Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הטעות הגדולה שלך היא שלא ביררת את מספר הרישוי עוד קודם לכן.

אם יש לך בנאדם שיכול לבדוק דבר כזה, ויש לך את מספר הק"מ שאומר הבחור ואת מספר הרישוי - למה לא לבדוק את זה טרם בדיקה בכלל?

הרי הצלחת להריץ הכל בSMS אחד.

אם הבנאדם לא מוכן לתת את הפרטים העלובים האלה בשיחת טלפון ראשונית, הרי שהוא מראש ידוע כנוכל.

אם יבוא יום ואני אמכור את הרכב שלי (לא נראה לי שזה יקרה) - לא תהייה לי שום בעיה לתת את מספר הרכב מכיוון שהכל מתועד ברישומים של המוסך המורשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביד 2 פורסמה מודעה תמימה סיטראון C3 2003 טורבו דיזל יד 1 ק"מ קצת גבוהה 200000.

עונה בחורה בשם אורלי כאילו איזה אמאית עם 3 ילדים ברכב. בקשר לרכב אני שואל. איזה בדיוק כי אנחנו מוכרים את שתי המכוניות של המשפחה. אני אומר הסיטרואן. אהה רכב מעולה אני בכלל לא רוצה למכור. הרכב במצב חדש ואני לא ממהרת להוריד עליו בגלל הק"מ. זה דיזל, אין חשיבות לק"מ. את לא במקרה סוחרת או מסוכנות מכירה מכוניות? לא מה פתאום , מה לי ולזה. אנחנו מוכרים כי האוטו קטן לילדים.את יד ראשונה? בוודאי כמו שרשום.

טוב מגיע לירושלים לאיזור הרכב. מתקשר אליה. אני מעונין להגיע אלייך. לא אין צורך אני בסידורים בעיר , אני אבוא אליך. טוב אני אומר.

הרכב מגיע באיחור של שעה, רציתי כבר לברוח משם הרגשתי שהיא נוכלת , אבל אמרתי ניתן צאנס.

אני מסתכל על הרכב ורואה שכל המראה השמאלית שלו מפורקת, האוטו מלא פגיעות ומוזנח רצח. את יד ראשונה ? לא שנייה. אבל אמרת ראשונה אני אומר וגם רשמת במודעה. היא משחקת אותה סתומה , לא קניתי מיד ראשונה, מה זה לא ככה?.

טוב תביאי רשיונות של הרכב. אני רואה רשום בעל הרכב "שיקאגו סחר במכוניות". אני אומר לה במילים האלה "חפשי על מי לעבוד וזורק לה את הרישיון לפרצוף"

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

איזה קטע של סוחרים זה...

"בדיזל אין משמעות לק"מ".

כאילו אין ברכב דיזל מיסבים, צמיגים, שפשופים בדלתות, נזילות ושריטות בדשבורד כתוצאה מק"מ הזוי.

לא יודע מה עובר על אנשים, בחיי. אני מרחם על מי שנופל במלכודת של אחד כזה.

פורסם

עוד מסיפורי נתניה.

מגיע מרוב יאוש שצריך רכב למגרש גדול ומפואר בנתניה רואה שם מאזדה שנראת מצויין קובעים מחיר ויש כמה דברים לתקן ,אני דורש שיתוקן במאזדה וימציאו לי קבלות. אחרי שהכל מתוקן ,וקובעים מחר בבוקר

למכון לבדיקה, המוכר קובע איתי ב 8.00 בבוקר מגיע ב 9.00 :x כמו אידיוט אני ממתין מחוץ למגרש,

נוסעים למכון שאני מוביל, הסוחר מראה סימני עצבנות ומתקשר לבוס שלו ומדבר פרסית ,הבוס רוצה לדבר איתי

ואומר לי שכל רכב שמגיע למכון הזה יוצא דפוק, אני מתעקש להשאר למכון שאני בחרתי וברור לי שהרכב יצא גרוע.

שאסי קדימה שאסי אחורה ריתוכים ,מכסה מנוע שמשות ועוד ועוד.

חוזרים למשרד של הבוס והוא מציע לי את הרכב ב3000 ש"ח פחות ממה שנסגר.

אני דורש את כספי חזרה ,כאן מתחילים איומים כמעט מכות קללות וגידופים. הלך הכסף של הבדיקה ,רק מהאיומים

והקללות יצאתי בזול.

