Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמר,

תופעה מוכרת של CPU רץ ב-100 אחוז והבעיה מופיעה בהקשרים שונים.

נסה את הפיתרונות הבאים.

http://support.microsoft.com/kb/890582/en-us

http://support.microsoft.com/kb/916089/

http://support.microsoft.com/kb/932494

במידה ועזרתי סמן "וי" בפורום של MS :-P

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכונים:

הורדתי ב-MSCONFIG בשני המכשירים שתי אפליקציות בלתי מזוהות (פשוט כך, בלי שום שם או פרטים עליהן), ועוד כמה שנראו מיותרות. המצב השתפר, אך עדיין טעון שיפור.

הרצתי סריקה בקספרסקי אונליין, אחד המחשבים כנראה נקי (יש לו קבצים ב-LOCKED, אבל זה נראה לי תקין, והוא עלה על אותו קובץ שזוהה כוירוס ע"י ה-NOD32 (היה באיזור ה-ISOLATED של ה-AV).

השני - מצבו קשה יותר, יש עליו 19 וירוסים לטענת קספרסקי, יטופל בהמשך.

לא נראה לי שיש בעיית טמפ', אבל ייבדק.

מרק, תודה על המידע, אבל לא נראה לי שזה בכיוון (לפחות לא הפתרון הראשון, השני, אולי כן - ייבדק בשבוע הבא, כשאסיים מילואים).

עדכונים נוספים יבואו.

פורסם

טוב, תמיד יש את נשק יום הדין:

כנס ליישום REGEDIT

בצע חיפוש לאותיות RUNONCE

בחלון החיפוש סמן רק את KEYS ו- EXACT STRING ONLY, את השאר תבטל.

בכל התוצאות, תעבור אותן אחת אחת, כל פעם על ידי לחיצה על F3, תראה האם יש קבצים שאתה לא רוצה.

אחרי שסיימת עם RUNONCE, בצע אותו דבר בדיוק לאותיות RUN, גם שם יש מספר תוצאות.

עוד משהו, תוריד תוכנה שמנקה ומוחקת זבל מהREGISTRY, תן לה לעבוד, יכול להיות שהיא תעשה קצת בלגן בתוכנות מסויימות, אבל מקסימום תתקין אותן מחדש.

סע.

פורסם

אתה רואה איזה שירות לוקח את משאבי המעבד (אולי SVCHOST)?

מתעלק.

מה עושה התהליך/שירות שצויין ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תוריד את החמודי הזה, ותראה מה לוקח לך את כל ה CPU. יש ווירוסים/תולעים שמישתמשים במנהל המשימות ומחביאים את עצמם.

מעבר למה שנעמר כאן בקשר לווירוסים וכו', דיברתי עם חבר שיש לו לינוקס בסופ"ש הזה, ותוך כדי שיחה הוא שואל אותי "תגיד, למה הלינוקס הזה כל הזמן עם 100% CPU והדיסק כל הזמן טוחן?"

ניסינו לחפש את מקור הבעיה, ותוך כדי בדיקות הוא אומר "טוב, אני עושה ריסטארט ועולה לסינגל יוזר ("מצב בטוח" בלינוקס).

בעודו עושה את הריסט, מודיע המחשב חגיגית שהוא לא מוצא את הדיסקים. OK, כאן זה ניראה ממש לא טוב.

ביקשתי ממנו להיכנס לבייוס וליראות מה הטמפ' של המעבד. היא היתה 90 מעלות...

אחרי שהוא פתח את המחשב, היתברר שכל המעבד מלא באבק.

ניקוי זריז, חיבור מחדש, והכל עובד ללא כל בעיות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אפשר להוריד גם את התוכנה SPYBOT

היא די טובה ובסיסית, ומנהלת בין השאר את הREGEDIT עצמו. אני מתחזק ככה את המחשב שלי.

אם אתה צריך עזרה, שלח לי הודעה פרטית ואני אתן לך את הטלפון שלי.

• תוכן חדש...