Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניים למעשה. מחוברים במקביל ל-HUB ומשם לאינטרנט. שניהם עם XP SP2. הגנה באמצעות NOD32.

מזה זמן לא מועט יש תופעה זהה בשניהם - CPU USAGE טס ל-100 אחוז ולא טורח לרדת, מה שאומר שהמחשבים זזים בערך בקצב של הפוקוס 1.6 אוט' בעלייה מתונה.

אחד מהם כבר פורמט, אם כי החזרתי אליו אחרי הפורמט קבצים רבים שהורדתי באי-מיול.

נסיון לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל היישומים והמשימות לא ממש צולח. גם אם אני סוגר את כל המשימות הניתנות לסגירה (נשארות בערך 2) - עדיין העומס נשאר על 100 אחוז (שלא לדבר על העובדה שאף אחת מהמשימות לא נראית כאילו היא לוקחת משאבי מערכת).

אחרי RESTART העניינים נרגעים ל2-3 דקות, עד שאני פותח דפדפן (IE או FIREFOX), או OUTLOOK. אז העומס טס שוב למעלה.

תופעה מוזרה במיוחד, עליה לא התגברתי גם אחרי הפורמט - כשאני פותח סייר ווינדוס, ומגיע לספריית ה-INCOMING של האי מיול, אני מקבל הודעת שגיאה המובילה לסגירת היישום (לא זוכר כרגע את קוד השגיאה, יכול להעלות אותו אם זה חשוב).

עוד אחת - נראה כאילו משהו מייצר שיכפולים של המשימות, כי אני רואה במנהל המשימות כמה זהות, בין אם באותו משתמש, משתמש אחר או מערכתי.

נסרק עם AW, לא נמצאו SPYWARES משמעותיים, אם צריך אני יכול להפעיל גם את ה-SPYBOT S&D, מה שלא ממש הועיל בעבר.

במחשב השני העניינים זהים בערך. אני חושב לפרמט את שניהם, אבל אם לא אמצא את המקור לעליית העומס, זה יחזור.

החשד נופל על וירוס כלשהו, אבל ה-NOD32 לא מצליח להתגבר עליו (הותקן אחרי שהמחשב כבר היה נגוע, ככל הנראה, בהנחה שהוא אכן נגוע).

עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם

איזה משימות אתה רואה שהן זהות?

אתה רואה איזה שירות לוקח את משאבי המעבד (אולי SVCHOST)?

יש לי רעיון שאולי יישמע קצת מוזר - 'כנס למנהל ההתקנים, ושים לב מה קורה שם, האם הוא מתרענן בתכיפות?

האם קורה שם משהו מעט מוזר? אם כן אז ישנו סיכוי גבוה שאחד ההתקנים שמחובר ללוח האם אינו מחובר כראוי ולכן גם לאחר הפירמוט התקלה חזרה.

בריאות לכולם!

פורסם

לא מתרענן, לא סביר גם שתקלת חומרה זהה בשני מחשבים שונים. לעיתים גם SVCHOST מופיע הרבה פעמים (SASSER?) אבל לא רק הוא.

פורסם

יש לי משהו דומה שמחרפן אותי והוא אחת הסיבות שעברתי לאובונטו לינוקס (שממנו אני כותב כרגע)

הService שנקרא windows audio אוכל לי 100 אחוז CPU.

נסה לעצור אותו אצלך (קליק ימין my computer, manage, services) ותראה אם זה עוזר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנס ליישום MSCONFIG, ובSTARTUP בדוק כמה דברים מופיעים שאתה לא מכיר, אם תראה כל מיני דברים מוזרים, תתחיל למחוק אותם ותעשה ריסטרט.

פורסם

אני גם שמעתי על שירות של אינטרנט אקספלורר ש'נגנב' ע"י וירוס, מה קורה אם אתה מפסיק את השירות ומתחיל אותו מחדש?

אני הייתי מעלה את המחשב במצב מוגן ומעביר את תיקיית החמור למקום אחר, מעלים אותה (HIDDEN), ואז מנסה לבדוק מה קורה.

בריאות לכולם!

פורסם

טוב, אני עכשיו אחרי DISABLE על MSCONFIG של אחד המחשבים, נראה כאילו העסק רץ טוב יותר. לינוקס הוא לא אופציה, יש על המחשבים 4 משתמשים שלא בקיאים בחומר הנלמד.

לא נראה שהבעייה בטמפ' - אין בעיית מאווררים (מקוריים של AMD על המעבדים, תקינים בצד האחורי של המארז. כמו כן זה קורה גם מהדלקה קרה (מנוע צעדים נבדק ונמצא תקין :-) ).

