסינג, הרכב פשוט זוועה.. לא עבר טיפולים כמעט, רק שהיה צורך הכרחי, נגיר במצב מזוויע.. ואני לא מדבר על זה שהרכב היה נוסע 90% מהזמן עם מנורת הדלק. שגרם לסתימות רבות ולטינופת שפשוט כל הרכב היה צריך 30 שניות כדי להגיע ל-100. אגב גם מכה קטנ בדלת היתה גם היתה

הסוחר פניתי אליו, לא ראה את האוטו, והציע לי מחירון (כמובן לאחר הורדת האחוזים על הליסינג)

אני לא מקנא בבנאדם שנפל בפח שלו.

זה עוד כלום, לפני שהתגייסתי הייתי עובד שבמוסך של חבר של אבא שלי, שעשה לי די טובה. הייתי נער שליח

קונה חלפים, לוקח רכבים לשטיפת מנוע. המוסך הזה היה חביב על הסוחרים.. והייתי רואה את כל הקומבינות.

פשוט נוראי!!

פורסם

תשובה ל-318M

לא חשדת בתשובה המפוקפת של "הרכב נגנב ובמרדף משטרתי הרכב נשרט"? האמת היא, תשובה מאוד מקורית.

וחוק מרפי מס' 1 בשביל הוא: איפה שתתקמצן, אתה תשלם פי-2. וזה תופס בהחלט!

נכון, אפילו שיודעים את חוק המרפי נופלים בכל זאת בגלל הרהורים, ואמינות שמשרה עלינו המוכר.

בקשר לחבר שלך, ממש לא חסר בעלי מכונים שאת רוב הכסף שלהם הם עושים מזה שאנשים דוחפים להם כסף כדי שידברו נפלאות על הרכב שלהם.. השאלה היא במקרה שלו, אם באמת כך היה, ובעל הרכב נכח וגם "תרם" לבדיקה הזאת קצת כסף והרבה דיבורים.

הרי תסכים איתי שגם כשאומרים "רכב במצב מצוין" "ובלאי גבוה" כל התקלות שקרו לאחר מכן די מדהימות. אני בטוח שהיה כאן מעורבות שטנית!

אם זה מנחם אותך, אתה אחד ממיליונים!

אחרי הכל, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים!

מוטו של כל סוחר!

פורסם

עוגי, נראה לי שאתה הפראייר...

אין סוחר פראייר - יש סוחר נוכל/שקרן/תחמן אבל פראייר? לא נראה לי

את הרכב הראשון שלי מכרתי בטרייד אין למגרש, אחרי שהוא שחט אותי בגלל שאסי. בזמן שחיכתי שיגיע הביטוח (זה היה יום שישי), הגיע בחורה עם אבא שלה, וישר השחילה לה את הרכב שלי, במחיר קרוב למחירון.

והסוחר שמכרתי לו את הרכב השני שלי, דפק אותי עם רכב שהלך לו המנוע אחרי שבועיים, ובדיעבד מתברר שהוא נוכל לא קטן - תיקים בהוצאה לפועל, אי אפשר לאתר אותו, מרמה ומשקר לכולם.

פורסם

איך יוצא מזה שאני פראייר, אני מכרתי לו גרוטאה במחירון (עזוב שהיא לא היתה שלי)

דבר שני, זה שהם נוכלים לא קטנים אני יודע. אבל איך אתה קנית רכב מסוחר?! אתה הפראייר.

ואני לא הבנתי את הסיפור, מכרת לסוחר רכב ואחרי כמה דקות הוא מכר את הרכב לבחורה?! חחח יפה יפה.

כן, רוב הסוחרים שאני מכיר, הם דיי פלילים..

פורסם

למי מכם שראה בכלבוטק איך אפשר לזייף מסמכי רכב בקלות וכך בעצם למכור לאדם את הרכב הגנוב, אמורים להבין כי רכישת רכב עלולה להיות מסוכנת ולעתים אף יותר גם כשקונים מאדם פרטי.

כל אדם פרטי יכול לשקר לנו אפילו יותר. זה שהמקצוע שלו הוא צלם לא אומר שהוא אדם ישר ולא אומר שהוא לא גרם לנזקים לרכב.

ברגע שקונים בטרייד-אין מוסדר (בד"כ חברה בע"מ אשר תתן גם אחריות לאחר הקניה) ולא אצל "חאפר", וזאת לאחר בדיקה במכון בדיקה, ניתן להניע ולנסוע "בראש שקט" כי אנו יודעים כי יש לנו לאן לחזור בכל מקרה שיהיה לעומת קניה מאדם פרטי או קניה אצל סוחר "חאפר" שבמקרה כזה אין לנו לאן לחזור.

פורסם

יש מלא נוכלים באתר יד 2 וצריך להיות מומחה כדי לזהות אותם:

דוגמא אחת מתוך אלפים:

זה היה בתקופה אחרי שגנבו לי את הסובארו וחיפשתי באופן מאוד אינטסיבי רכב אחר.

עקבתי אחרי כל מודעה חדשה שפורסמה, ופתאום:

מודעה על דייהטסו אפלהאוז 93 יד ראשונה עם 74,000 ק"מ מטופלת במוסך אופיר (מורשה דייהטסו) כל השנים.

אני מתקשר..

עונה לי בטלפון בחורה שנשמעת מאוד מוזר(לא יכול להסביר). שלום בקשר לרכב. איזה שואלת בתמימות?