מגרשים בנתניה שמרו מרחק!

פורסם

ומה עושים עם מגרש שמוריד ק"מ ממכוניות? במקרה זה הרכב של חבר לשעבר נמצא אצל מגרש שאני כרגע לא ארשום את שמו

ולשיא הפתעתי .. או שלא.......

הורידו מהרכב 100 אלף ק"מ !! שהוא היה אצלי היה 245 אלף ק"מ עכשיו הוא 165 אלף!!

אני מתלבט אם לרשום את שם המגרש

פורסם

מקרה מוזר שלי:

במהלך החיפושים אחרי CC 206 נתקלתי במודעה מעניינת ביד 2 על CC 2002 עם 78 אלף ק"מ.

דיברתי בפלאפון עם אדם שהציג את עצמו כעורך דין שמוכר את הרכב לבנו ,והסיבה היא שהוא קנה לבן רכב חדש , הבנאדם היה נשמע אמין ,אמר לי שכל הטיפולים נעשו במוסך מורשה , כבר בטלפון הוא אמר שהוא לא כל כך מבין ברכבים ושהשאלות שלי לא ברורות לו, קבענו יום למחרת ליד הבית שלו (בית מדהים באיזור של מליונרים לא זוכר את שמו) הגעתי עם אבא שלי (בוחן רכב) מבחוץ הרכב נראה טוב אבל מלוכלכך (עלים של העץ , חרא של ציפורים וכו') ,שהבן והאבא ירדו , כבר מהמשפט הראשון של הבן הבנו שגאון גדול ברכבים אין פה, לכל שאלה שלנו הוא ענה "השאלות שלך קשות לי, כל הפרטים במוסך שלי" אבא שלי ביקש לעלות לרכב לנסיע , התחלנו את הנסיע ואבא שלי זרק לו את הבעיות שהוא מאבחן ברכב (זה המקצוע שלו) , אחרי שעצרנו אבא שלי ביקש לפתוח מכסה מנועה , כבר שפתחנו את המכסה ראינו שמדיד השמן שבור והמנוע נראה עייף .

.

דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי " מדובר באדם שלא יודע לתחזק את הרכב , יש הוצאות ,הק"מ אמיתי לדעתי אבל הרכב לא מתוחזק"

שאלנו את המוכר על תאונות והוא אמר שהיה פגיע קטנה בכנף , החלטנו ללכת לבדיקה , רגע לפני שאנחנו יוצאים לדרך שאלתי אותו אם יש לו במקרה טופס בדיקה של אדם שרצה לקנות , הוא אמר שיש לו טופס בדיקה שהוא עשה בשביל שיהיה , שראינו לא האמנו , הרכב היה חצי מת ומעל לכל פגיע בקורה .

שדיברנו עם האבא הוא אמר שהוא לא מוריד שקל .

החלטנו לעזוב את הרכב.

האמת שלא מדובר ברמאות , פשוט במליונר שרכב זה לא משהו חשוב בשבילו , אדם שלא יודע לתחזק או למכור ,הדברים שמראים את זה - הרכב היה מלוכלכך מאוד ולא כאילו הבריקו אותו בשביל המכירה.

הוא פשוט נותן לך לראות את הטופס בדיקה כי הוא לא מבין שהטופס הזה הוא הדבר האחרון שהוא צריך להראות .

מהסיפור הזה למדתי , שלא תמיד יד ראשונה עם ק"מ נמוך זה הדבר הנכון .

פורסם

אין לכם מושג מה קרה לי כשניסיתי למכור את האוטו!

כבר כמה ימים שאני מנסה למכור את האוטו שלי (MAZDA DEMIO 2001), פרסמתי את הרכב במודעות של אתר "YAD2", התקשרה אישה שטענה שהיא מעוניינת ברכב אך המחיר קצת גבוה לה מדי וביקשה שאני אוריד לה אותו, אמרתי שיש על מה לדבר והיא אמרה שהיא תתקשר מאוחר יותר, כעבור כמה שעות מתקשר אדם שמציג את עצמו בתור קונה מעוניין ברכב ואני מדריך אותו כיצד להגיע לביתי, מגיע אליי אדם כהה-עור בשנות ה50 שלו לובש כיפה עם טנדר לבן גדול (כנראה גנוב) והוא חונה אותו מול ביתי, הוא מציג את עצמו בתור ידיד של אותה האישה שהתקשרה אליי לפני והוא עוזר לה לבחור רכב עקב היותו "בוחן רכב", הוא מתחיל לבחון את הרכב.. פותח את המכסה מנוע, מסתכל, אומר שהשסתומים של המנוע צריכים תיקון דחוף(דבר שהוכח כשקרי, ניגשתי לאחר מכן למוסך והתברר שזה שקר גס והשסתומים היו במצב מצוין) הוא ממשיך לבחון את הרכב במשך שעה ארוכה, לבסוף הוא מבקש: "אפשר סיבוב לבחון את האוטו?" ואני בתגובה: "אין לך ביטוח" הוא: "סיבוב קטן פה בשכונה, הטנדר שלי עומד אצלך למקרה שמשהו יקרה"

