Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי פשוט כדי לסנן סוחר הוא לראות את הרישיון.

רק צריך להתאים ת"ז לרישיון וכמובן להסתכל על תאריך הרכישה של האוטו ע"י הבעלים הנוכחי.

ברור שאין טעם לקנות רכב שרק לפני חודשיים שלושה עבר לבעלות המוכר הנוכחי - כנראה שיש סיבה טובה שהרכב נמכר.

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ואם זה 8 חודשים בערך, אז כדאי לקנות? או שעדיף שכל רכב יהיה כמה שנים בכל יד?

זה תלוי בך

אם מישהו קנה אוטו שהוא מופיע גם על שמו שמוכר אותו אחרי 3 חודשים זה לא אומר שהוא סוחר,כי לפעמים יש בעיה מסויימת שהבן-אדם חייב למכור את האוטו.

מה שכן צריך להתרחק מכל רכב שלא מופיע על שמו של המוכר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, אני רוצה להציג בפניכם סיפור אמיתי שלי, שבעודני כותב שורות אלו אני עדיין לא יצאתי מהברוך...

לפני כ3 שבועות הגעתי למגרש "אוטו סאלי" באשקלון (טעות מס-1)... ונדלקתי על ניסאן אלמרה 2001 לבנה...

עשיתי סיבוב לקחתי לבדיקה אצל מוסכניק פרטי (טעות מס-2) והכל היה די נורמלי חיברנו מחשב הכול היה פיקס

ואפילו שילדה יצאה סופר נקייה. חזרנו למגרש ועברנו למשא ומתן. מחירון לוי יצחק היה 38.5 ולאחר כמה דקות הורדתי אותו ל28

ביתר קלות הייתי אומר, באותו רגע זה לא היה נראה לי חשוד... פשוט הייתי מאוד שמח על המציאה.

לקחתי את הטפסים, בעלות הרכב המצולמת, ניסן-יפן-2001-ABS- י2י כריות אוויר - יד 03... את העברת בעלות הוא עשה לי עם יפוי כוח, הוא הידק אותה לתופס הבעלות המקורי ע"ש הבעלים הקודמים יוסף הלה... שמאוחר יותר כמובן התברר שאין הכוונה ליוסף אלה ליוווסף הלה-(שם ערבי מדיר-אל-אסד)

בכל מקרה הוא אמר שאין שום בעיה שאני הסע עם הטופס הקודם עד לטסט...ונפרדנו לשלום.

לאחר שבועיים הבחנתי שבתופס המקורי המעודק הסיפרה של העברת בעלות מחוקה, והדבר היחיד שמיד שהרכב הוא יד 03 הוא הטופס המצולם. קפצתי למשרד הרישוי להוציא טופס מקורי על שמי ולתדהמתי גיליתי שהאוטו יד 07 ... בעצבים קפצתי למגרש איימתי בתביעות ותלונות למשטרה... הוא השתכנע והבטיח להחזיר לי את סכום + 1000 נוספים שביקשתי כפיצוי על ההשקעה בטיפול ובצמיג חדש.

למחרת הגעתי אליו והא התחיל "למרוח" אותי שהוא עובר לחברה בע"מ ושהוא לא יכול להוציא לי צ'ק... וככה זה נמשך שבוע...

את התפתחות האירועים הבאה אפשר רק לתאר כ"כולבוטק" לשמו...

שלשום ב02\18 בסביבות אחת בלילה שמעתי דפיקה של מכונית, הצצתי מהחלון והדבר הבא שאני רואה, זה ביואיק לבנה, לה-קרוס שנת99 בערך בגודל של סירת "קאטהמארנג" נסנסת בי ברוורס... צעקתי לו לעצור אבל איך שירדתי הוא כבר נעלם...

באותו הזמן חשבתי שמדובר בתאונת רוורס לגיטימית בכל זאת, ביואיק... יצאתי בנזק של מעיכה קטנה בלבד.

למחרת, יום חמישי אני חוזר בערב ממכללה ולתדהמתי גיליתי שחלון הנהג שבור, והדלת מרוסקת... ופה נפל לי האסימון...:evil:

הבן-זונה מהמגרש הורס לי את האוטו ע"מ שיוכל לטעון שהוא לא יכול לקחת אותו חזרה כי הוא עבר תאונה...

