Jump to content

shedonadom

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של shedonadom

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. עניתי לך בפרטי, אני לא רוצה שפתאום כולם כאן יקפצו על המציאה הגדולה
  2. תודה.כנראה שמחר אני לוקח אותו לבדיקה במכון שאני בוחר לבד(השתמשתי בהמלצות שמצאתי כאן על מכון). הדברים שמטרידים אותי הם מה שציינתי קודם וזו הסיבה שאני הולך לבדיקה. לי זה נראה מטריד, אבל גם המוסכניק וגם חבר שדי מבין אומרים שלא מדובר במשהו נורא, מצד שני חבר אחר אמר שכדאי להיזהר מאוד מהרטיבות מתיבת הילוכים והגה אחרי קילומטראז' יחסית לא גבוה. האם זה נכון ? אני עדיין מתלבט לגבי הבדיקה.
  3. שלום, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם. מדובר ברכב אלנטרה 2006 מאוויס. הרכב עם 60,000 קמ"מ מהשכרה. הם הוציאו אותו מהשכרה ואתמול שלחו למכון בדיקה מטעמם. התוצאות שלהם מצביעות על מנוע ומע' פליטה תקין. ליקויים בעלי משמעות נמוכה , מעיכת פח וצבע קלים מסביב. הדברים המטרידים בבדיקה הם רטיבות בצינור ההגה, רטיבות שמן מתיבת הילוכים ותושבת גיר פגומה. הם יכולים לעשות את התיקונים האלו(אחרי סגירה של המחיר, דיברתי עם מוסכניק והוא אמר שלא מדובר בבעיות גדולות מדי, את התושבת הגיר מחליפים למשל, סה"כ התחזית הגבוהה ביותר של העלויות 2,500 ש"ח). התנאים שהם מציאים מאוד נוחים לי מבחינת המחיר והתשלומים. השאלה שלי האם כדאי לי להסתמך על תוצאות הבדיקה שלהם, או שכדאי לי לקחת את הרכב למכון בדיקה שאני בוחר על מנת שהתוצאות יהיו יותר אובייקטיביות. צריך לציין שהם מתחייבים על אחריות גיר מנוע לשנתיים , וכמובן שאין פגיעת שסי. קניתי כבר רכב מהשכרה עם כל ההשלכות של כך, והייתי מאוד מרוצה ממנו וכך גם שני חברים טובים שלי, כך שאין טעם להמליץ לי לעזוב הכל ולרכוש מפרטי שדווקא כאן כמעט ונכוותי לא פעם. תודה
  4. אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל יש לי כמה שאלות. האם באמת כדאי להתרחק מכל מגרשי המכירה ?שמעתי על נוכלים ועד היום קניתי רק מיד פרטית אבל אין לי הרבה זמן עכשיו לחכות ולהתחיל לחפש רכבים.הבנתי שכמו בכל דבר גם בפרטיים אפשר ליפול ואת הרכב שלי גם יהיה קשה לי למכור וייקח לי הרבה זמן. האם הסוכנויות הגדולות ניו קופל, אלבר,אלדן וכאלה יותר אמינות ממגרשים קטנים כמו למשל בגלאופ מוטורס חולון שעשו לי עלי רושם טוב והסכימו לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאני בוחר. ומישהו מכיר את סוכנות א.ב. כהן מרחוב בגין בתל אביב, חבר שלי עשה שם עסקה טובה אבל אני לא ממש מכיר ומפחד. אחרי שקראתי גם קצת פה בפורום אני חושש עוד יותר ממכוני הבדיקה בעצמם. תודה מראש.
  5. עכשיו בדקתי שוב וראיתי שזה בעצם 10\40. לא היה חסר שמן כך שאין דליפה. המוסכניק שלי ניקה את אגן השמן ובדק את האוטו במשך כמה זמן כולל שינוי טורים והוא אומר שהייתה שם סתימהץ הוא לא רצה להתחיל ולפתוח את הכל, עם טיפול של למעלה מאלף חמש מאות ש"ח, כנראה שהדברים שאמרתי לו השפיעו.נסעתי אחרי המוסך נסיעה לא ארוכה מדי והאוטו נסוע בסדר, אבל זה עדיין מטריד אותי אני ממש ממש מקווה שהבעיה הזו נפתרה. תודה למי שענה הלוואי שזו תהיה השאלה האחרונה לגבי הדבר הזה.
  6. גם לי יצא להיתקל דווקא בשירות העצמי שלא תקין, אבל לפחות בפעם אחת המתדלק(בתחנה בחולון ליד חצי חינם, לא זוכר של מי כרגע, יש שם כמה) תדלק לי בשירות מלא אבל נתן את ההנחה של העצמי. לכן נראה לי למרות שאני לא מבים בזה,שהם דווקא כן יכולים לשנות את החיוב על פי הצורך והם רק חיפשו להרוויח על מי שלא הייתה לו ברירה. זו חוצפה שאין כדוגמתה עם ה 98, תחנות כאלה צריך פשוט להחרים.
  7. 170,000 ק"מ, השתמשתי בשמן שקניתי בסונול 20\50.
  8. תודה על התשובה, השאלה היא האם הוא לא אמור היה לעשות את זה לפני שלושה שבועות כדי שאני לא אחזור אליו עם אותה הבעיה ? וגם למישהו יש הערכה כמה זה אמור לעלות לנקות את אגן השמן , מחיר של 1,500 ש"ח נשמע ריאלי לדבר כזה ?
  9. שלום, ברשותי פולו ידני מודל 98. לפני שלושה שבועות הבהבה נורית השמן והמנוע עשה רעשים, גררתי למוסך הוא החליף פילטר שמן ושמן, הנורה כבתה- 230 ש"ח. אתמול בבוקר אותו הדבר, הנורה דולקת והמנוע עושה את אותם רעשים, שוב גררתי למוסך המוסכניק טוען כי כנראה הבעיה יותר חמורה אולי המשאבה, עכשיו הוא מדבר על פתיחת המנוע מלמטה ועלות של למעלה מאלף חמש מאות. האם זה הגיוני הטיפול הזה? לדעתי הוא נתן בהתחלה כדור אופטלגין כשהמחלה מצריכה אשפוז . הוא טוען כי הוא רצה לחסוך לי ושיכול להיות שהייתי נוסע עוד הרבה מאוד זמן אחרי החלפת השמן. אבל איך יכול להיות שהוא לא בדק עד הסוף זה נשמע לכם הגיוני ? כשאני מגיע למוסך אני רוצה לא לחזור אליו אחרי שלושה שבועות על אותה הבעיה, מצד אחד אני מבין את זה שאולי לפעמים הפיתרון הוא הפשוט, אבל זה מאוד מסוכן דבר כזה לא ? תודה
  10. שלום, לכולם אני קורא כאן בפורום באופן קבוע ופתאופ יש לי בעיה שחשבתי שאנשי הפורום יוכלו לעזור. אז החלטתי להירשם ולהיות משתתף פעיל. אני מתקרב לשלושים, חובב מחשבים, ולא מתמצא במכוניות אבל אוהב מרוצים.
×
×
  • תוכן חדש...