הפסקת שירות ה-EXPLORER (בין אם WINDOWS או INTERNET) מורידה לעיתים את ה-USAGE, אך לא תמיד.

אני אנסה להבהיר -

אני לא מחפש תיקון לתקלה. על זה אני מסוגל להתגבר (החל בשימוש כל המשחקים המקובלים של MSCONFIG/AV/SPYREMOVER וכלה בפורמט).

אני מחפש רעיון כיצד לעלות על המקור לבעייה. פורמט נוסף ושימוש באותם קבצים יביא לי את המחלה חזרה.

כפי שנאמר - NOD32 לא עולה על החרא הזה. כרגע אני עושה סריקה ON-LINE באתר של קספרסקי.

עוד רעיונות למצוא קבצים חשודים ?

פורסם

ניסית אנטיוירוס אחר?

אולי AVG?

באיזה אימיול אתה משתמש? יש כמה גרסאות..

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

המלצה שלי, אחרי נסיון כואב :

תתקין תוכנה שמנטרת את התקשורת שלך לאינטרנט, כגון Netlimiter,

שם תוכל לראות האם אפליקציה מסויימת משמשת ברוחב פס גדול מדי (סתם דוגמא : אינטרנט אקספלורר : 100 קיי לשניה בלי שאתה מוריד כלום) , במידה וקיים מצב כזה, כנראה יש לך איזה spyware שמשתמש במשאבים שלך.

אופציית ה MSCONFIG היא אופציה טובה, אבל לצערי הוירוסים מהסוגים החדשים, יודעים להוסיף את עצמם בחזרה ל MSCONFIG בצורה אוטומטית.

דרך אגב, אני עבדתי עם NOD תקופה ארוכה, עד שגיליתי שהרבה זבל הצליח להסתנן דרכו והגעתי למצב דומה לשלך, ולכן עברתי ל AVG.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה נוספת, כמה זיכרון יש לך במחשב ? וכמה זיכרון נמצא בשימוש בזמן שה CPU טוחן על 100% ?

יש לי תחושה שמישהו (IE) זולל לך את כל הזיכרון הפנוי, והאיטיות של המחשב נובעת מהתעסקות בטיפול בזיכרון הוירטואלי

פורסם

מתעלק על השרשור - יש לי בעיה של זיכרון וירטואלי גבוה בהדרגה, מתחיל ב-200 מגה עד שהוא מגיע ל-900 לאחר כמה שעות והמחשב עושה ריסטארט מעצמו. אין בעיה של CPU גבוה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הזיכרון הוירטואלי עולה גם כשאני לא מחובר לרשת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מזה זמן לא מועט יש תופעה זהה בשניהם - CPU USAGE טס ל-100 אחוז ולא טורח לרדת, מה שאומר שהמחשבים זזים בערך בקצב של הפוקוס 1.6 אוט' בעלייה מתונה.

היתה לי בעיה דומה בשניים מהמחשבים שלי בעת האחרונה. CPU גבוה בלי סיבה, restart פתאומי וכו' וכו'.

הסיבה - אוורור. בדוק את טמפ' העבודה של המעבד, חפש תוכנה בשם speedfan או שתבדוק ב bios. אם זה מעל 50-60 מעלות אז זה די רע (אצלי אלה היו מחשבים די ישנים עם מעבדי athlon xp ובהם למיטב ידיעתי הטמפ' הנורמלית גם ככה די גבוהה.. במעבדים מודרניים עם קירור נאות אני חושב שגם 50 זה הרבה יותר מדי).

אצלי באחד המחשבים הטמפ' הגיעה למעבר ל 100 מעלות :shock:. לא האמנתי כשראיתי את זה ומפתיע מאוד שהמחשב בכלל תפקד בצורה כלשהי אחרי זה.

הפתרון - פותחים את המארז ושואבים הכל (או שנושפים הכל, לחסרי האמצעים שביננו, עם ביגוד מתאים..). וזה לא מסתיים כאן (את הפעולה הזו אני עושה לעיתים תכופות למדי והמחשבים התחממו למרות זאת). מפרקים אם המאוורר מגוף הקירור של המעבד ואז מתגלה המראה המרהיב.. צריך לנקות גם שם, בין אם ע"י שאיבה ו/או ע"י הוצאה ידנית של הג'יפה.

זה אמור לשפר את המצב עד מאוד.

אם למרות הכל אתה עדיין חושב שהבעיה היא בתוכנה, אני ממליץ לבדוק את התוכנה prevx1 - אצלי היא עלתה על הרבה דברים שתוכנות האנטי-{וירוס,רוגלה} לא עלו עליהן.

בהצלחה..

• תוכן חדש...