אני לשמחתי לא הסכמתי, הוא המשיך לנסות לשכנע אותי, אך הוא ראה שזה לא הולך, בלי הרבה דיבורים נכנס לטנדר שלו ונסע...

למחרת אני כהרגלי רואה כלבוטק, פתאום אני מבחין במשהו מוכר, אחרי 10 שניות אני נותן לעצמי סטירה ואומר לעצמי, זה אותו המקרה שקרה לי בדיוק! 10 מכוניות נגנבו באותה השיטה שניסו לגנוב לי את הרכב, אישה מתקשרת למוכר של הרכב ומתעניינת בו, ולאחר מכן מגיע אדם למוכר "שעוזר" לאישה לבחור את הרכב בגלל היותו במקצוע "בוחן רכב" ואז הוא מבקש סיבוב באוטו וגונב אותו. בכל המקרים מתואר אדם מבוגר לובש כיפה שחום עור , אותו האדם שניסה לגנוב לי את האוטו!!

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

אתה יכול לפרט קצת על שיטת הגניבה?

הרי בעצם הוא משאיר לך טנדר. זה טנדר שנגנב קודם לכן? נשמע ממש כמו שיטה מושקעת, ועוד בשביל לגנוב מאזדה דמיו.

פורסם
אתה יכול לפרט קצת על שיטת הגניבה?

הרי בעצם הוא משאיר לך טנדר. זה טנדר שנגנב קודם לכן? נשמע ממש כמו שיטה מושקעת, ועוד בשביל לגנוב מאזדה דמיו.

הטנדר כנראה היה גנוב, לדעתי הוא ידע שמחפשים אחרי הטנדר שהוא גנב, והוא רצה לטשטש עקבות ולהיפטר מהטנדר(להשאיר אותו אצלי) ולהחליף לרכב חדש(מזדה דמיו).

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואוווווווו מפחיד לקנות רכב

אחרי שקראתי את הסיפורים פהה קשה לי לדמיין אך אקנה רכב....ועוד אני לא מבין כלום:shock:

היום כל אחד יעבוד עליי

פורסם

אוף כמה שאני עצבני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום שישי מצאתי לאימי גולף יד 1 שנת 2006 עם 16 אלף ק"מ. נשמע טוב מדי במיוחד שהמחיר הוא מחיר מחירון והמוכר התחייב שאין תאונות מלבד כנף קדמית שתוקנה קלות.

ראיתי את הרכב והוא נראה שמור. זיהיתי בקלות את מקום תיקון התאונה, וסיכמנו לקחת את הרכב לבדיקה. למוכר לא היה את הרשיונות עליו והוא טען שהרכב של אשתו ומוכר בגלל שהיא בשלילה. כבר אז הייתי צריך לחשוד.

היום בבוקר הגעתי עם המוכר והרכב. הצטרף "חתנו", בחור צעיר שאמר שהוא לא מכיר את הרכב. ביקשתי לראות רשיונות ואז התברר שבעלים קודמים "01" והבעלים הרשום הוא הבחור הצעיר שלכאורה לא יודע כלום...

בשלב זה, המוכר המבוגר ניסה לטעון שהמדובר בהעברת יד בגין ירושה וזה "לא יחשב כיד - אתה תהיה יד 2". מנסיוני ברור היה לי שהמדובר בשקר - הרישום היחיד שלא מוסיף יד הוא לסוחר, מה-גם שהאישה אמורה להיות בשלילה, לא מתה (במחשבה שניה - גם מוות הוא סוג של שלילה...).