למחרת... היום בעצם (שישי) על הבוקר קפצתי למשטרה.. הם כמובן לא יכולים לעשות כלום, ולא יכולים לקשור את בעל המגרש לעיניין ובעיניין ה"ידיים" אני צריך להמתין עד יום ראשון שיבוא קצין מיוחד להעריך את המקרה...

ישירות לאחר מכן, נסעתי למגרש... התכסחתי עם הבעלים... האשמתי אותו התחלפנו בקללות, כשלבסוף אני אומר לו... שאני אתקן את הדלת, יגיע אליו יקח את הצ'ק ואם לא אני לא רק יתלונן על כך שמיד 03 הגענו ל07, הלה כבר אלך לבית-המשפט.

מבקש את עזרת חברי הפורום.... מה לדעתכם אליי לעשות עוד בנידון....

פורסם

כמו כן... ה ABS לא עובד... כנראה הם ניתקו את הנורה, מיותר לציין שהמוסכניק לא עלה על זה בזמן הבדיקה ותיקון המחשב עולה בסביבות ה 2000 ש"ח.

אין מה לעשות, קמצן משלם כפול...

פורסם

לדעתי יש לצרף את זה לשרשור הדביק של רמאויות בקניה מיד 2 (או במקרה הזה- יד 7...)

כמו כן, יש סוחר ויש סוחר - הסיפור הזה מעיד שהבנאדם שמכר אינו סוחר - אלא עבריין, עולם תחתון אמיתי.

פורסם

קח עו"ד טוב. רק הוא ידע על כמה סעיפי מרמה אפשר לתבוע את הנוכל הנתעב הזה ולהוציא ממנו סכומים שיגרמו לו לפשוט את הרגל ואולי גם להוציא את זה לעיתונות.

מה לגבי הקילומטרז'? האם הוא חשוד?

פורסם

זה מה שאני תמיד אומר לחברים ולכל אלה שאני מכיר לעולם לא לקנות רכב מסוחר:x

תמיד אחרי הקנייה תבוא איזה בעייה שלא תידע איך לצאת מימנה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

שמע חבר,

עזוב לרגע את עניין היד.

רכשת את האוטו במחיר של 10K מתחת למחירון.

מה יקרה אם עכשיו תיגש למוסך מורשה, תבקש יישור קו לדברים בלויים, תתקן את הABS ופשוט תיסע ברכב?

עזוב אותך מהעצבים - פשוט תתקן הכל, תיסע, תהנה מהאוטו וסלמאת.

גם ככה כשתמכור את הרכב בעוד 3 שנים יהיה מדובר ברכב ישן יחסית, של 11 שנה על הכביש.

אף אחד לא יסתכל על היד שלו ואם הוא יהיה מטופל מכנית במוסך מורשה אז הוא גם יימכר מהר.

נכון שאפשר עכשיו להכנס לעימות עם העבריין, אבל הפוטנציאל לעוגמת נפש גדול מדי כאן. ההתעסקות עם העולם התחתון רק עושה רע, אם אתה שואל אותי.

פורסם

לכל המגיבים... שמתי את האוטו אצל פחח, הנזק בהשתתפות העצמית 1020 ש"ח (הלכה הפרמיה)

מחר יהיה מוכן... ונקווה לטוב

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל יש לי כמה שאלות. האם באמת כדאי להתרחק מכל מגרשי המכירה ?שמעתי על נוכלים ועד היום קניתי רק מיד פרטית אבל אין לי הרבה זמן עכשיו לחכות ולהתחיל לחפש רכבים.הבנתי שכמו בכל דבר גם בפרטיים אפשר ליפול ואת הרכב שלי גם יהיה קשה לי למכור וייקח לי הרבה זמן. האם הסוכנויות הגדולות ניו קופל, אלבר,אלדן וכאלה יותר אמינות ממגרשים קטנים כמו למשל בגלאופ מוטורס חולון שעשו לי עלי רושם טוב והסכימו לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאני בוחר. ומישהו מכיר את סוכנות א.ב. כהן מרחוב בגין בתל אביב, חבר שלי עשה שם עסקה טובה אבל אני לא ממש מכיר ומפחד. אחרי שקראתי גם קצת פה בפורום אני חושש עוד יותר ממכוני הבדיקה בעצמם.

תודה מראש.

• תוכן חדש...