אני אומר לה הדייהטסו.

היא שואלת איזה? כי יש לי שתי דייהטסו אחד שרייד 92 גם יד ראשונה עם 92,000 ק"מ והשנייה זה האפלהוז.

טוב אני שואל פרטים..הכל נשמע נחמד ,אני אומר לה אפשר לקבוע מחר על הבוקר פגישה.

היא אומרת: ששכן שלה רוצה לקנות את שני הרכבים ולהתקשר עוד כמה דק' לראות מה נסגר.

התקשרתי..היא אמרה לי שהוא החליט לקנות את שניהם והיא מאוד מצטערת.

למחרת היא מתקשרת אליי ואומרת שחברה שלה מוכרת גם דייהטסו אפלאהוז אני שואל איזה יד, כמה ק"מ..לא יודעת.

קיצור אמרתי לה שאני לא מעוניין. וניתקתי.

אחרי 4 חודשים היא מתקשרת אליי (זיההתי לפי הקול שלה) ממספר חסוי.

שלום זה מיכאל? אמרתי כן..

רצית פרטים על המאזדה 3 שנתון 2007 ב 30,000 ש"ח. (בחיים לא התקשרתי למודעה על מאזדה 3)

אמרתי לה נו נגיד.. (למרות שכבר לא הייתי צריך רכב,אבל אמרתי אולי יש פה הזדמנות)

תשמע מכרתי אותה.. אמרתי לה נו אז מה את רוצה ממני?

לא אבל יש לי חברה עם מאזדה 3 שנת 2007 אבל יותר יקר ,היא רוצה 45,000 ש"ח.

ניתקתי לה באמצע השטויות שהיא אמרה ומאז לא שמעתי ממנה.

פורסם

שלום לכולם! אני דיי חדש פה!

רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי!

אח שלי קנה רכב פיאט פונטו ספייס 2001 אוטומט.

כמובן שהוא קנה אותה הוא לא עשה בדיקה ואכל אותה אחריי כמה שבועות יתברר שיש לפונטו שאסי מאחורה!

כעבור חצי שנה אח שלי החליט למכור אותה....כמו שכולם יודעים רכב עם שאסי לא קופצים עליו!

המליצו לו לנסות למכור דרך טרייד אין....הכל טוב ויפה אח שלי החנה אותה בטרדיין אין וסגר שאם הרכב נמכר בסכום שהוא מבקש הטרייד אין לוקח אלף שקל על תיווך שזה הגיוני!

אחריי חודש בערך שלא מצאו קונה לרכב אח שלי ביקש להגיעה ולקחת את הרכב משם!

אני מגיעה לטרייד אין : "מה קורה מה המצב? אני לוקח את האוטו!"

מתקרב לאוטו רואה את השלט:

"פונטו ספייס 2001 יד שלישית"

אבל הבעיה שאח שלי הוא יד 4!!!

ברישיון רכב רשום בעלים קודמים 03!!!

ככה ששימו לב כל הפרטים!

(עדיין לא מכר את הפונטו!)

פורסם

על מגרשים בנתניה קצרה היריעה להכיל את כל הרמאויות והקומבינות שיש שם.

התרחקו ממגרשי מכוניות באופן כללי ולגבי נתניה ,זכרו:"שומר מרחק מנוכלים וסוחרים,שומר על ערך כספו ועל נפשו".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין ספק שבכל מקום יש שקרנים ורמאים ללא ספק

אבל אם זאת האנשים האלה לא מכבדים את עצמם ולכן מתנהגים בצורה גסה כזו.

אין צורך להתעצבן בכלל פשוט כמו שבאים לראות את הרכב ככה גם ישר חוזרים.

אם אדם משקר על יד ושאר דברים

ומצתייר כאדם לא אמין אז מדוע לרכוש מאדם כזה.

פורסם

אני גר במרחב עם ישוב קהילתי ליד שדה בוקר -לפני 3 שנים חיפשתי סיטרואן קסארה דיזל -ראיתי מודעה לקסארה טורבו דיזל מודל 2000 עם 170K ק"מ (נתון יפה יחסית לדיזל) הם ביקשו 20K ש"ח (כ15 מתחת למחירון) התקשרתיושאלתי על המכונית כמבון שטענו שהיא במצב מצוין ללא תאונות כששאלתי על המחיר הנמוך הם טענו שלמכונית אין שוק והם לא רוצים להחזירק אותה במגרש -שאלתי אותם מספר פעמים האם הפרטים נכונים -הסברתי להם שאני נוסע משדה בוקר לחיפה ואין סיכוי שאני אקנה אם הם מרמים אותי במשהו -המוכר הבטיח לי שהכל כמו שהוא מספר .

את הסוף כבר ניחשתם ...

אחרי 3.5 שעות נסיעה הגעתי לחיפה מבט ראשון על המכונית גילה שאין לה ידיות בדלתות נכנסתי לאוט גם ידיות לחלונות לא היו -הרכב היה עם 280K ק"מ -המוכר טען שזה רק אסטיטיקה והאוטו במצב טוב והוא "התבלבל " עם הקימ' -לאחר כרבע שעה הצלחנו אפילו להניע את האוטו ולטענת המוכר העובדה שהמזגן לא עבד זה רק כי חסר גז -:evil:

• תוכן חדש...