אז הציע המבוגר שאבדוק את זה במשרד הרישוי. טעות קשה שלו. התקשרתי מיד ללקוחה שלי שעובדת במשרד הרישוי והיא סיפרה לי כך:

1. הרכב היה בבעלות גברת מרמת השרון, עם שם אשכנזי לחלוטין. מעניין לגלות שהמוכר היה מזרחי, כך שהדברים לא מתחברים אלא אם כן כל אחד מהם שמר על שמו הקודם והם גרים בערים אחרות...

2. הגברת מכרה את הרכב לפני כ-3 חודשים לאחים יזדי. אני יודע שהמדובר במגרש שקונה רכבים לאחר תאונות מחב' הביטוח.

3.בין לבין, הרכב עבר עוד 2 סוחרים (!) עד שהגיע לידי הבחור הצעיר. וכן, גם הוא רשום כסוחר...

התעצבנתי, הבהרתי ל-2 הליצנים שיעופו לי מהפרצוף ונסענו. "הלכו" 2 שעות עבודה אבל בסה"כ המחיר נמוך בשביל לגלות שמנסים לעבוד עליך. אני עם "סוחרי מדרכה" לא מתעסק.

ונסיים באזהרה - המדובר בגולף לבנה המפורסמת ביד2 (כמובן בלי כל אזכור להיות המוכר "סוחר יד 4") ונמצאת בקרית-ביאליק. כל שומר נפשו ירחק.

והצעה לסוחרים - יתכן שהרכב שאתם מוכרים באמת שמור ונהדר. מצד שני, גילוי נאות הוא לא מילה גסה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

2. הגברת מכרה את הרכב לפני כ-3 חודשים לאחים יזדי. אני יודע שהמדובר במגרש שקונה רכבים לאחר תאונות מחב' הביטוח.

מיקי, אותו סיפור היה לי עם "אחים יזדי", למזלי לפני שלקחתי לבדיקה נתתי למכר במשפחה לבדוק את הרכב במחשב וגיליתי שהרכב חובר מכמה מכוניות, והבעלים בכלל מירושלים. :shock:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ראיתי פונטו למכירה ביד 2, נראה טוב הכל ויפה, בהודעה כתוב שהמוכר מהקריות.

אני מתקשר ואשתו עונה, מוסרת פרטים בטון מהוסס, אין תאונות ואומרת שהיא מקרית ביאליק, שאלתי אם אפשר לבוא לראות את האוטו עכשיו, היא אומרת שהם נוסעים עכשיו לחיפה, אמרתי לה מצוין, אני גר בחיפה. ואז היא אומרת שאין לה מושג לאן היא נוסעת (ממש ספונטנית) וביקשה להתקשר עוד שעה. אני מתקשר ובעלה עונה ואומר שכבר מאוחר וניפגש מחר בבוקר. הסכמתי כי באמת היה כבר חשוך.

אני נפגש איתו, רואה שהפגוש הקדמי נצבע, הוא אומר שהייתה מכה קטנה והוחלפה כנף קדמית והפגוש (מוזר, אישתו אמרה לי שאין תאונות), בודק את האוטו ואז מבקש רישיון רכב והמוכר אפילו מציע לי את הת"ז שלו. אני שם לב שהכתובת היא בנשר (גם במודעה וגם האשה אמרה שהם גרים בקרית ביאליק), ואז אני רואה חתיכת נייר שמודבקת עם סלוטייפ על כיתוב מסויים, אני מסתכל טוב טוב ורואה את המילה "סוחר",:x אמרתי לו תודה רבה ולהתראות.

באוטו יום אני עובר ברחוב שלי שבתחילת הרחוב עומדות שני פונטו כחולה וכסופה שעמדו שם הרבה זמן, אני מסתכל על הכסופה ופתאום קולט את הרדיו טייפ הפרהיסטורי שהיה באותה פונטו שראיתי באותו בוקר, אני עושה סיבוב מסביב לאוטו וכל השריטות שהיו על הרכב מהבוקר היו על אוטו הרכב.

היות וראיתי את הרכב הזה כבר שבוע לפני חונה שם הבנתי שהחלאה הזה גר שם, אחרי יריקה קטנה על הרכב המשכתי לי לדרכי.

אחרי עוד סוחרים מחיפה שהצלחתי לסנן ע"פ חיפוש של המספר שלהם בגוגל שהעלה עוד תוצאות הבנתי שזה מסוכן לקנות פונטו בחיפה וסליחה מהמוכרים הפרטיים בחיפה.

• תוכן חדש...