Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאלו שעוד לא בספיקו לקרוא, הנה כתבה מעניינת שקשורה לרמאויות:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1288536

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתפלא אבל הסוחרים אוהבים להחזיק במיוחד במכוניות המבוקשות ובמציאות שקשה למצוא בידיים הפרטיות.

אני במקומך הייתי הולך לברר מיד היסטורית טיפולים, נגש לפחח מקצועי שיבדוק את שילדת הרכב ואת השאסי.

ועוד מספר פעולות בשביל השקט הנפשי.

אני חושב שגם אם אותו סוחר "אמין" כול החוסר שקט הנפשי הזה לא שווה את זה בכלל!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כמה ימים כשעוד לא החלטנו על קניית אוטו חדש, בדקנו מספר רכבים ביד 2.

הדוגמא המוזרה ביותר הייתה שהלכנו לראות רכב סובארו אימפרזה שהיה נראה שמור מאוד + קילומטראז' נמוך (כ-7,800 והוא משנת 2006). נפגשנו עם שני חבר'ה שאחד התרחק מיד כשהגענו והשני עשה לנו סיבוב עם האוטו.

לפי דבריו, האוטו נקי מתאונות לא ממושכן שמור ונקי ואכן כך הוא נראה. אממה, בדיקה ברשם המשכונות הראתה שהרכב ממושכן וה-27 שקל ששילמנו כדי לבדוק את זה חסכו לנו 90 אלף שקל.

דוגמא שניה:

בטלפון: "הרכב עבר כ- 63,000 קילומטר", בפגישה: אבא שלי שואל אותו, תגיד ב60 אלף קילומטר מחליפים צמיגים?, ומה תשובתו?, :"מה פתאום 60, 93 אלף קילומטר".

דוגמא שלישית:

"הרכב עבר תאונות?"

תשובה: " לא, הרכב נקי מתאונות, רק החליפו מכסה מנוע" (חחח)

"איך מכסה מנוע הוחלף ואין תאונות?"

תשובה:" סתם הייתה מכה קטנה והביטוח הכריח אותי להחליף מכסה"

בקיצור, בישראל של היום צריך הרבה סבלנות אם אין לך מזל בשביל ליפול על אוטו שבאמת שמור.

כל הדוגמאות האלה הן רק על קצה המזלג מכל הסיפורים שסופרו לנו בטלפון על הרכבים השונים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

החיפושים אחר ג'ימיני:

טלפון לבחור בשם טל, ג'ימיני 99 כסופה, 130 אלף ק"מ, דגם מפואר, יד 2.

הולך לראות את האוטו:

יד 3, סוחר, לא הסתכלתי על הק"מ, הדגם הרגיל, הוא מנסה בכח לטעון לדגם המפואר "מה, אבל יש פנסי ערפל, לא מפואר ?"

לגבי ה"אין תאונות": סימני פתיחת ברגים כנף קדמי ימין + מכסה מנוע + פגוש קדמי + אזיקונים.

אני אישית ויתרתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גועל נפש!

אבל איך קבעת את כול הדאגנוזה הזאת?

לקחת את הרכב לבדיקה?

כי מי שהוא לא בעל מקצוע יהיה לו מאוד קשה לדעת עם המכסה מנוע הוחלף...

ובנוגע לדגם המפואר או לא... סה"כ פתח את רישיון הרכב והשקר כבר יתגלה לבד.

לפעמים המכוניות הכי מפתות הם הכי מסוכנות.

פורסם

לגבי הפאר: לא צריך רשיונות ולא שום דבר אחר, לגימיני יש 3 דגמים: רגיל - פשוט, אוטמט - פשוט, אוטמט - מפואר

ההבדלים (ע"פ המחירון): ר"ד מקורי, ABS, מגנזיום.

לא ראיתי אחד מאלו על הרכב.

לגבי התאונה או מה שזה לא יהיה: לא לקחתי את הרכב לבדיקה, וגם לא קבעתי שהוא עבר תאונה, אבל חשדתי !

ובוא נסכים שלא פתחו סתם את הברגים של הכנף והמכסה מנוע והקליפסים של הפגוש, נכון ?

פורסם
גועל נפש!

אבל איך קבעת את כול הדאגנוזה הזאת?

לקחת את הרכב לבדיקה?

כי מי שהוא לא בעל מקצוע יהיה לו מאוד קשה לדעת עם המכסה מנוע הוחלף...

ובנוגע לדגם המפואר או לא... סה"כ פתח את רישיון הרכב והשקר כבר יתגלה לבד.

לפעמים המכוניות הכי מפתות הם הכי מסוכנות.

זה לא סוד, שלאט לאט מתחיל להיות יותר ויותר קשה לקנות רכב יש שניה ואמין.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
לגבי הפאר: לא צריך רשיונות ולא שום דבר אחר, לגימיני יש 3 דגמים: רגיל - פשוט, אוטמט - פשוט, אוטמט - מפואר

ההבדלים (ע"פ המחירון): ר"ד מקורי, ABS, מגנזיום.

לא ראיתי אחד מאלו על הרכב.

לגבי התאונה או מה שזה לא יהיה: לא לקחתי את הרכב לבדיקה, וגם לא קבעתי שהוא עבר תאונה, אבל חשדתי !

ובוא נסכים שלא פתחו סתם את הברגים של הכנף והמכסה מנוע והקליפסים של הפגוש, נכון ?

איזה ברגים יש למכסה מנוע?

בכול אופן אם לא ראית את אחד התוספות האלו אז כנראה שזה לא הדגם המפואר.

אבל יכולת להראות לו שאתה יודע שהוא משקר לפי הרישיון.

בהרבה מכוניות הדגם המפואר יותר לא קל לזיהוי כמו הדגם הבסיסי.

ומזל שלא לקחת לבדיקה, חבל על הכסף!

פורסם

למכסה מנוע יש ברגים שמחזיקים אותו לציר, 2 בכל צד, והיה עליהם סימני פתיחה, זה לא צריך להיות אלא אם החליפו מנוע אז פרקו, אבל גם החלפת מנוע לא אמורה להיות ברכב עם 130 אלף ק"מ.

לגבי להראות לו שהוא משקר: מיותר לי להכנס איתו לויכוחים ולבזבז זמן, בינכו וכו אני לא קונה רכב מסוחר, אפילו עם הרכב טוב (סתם דעה: רכב טוב שמגיע לסוחר, יכול להיות בלי שוק, או רכב עם שוק שבעליו הסתבך בכסף, אדם שהסתבך בכסף לא טיפל כמו שצריך ברכב, וזה לא דברים שתמיד רואים בבדיקה).

אז במקום לבזבז את הזמן בויכוחים איתו, וריצה לבדיקה מאכזבת, העדפתי לחזור לבית למזגן ולראות אבא גנוב :)

השמרו על נפשותיכם :)

פורסם
בטלפון - הרכב יד 02. נוסעים לחולון לראות את הרכב. אימפרזה לבנה!

אני רואה שלרכב יש טסט חודש הבא, הבחור אומר כן אין בעיה טסט על חשבוני,

הנה אני יראה לך את הרישיונות - מביא לי את הרישיון. אני מסתכל, בעלים קודמים:

02. אני אומר לו - אתה יד 03. (הרכב מ 99) , הוא עונה לא אתה לא מבין - תראה

רשום פה - בעלים 02. זה אומר שאני יד 2. הבהרתי לו שאני לא דביל פתאום הוא מילמל

משהו והיה חייב ללכת.

יש משהו לעשות אם נופלים בפח של המוכר ומגלים את זה אחרי חודשיים?(כאשר יש זכרון דברים שמצייו את היד)[/b]

זה דבר שהרבה נוהגים לעשות אותו חושבים שהקונים טמבלים

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

לפני כשבוע אני וחבר (הוא מחפש רכב ואני סתם התלוותי אליו) נסענו לראות סיטרואן ZX:

בתמונה באינטרנט הרכב נראה בסדר.

טלפון: איך הרכב? הרכב במצב טוב ללא תאונות חוץ מכמה שפשופים בפגושים אבל הם עברו צביעה. ראש מנוע עבר אוברול ויש קבלות.

עוד משהו עבר צביעה? לא, רק הפגושים.

והרכב ללא תאונות? לא, כמו שאמרתי ברכב ללא תאונות.

כמה אתה רוצה? מחיר מחירון.

בסדר קובעים. יום שבת מגיעים לשם ומקבלים שוק. כל הרכב צבוע! אבל הוא צבוע כלכך גרוע שאפילו את השם לא טרחו להוריד וצבעו מסביבו כך שיוצא שמתחתיו עוד רואים את הצבע הישן. שואלים למה אמרתם שהרכב עבר צבעיה רק בפגושים? התשובה-טוב הם התחילו לבלבל את המוח על זה שאולי טעינו במודעה (נו באמת):evil:...

מתניעים את הרכב והוא נוקש ומוציא קולות של נקישה.

הסתובבנו והלכנו.

• תוכן חדש...